• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤

Katılımcı sayımız 13 oldu 😍😍😍 Sonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır 💕 Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum 🤩🤩🤩

Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruz 💕 umarım bol eksili bir kamp olur🤩🤩🤩

Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim 💕💕💕

Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım 👍

Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız 👍

Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım 💕💕💕

Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest 💕

Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım

Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağım 😘 Sevgiler ❤❤❤

@sudem34 @snglmlk selensu82 selensu82 Zipzip- Zipzip-
sportie sportie @Nidsalii Elhan Elhan @Tesnim1989 @Puffer @Sguat girls Kmsl Hnd Kmsl Hnd @Orjinalisim
Günaydın canım kayınvalidem gelecek birazdan bikaç gün bizde kalacak kampa şuan katılamıyorum bir dahakine inşallah

Merhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤

Katılımcı sayımız 13 oldu 😍😍😍 Sonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır 💕 Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum 🤩🤩🤩

Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruz 💕 umarım bol eksili bir kamp olur🤩🤩🤩

Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim 💕💕💕

Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım 👍

Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız 👍

Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım 💕💕💕

Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest 💕

Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım

Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağım 😘 Sevgiler ❤❤❤

@sudem34 @snglmlk selensu82 selensu82 Zipzip- Zipzip-
sportie sportie @Nidsalii Elhan Elhan @Tesnim1989 @Puffer @Sguat girls Kmsl Hnd Kmsl Hnd @Orjinalisim
Felicio kuzum bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İki gunluk yolculuk sonrası bu sabah 63.5 geldim tekrar o kadar şaşkınım ki...çok da dikkat ettim . Kamp için cuma bildirimimi yani 62.8 alabilirsin. Fazlalıkları bir şekilde göndereceğim artık. Olmaz dersen de bugün 63.5. Ağlamaklı bir şekilde yazıyorum inan ki...emlak işimiz vardı o yüzden gittim keyfi değildi...:KK61:

Pirim ....ben nasıl rakip olabilirim ki sana :olamaz:
Orti olurum ama :KK60:

Günaydın kankim 😘 artık ortiyiz tatlım 🥰🥰🥰
63,5 ile başla ki daha çık verip yüzden daha çok olur 😃

Bende şimdi tartıldım 57,600
Bugün kahvaltıya davetliyiz biraz vaktin var 2 spor yapıp geliyim 😘

Felicio Felicio selensu82 selensu82

Yarış başlasın 😍

Ağlatıcam bu kampı hem kiloda hem sporda 1.liğe adayım hadi bakalım 🤩
Başlangıç 57,600 ❤️

Eklentiler

• E56EF66A-2768-44A9-BC34-4E1CD34702AC.webp
    E56EF66A-2768-44A9-BC34-4E1CD34702AC.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 10
Günaydın kankim 😘 artık ortiyiz tatlım 🥰🥰🥰
63,5 ile başla ki daha çık verip yüzden daha çok olur 😃

Bende şimdi tartıldım 57,600
Bugün kahvaltıya davetliyiz biraz vaktin var 2 spor yapıp geliyim 😘
Antidepresan ilaç gibi geliyorsun bana... canım ortim :KK74:Neredeyse artı geldiğim için sevineceğim:olamaz:
Feliciom ne derse öyle olsun. Etik olursa 63.5 yoksa 62.8 Felicio Felicio :oops:

Back
X