• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kamp listesini yarın 1. Günden yapabilir misin❤❤❤ Listemizde bunlar yoktu 😂😂😂 bire bir yapalım ki en azından mümkün mertebe 💕
Çayları sadece menüde yazanları içelim 😘 beslenme programını 5 günlük için komple değiştirebilir misin? Yoksa aynı şeyler olur değişen birşey olmaz 😭😭😭
Ben listeyi kaçırdım mı ?
Tekrar bakarım. Üzgünüm.
Kamp listesini yarın 1. Günden yapabilir misin❤❤❤ Listemizde bunlar yoktu 😂😂😂 bire bir yapalım ki en azından mümkün mertebe 💕
Çayları sadece menüde yazanları içelim 😘 beslenme programını 5 günlük için komple değiştirebilir misin? Yoksa aynı şeyler olur değişen birşey olmaz 😭😭😭
Listeyi gözden kaçırdım sanırım bakarım tekrar canısı. 🙄🤔😗

Sağol cnm maşallah diyeyim de 8 yaşında ve kitap delisi çok şükür küçük kızım da öyle ellerinden kitap düşürmezler bizim evin dağınıklığı kitap dağınıklığı salonda çocuk odasında yatak odasında balkonda her yerde kitap vardır
Ama yaşından büyük kitapları okumayı seviyor

Ay ne kadar güzel maşallah 🧿 kitap okuması çok güzel bizde ise hep ittirmeyle 😃
2 ye mi gidiyor canım kızın benim oğlum 3 e gidiyor 😍

Pazar menüsü Kamp 1. Gün
Sabah 10.30 Bir yumurta, yeşillik, salatalık domates, peynir, bir dilim tb ekmeği, çay, zeytin
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Sade Nescafe
17.00 Dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran
18.00 Beş çiğ fındık, bir kupa hibuskus çayı
Suyu ölçmedim yatana kadar içeceğim.
Ara ogunleri zamanında yapamadım temizliğe dalmışım vakit geçti. Bir tanesini yaptım. Alışık değilim ara öğüne ama daha düzenli olacak inşallah.

Günlük sporum
45 dakika Leslie
Bir buçuk saat temizlik
Toplam 180+ 45 = 225 puan
Felicio Felicio

Ortime bak be canavar , akşama 2 köfte daha vardı ama çok güzel olmuş sporda mis ❤️

Menüm
12:00 3 dilim ekmek, 60 gr peynir, 10 zeytin, domates-salatalık, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal
18:00 200 gr köfte, 100 gr patates

Spor 40 dk normal yürüyüş 40 puan, Leslie 5 mil 45 dk 180 puan, toplam 220 puan N Nidsalii

Afiyet olsun canım, köfte patates kızartma değildir umarım 😍
Sporda güzel olmuş 🥰

Ben Jillian'ı çok severim. Jillian 1 ve Jillian 2 dedikleriniz hangileri biri yazabilir mi? :)

Ben jillian 1 i 1 ay yaptım güzeldi 2 yi hiç denemedim nasıl bir çalışma bilmiyorum

Bugunku menum
Sabah11:00
Yumurta
Peynir zeytjn
Salatalık domates
2 dilim tb ekmegi
Aksam19:00
Salata
Tavuk gogus haşlama
Bir tabak çorba
Ara
Bir bardak yesil cay
2,5 lt su(3 e tamamliycam yatana kadar)
Sekersiz cay

Afiyet oldun canım gayet güzel 😍

Ay ne kadar güzel maşallah 🧿 kitap okuması çok güzel bizde ise hep ittirmeyle 😃
2 ye mi gidiyor canım kızın benim oğlum 3 e gidiyor 😍

Ortime bak be canavar , akşama 2 köfte daha vardı ama çok güzel olmuş sporda mis ❤

Afiyet olsun canım, köfte patates kızartma değildir umarım 😍
Sporda güzel olmuş 🥰

Ben jillian 1 i 1 ay yaptım güzeldi 2 yi hiç denemedim nasıl bir çalışma bilmiyorum

Afiyet oldun canım gayet güzel 😍
:KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK76:
Hafta içi leslieye yürüyüş de ekledim mi daha güzel olacak inşallah ortim:KK74:

Kızlaaar bugünü bitti saydım gitti 😍

Bugün kahvaltıya davetliydik,
Kahvaltım 12 de oldu
Dedim ki ne olursa olsun peynir zeytin yumurta söğüş vardır
Derken yumurtanın hiçbir çeşidi yoktu ben şok 😳
Peynirler yağsız kesme şeker küpü kadar doğranmış onlardan toplam 4 küp aldım aynı küplerden 2 kaşar peyniri
3 zeytin, 2 çeri domates yarım salatalık ancak yedim 8 kişiye heralde toplam 8 çeri dığranmıştı 🤣
Çeyrek kepekli simit
Bu ne yaa dedim ha bide pankek nutella vardı onlar benim ilgi alanımda olmadığı için geçtimde resmen aç kaldım 🤣
Sabah 8 de kalk 12 de yediklerim 😩😩😩
14 gibi filtre kahve
Eşime dedim ki benim tansiyonum düştü , eve gidip yenek yapmaya halim yok
Saat 17.00 gibi
Bi restorana girdik orda sebze ızgara ve ayran yedim
Eşimin tavuklu salatasından da biraz ızgara tavuk çaldım 🤩
Evde 3 mandalinayla 18.30 da dükkanı kapadım 😍

Sporlarım
30 dak bacak kalça karın 180p
60 dak pilates 360p
30 dak eliptik 150p
Top 690p 🤩🤩🤩
Felicio Felicio N Nidsalii selensu82 selensu82 Elhan Elhan 😘

İyi akşamlar herkese :KK36:
Bugün regl oldum o yüzden biraz rahatsızım bakamadım telefona ağrım var biraz:cry:
Sabah : reglden dolayı midem çok kötü hiç canim bir şey istemedi ama yedim zorla peynir zeytin 2 dilim ekmek organik
Ara : sütlü kahve bitter çikolata 3 kare :KK23:
Akşam 19:00 1 tabak tarhana çorbası yarım tabak haşlanmış spagetti yoğurt ( eşime yağlı salçalı yaptım kendim haşlanmış halini yedim)
Ara bir mandalina

Spor yok maalesef ağrılarım vardi :/

İyi akşamlar herkese :KK36:
Bugün regl oldum o yüzden biraz rahatsızım bakamadım telefona ağrım var biraz:cry:
Sabah : reglden dolayı midem çok kötü hiç canim bir şey istemedi ama yedim zorla peynir zeytin 2 dilim ekmek organik
Ara : sütlü kahve bitter çikolata 3 kare :KK23:
Akşam 19:00 1 tabak tarhana çorbası yarım tabak haşlanmış spagetti yoğurt ( eşime yağlı salçalı yaptım kendim haşlanmış halini yedim)
Ara bir mandalina

Spor yok maalesef ağrılarım vardi :/

Canım çok geçmiş olsun , ağrın geçer inşallah hemen 😘

Kızlaaar bugünü bitti saydım gitti 😍

Bugün kahvaltıya davetliydik,
Kahvaltım 12 de oldu
Dedim ki ne olursa olsun peynir zeytin yumurta söğüş vardır
Derken yumurtanın hiçbir çeşidi yoktu ben şok 😳
Peynirler yağsız kesme şeker küpü kadar doğranmış onlardan toplam 4 küp aldım aynı küplerden 2 kaşar peyniri
3 zeytin, 2 çeri domates yarım salatalık ancak yedim 8 kişiye heralde toplam 8 çeri dığranmıştı 🤣
Çeyrek kepekli simit
Bu ne yaa dedim ha bide pankek nutella vardı onlar benim ilgi alanımda olmadığı için geçtimde resmen aç kaldım 🤣
Sabah 8 de kalk 12 de yediklerim 😩😩😩
14 gibi filtre kahve
Eşime dedim ki benim tansiyonum düştü , eve gidip yenek yapmaya halim yok
Saat 17.00 gibi
Bi restorana girdik orda sebze ızgara ve ayran yedim
Eşimin tavuklu salatasından da biraz ızgara tavuk çaldım 🤩
Evde 3 mandalinayla 18.30 da dükkanı kapadım 😍

Sporlarım
30 dak bacak kalça karın 180p
60 dak pilates 360p
30 dak eliptik 150p
Top 690p 🤩🤩🤩
Felicio Felicio N Nidsalii selensu82 selensu82 Elhan Elhan 😘
Anam spora bak ..yememiş içmemiş derler ya aynen de öyle olmuş :KK9::KK9::KK9:
Kahvaltı yumurtasız gerçekten eksik kalıyor kuzum. 17' ye kadar iyi dayanmışsin. Filtre kahve kurtarıcı ben de hep desteğini görmüşümdür hele sütlüyse katmerli keyif...canım bol eksili bir sabah yaşaman dileğiyle...

Anam spora bak ..yememiş içmemiş derler ya aynen de öyle olmuş :KK9::KK9::KK9:
Kahvaltı yumurtasız gerçekten eksik kalıyor kuzum. 17' ye kadar iyi dayanmışsin. Filtre kahve kurtarıcı ben de hep desteğini görmüşümdür hele sütlüyse katmerli keyif...canım bol eksili bir sabah yaşaman dileğiyle...
Bölgesel sporu sabah yaptım e tabi iyice acıkmıştım aç kaldım 😃
Filtre kahveyi sade içiyorum kankim kahvaltı sonrası yanında pasta ikram etti ama tabisi de yemedim 😜
İlk gün iyidi bakalım kalan 4 günde neler olcek 🤩

Back
X