• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

12 Eylül menüsü
12.45 kahvaltı
IMG_20200912_124528.webp

2 dilim ekmek, şekersiz çay, biraz krem peynir.

18.00 akşam
IMG_20200912_175701.webp

Dolma bulgur ve kıymalı. Bir bardak da şalgam içtim.

Su 2 lt, 3 bitecek yatana kadar.

Sporu yatmadan topluca yazacağım.

İf diyeti yapıyorum canım iki öğün. 15.00 i kendime sınır koydum. Şimdilik böyle iyi. Acıkırsam zerdeçallı yoğurt yerim. :KK60: :KK200:

Canim bak burdakiler de if yapıyor konuyu oku iyice konu sahibi 4 ayda 25 kilo .Başka biri 3 ayda 18 kilo verdi.

Merhabalar hanımlar nasılsıniz umarım herkes iyidir doktorumla görüştüm parayı denklestirir denklestirmez hemen gün alicaz ya bu ay sonu yada Ekim ilk haftası oluc inşallah ameliyatımi
Bu ara nedense yasak birşey tukketigimde kusma isteği doğuyor örneğin makarna salatası ve demin çıkarttım yedikten 5 dk sonra
Dışarda kızımın ceyrekten az kalan hamburgerini yemek zorunda kaldığım için kusma isteği geldi ve lavabosunda çıkarttım anoreksiya dan korkuyorum açıkçası .
Kilom aynı 76.3 76.5 arasındayım kabizdim bugün onu hallettim bu durumu neden yaşıyor olabilirim psikolojik sanırım korkuyorumda

Merhabalar hanımlar nasılsıniz umarım herkes iyidir doktorumla görüştüm parayı denklestirir denklestirmez hemen gün alicaz ya bu ay sonu yada Ekim ilk haftası oluc inşallah ameliyatımi
Bu ara nedense yasak birşey tukketigimde kusma isteği doğuyor örneğin makarna salatası ve demin çıkarttım yedikten 5 dk sonra
Dışarda kızımın ceyrekten az kalan hamburgerini yemek zorunda kaldığım için kusma isteği geldi ve lavabosunda çıkarttım anoreksiya dan korkuyorum açıkçası .
Kilom aynı 76.3 76.5 arasındayım kabizdim bugün onu hallettim bu durumu neden yaşıyor olabilirim psikolojik sanırım korkuyorumda
Merhaba canım, çok şükür bildiğin gibiyiz. Muhtemelen ameliyat öncesi psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Yine de mümkünse bir doktora görün istersen. Ameliyat tarihin netlesince haber bekliyorum senden.

Misafirim var di en hafif şekilde atlattım
2 adet ince krep
2 3 adet patates ince
Kasar
1 çatal helva
Bol bol üzüm

Ara
Rezene incir

Akşam
Eşim mangal yapacak onu bekliyorum
Suyumu içtim
Yemek öğle yiyemedim uyudum sutumde var toktum da zaten
Afiyet olsun canım 😊

Psikolojik olma ihtimali yüksek. Dikkat derim canım . 😍😘

Merhaba canım, çok şükür bildiğin gibiyiz. Muhtemelen ameliyat öncesi psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Yine de mümkünse bir doktora görün istersen. Ameliyat tarihin netlesince haber bekliyorum senden.
Olabilir canım evet netlesince yazicam tarihimide mide gazının çok olduğunu söyledi doktor o bölgede ayrı bir gaz varmış gaviscon aldım bende rahatlarsın diye

İyi akşamlar kızlar 😍

Çok kaçamak yok dimi 🤩 kontrole çıkarım 😜

Ben bugünkü menümü paylaşıyım

Sabah 10.30
Omlet
1 parça b peynir
2 küçük küp kaşar
5 y zeytin
Söğüş
1 ceviz

Ara 15.30
1 bardak turşu suyu 🤣🤣🤣
Pazara gitmiştik canım çekti

Akşam 18.00
Levrek ızgara
Kıvırcık salata
Cevizli roka salatası
Biraz turşu 😜

Filtre kahve içerim bi de

Spor 1 saat pilates 360p N Nidsalii 😘

Merhabalar herkese :KK54:
Zipzip- Zipzip- listeye girmek istiyorum :KK55:
Bu sabah tartıldım başlangıç kilom: 72.6 :olamaz:
Form doldurmam gerekiyo mu? Bide menülerimi bugünden itibaren mi yazayim cuma mı basliyim?
Hosgeldin canim sinav bitti soluğu aldin sanirim

Back
X