Bu arada ben kahvaltıya kadar 45 dk Leslie 38 dk bölgesel karın çalıştım bileAz once kahvaltimi yaptim ilerleyen saatlerde yapacagim canim
Bugun kacmicam yapacam gercekten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada ben kahvaltıya kadar 45 dk Leslie 38 dk bölgesel karın çalıştım bileAz once kahvaltimi yaptim ilerleyen saatlerde yapacagim canim
Bugun kacmicam yapacam gercekten![]()
Süpersin canımBu arada ben kahvaltıya kadar 45 dk Leslie 38 dk bölgesel karın çalıştım bile![]()
İNŞALLAH canımGünaydın ablacım 2 gunde degisiklik olmaz zaten uzulme cumaya eksilwr gelecek

Hey maşallahBu arada ben kahvaltıya kadar 45 dk Leslie 38 dk bölgesel karın çalıştım bile![]()
Nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar temenni ederim canısı.
Utandim![]()
Ah ah bende şimdi 79 .9 görsem diyprum....Harika ❤ Kamp başlangıcın 6 larla olmuş süpersin
Kampta çok daha iyi olacak![]()

Ben temizlik işini yarına borakıyprum. Herkes evdeyken temizlik yapmak kasıyor beni.Hey maşallahsabahtan beri anca temizligi bitirdim ben. Azcik dinlenip gideyim de leslie pilates yapiyim bari
![]()

Evet evde biri bile olsa rahat rahat yapamiyo insan gercektenBen temizlik işini yarına borakıyprum. Herkes evdeyken temizlik yapmak kasıyor beni.![]()
Bende cuma 71,5 tim Bu sabah 71,3 çıktım dün 71 dim
Ben 2 gundur cok saçma seyler yedim onun etkisi ama cumaya kadar 55 i göreceğim kararliyimBende cuma 71,5 tim Bu sabah 71,3 çıktım dün 71 dimoynuyor iki gündür.. regl de olamadım hala
![]()
Ahhhh o sezeryan göbeği bende de var maleseffCanım bende de var dikiş aşağıda üst de top gibi şişmanken hamile gibi duruyordum şimdi 10 kilo verince şükür az kaldı oda en son gidecek belli acelem yok.Daha yağ var yakılacak![]()
Eminim sen yaparsınBen 2 gundur cok saçma seyler yedim onun etkisi ama cumaya kadar 55 i göreceğim kararliyim![]()
Cok istikrarli gidiyorsun yilbasina 60 i goreceksin insallahEminim sen yaparsındarısı benim başıma bende yılbaşına bi 60 ıgörsem inşallah çok mutlu olucam,
![]()
Bugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi![]()
![]()
Doğum günün kutlu olsunBugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi![]()
![]()
Ben de emzirdigim için katılmadım zatenGunaydin canım senin icin kamp uygun olmaz zaten menuler cook az emziriyorsun![]()
Su an guzel gidiyorsun zaten canim bu detokslara ihtiyacin yokDoğum günün kutlu olsun
Ben de emzirdigim için katılmadım zaten
Kesin görürsünEminim sen yaparsındarısı benim başıma bende yılbaşına bi 60 ıgörsem inşallah çok mutlu olucam,
![]()