• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar 😂
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Bir meslektaş da burada :KK76:
Hoş geldin kuzum. :KK68:Ayni sebeplerden zayıflamaya karar vermiştim hamilelik hariç :olamaz:

Tedavin güzel sonuçlanır inşallah.
Çok üzüldüm minige, annecigini ozluyordur :KK43:
Ahh inşallah ablam düşünmemeye çalışıyorum tedaviyi. Ozluyordur kesin ya kardesleri de yok yanında ☹️ anne de biraz mizikladi ama diğer yavruları olunca çabuk unuttu

Kamp 2. Gün Menü
Sabah 10.00 Bir elma tarçınlı, çiğ fındık , iki kaşık yulaf ezmesi, beş kaşık yoğurt
11.00 Sade Türk kahvesi, beş çiğ badem
16.00 Bir bardak ayran ,kayısı yok
18.00 Haşlanmış et , salata
19.00 Yeşil çay
İki litre su
Spor 3 mil Leslie 45 dakika 180 puan
Beş dakika eliptik yaparsam 200 e tamamlarım dinleniyorum.
N Nidsalii
Felicio Felicio
Zipzip- Zipzip-

İyi akşamlar herkese :KK36:
Menümü yazıp geçmişe bakacağım
Sabah 10:30 2 yumurtalı klasik kahvaltım (peynir,zeytin,ceviz,bir hurma)
Ara bir kupa kahve bir kare bitter
Akşam 19:00 1 kepceden az tarhana çorbası, patlıcan oturtma kızartmasiz az yağlı bir tabak, cacık 1 kuru kayisi
Spor 60 dk yürüyüş 150 puan N Nidsalii

Hosbuldummm tesekkur ederım😍 evet hamilelik de istersem bu kiloyu ben katlarım dedim😂
Kuzum sinifçi misin branş öğretmeni mi...
Hamile kalmayı da zorlaştiriyormus fazla kilo...idealde olmak en güzeli.Kendini iyi hissetmek gibisi var mı.. erkenden önlem alman çok güzel. Bizimle takıl bence. Kilo verdikçe beden kucultunce azmin artar...

Hamile kalmayı da zorlaştiriyormus fazla kilo...idealde olmak en güzeli.Kendini iyi hissetmek gibisi var mı.. erkenden önlem alman çok güzel. Bizimle takıl bence. Kilo verdikçe beden kucultunce azmin artar...
Rehberlik canım bransım. Aynen bu kiloları hıc gormemıstım evlendikten sonra baya saldım. Once de 70 kiloydum cok zayıf degıldım ama boy olunca kaldırıyordu. Sımdı 15 kılo alınca baya kotu oldum insallah verırım 🙈

Ay siz buyukmussunuzz 🙈 sızın bransınız nedirr hocam

selam kizlar menuye sabah kahvaltisi haric sadik kaldim kahvalti yolda gecti 1 kasarli pogaca ..yazamadigim her gun yuruyus yaptim bolca ayakkabi delindi😜 18.000 cumartesi 17000 pazar 22000 pazartesi cumadan net emin dgilim 13000 kesin tlfn almadanda ciktim 😂tempolu yuruyuslerim her zaman N Nidsalii yuriyus kilo verdirmiyor kilo almayi engelliyor acilen bölgesel ve zumbaya geciyorum yarin

Menümü yazayım bugün denize gittik şimdi dönüyoruz arabadayız su öyle güzeldi ki hiç çıkmak istemedim ama her güzel şeyin bir sonu var
Sabah kahvaltı 9.00
2 zeytin
1 kaşık lor
Az Domates salatalık biber
2 dilim peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 dilim çavdar ekmeği
1 lokma gevrek

Ara yok

Öğle 14.30
7 köfte boyutu 1 liranın boyutu kadar fırında yaptım yağını salmış çekmiş küçülmüş
7-8 küçük dilim patates
Patlıcan köz salata
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği bunların hepsini hazırlayıp yanımda götürdüm

Ara 2 kuru incir bir avuç fındık badem az az iki kere yedim

Akşam için 2 tavuk kanat ızgara yanında da baharatlı yoğurt yemeyi planlıyorum
Zaten saat şimdi 7 buçuk eve gidip yiyene kadar eminim 9 olur o saatten sonra da çok bir şey yemem
3 litre su
7000 adım 105
3 kere suya girdim birer saat durdum ama sürekli yüzmedim bir saatini yüzmüş gibi alıyorum uygun mu N Nidsalii bilmiyorum 240 puanda o toplam 345
Su içinde de birçok bacak hareketi yaptım
Afiyet olsun 😋
14 Eylül Pazartesi

Sabah 07.30

Soğanlı patatesli yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalik 2 dilim ekmek

Ara 10.30
Sütlü kahve+1 incir

Öğlen 13.30
4 kasik kuru fasulye 3 kasik salcasiz bulgur pilavi 1 bardak ayran biber tursusu

Ara 15.00
Sade kahve +2 kare bitter

Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası 2 kasik salcasiz bulgur pilavi 3 kasik kuru fasulye biber tursusu 1 bardak ayran

Spor; 30 dk leslie 5 mil+35 dk hızlı tempo yürüyüş+ 2 saat temizlik=120+87.5+60=267.5
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Su 2 litre olmamis olabilir🤔
Afiyet olsun canım :)
Merhaba bende bugün tartılmayı unutanlardanım. Çok yoğun bir gün geçirsim. Evi dip köşe temizledim. 4 saat uğraştım. Yorgunum dostlarım yorgunum.:KK76::temizlik::temizlik::temizlik:

Menümü yazayım. Tek öğün yaptım.
13.00 te.
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir.
2 kaşık alinazik
1 içli köfte.
1 kaşık erik marmelat1 tane poğaça
2 bardak çay
2 bardak yeşil çay
1 bardak hibiskus.
4 saat temizlik
Temizliğe başlamadan 40 dk bölgesel
Gün içi 6000 adım.
Yürüyüş bugün kaldı. Çok yorgunum.
İyi geceler
Afiyet olsun baya yorulmussun dinlen canım
Dünki menümü yazayım
Misafir vardı ama tertemizdim dün
Sabah
Domatesli yumurta
1catal helva
2 dilim kaşar
Ara
Rezene
Incir
Akşam
1 kase mercimek corbasi
4 5 adet kanat ızgara
Bulgur salata
Üzüm
Madensuyu

Bugunki menüm
Yulaflı peynirli dereotlu yumurta
Salatalık
rezene

Ara incir
Madensuyu
Öğle
3 adet kanat ızgara
Bulgur

Ara 2 adet hurma

Akşam
Menemen
1 adet tavuk
1 dilim Tam buğday ekmeği
Spor yapamıyorum kaç gündür.
Afiyet olsun 😋
:kk77:
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber
Ara (13.00)
- sade Türk kahvesi, 1 gün kurusu
Akşam (19.30)
- 4 kaşık haşlama et, 1 küçük boy haşlama patates, 5 kaşık çoban salata
Su: 3 lt yapacağım😙 Felicio Felicio
Spor: 80 dk cardio, 10000 adım, Bugün ki video 2 kez
Toplam: 830p :KK49:
Afiyet olsun 80 dk cardio vay canına süpersin 🤗
İyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:1 salatalık,domates,kapyabiber,5 zeytin,peynir,2 haşlanmış yumurta,2 bardak yeşilçay

Ara:1 seftali,üzüm, Türk kahvesi

Öğle yemeği:1 tabak türlü

Akşam Yemeği:Kıymalı yumurta,salata

12000 adım:180 puan
Leslie 5k:KK43:45 dk):180 puan
3 km tempolu yuruyus(28dk):70 puan
Toplan:430 puan

N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun 😋 güzel spor
Yazan arkadaşlar için tesekkur ederım hos buldum. Tek tek alıntı yapamadım🤦‍♀️ yenı yenı ogrenıyorum siteyi 😅
Hoşgeldin canım

Rehberlik canım bransım. Aynen bu kiloları hıc gormemıstım evlendikten sonra baya saldım. Once de 70 kiloydum cok zayıf degıldım ama boy olunca kaldırıyordu. Sımdı 15 kılo alınca baya kotu oldum insallah verırım 🙈
Babayiğit bir görünümün vardır :KK68:
Boy kurtarıcı zaten. Rehber hocalarına bayılırım ben. Öğrencilere ve öğretmenlere yaklaşımları iletişimleri sağlıklı olur. İyi ki geldin o on beş kiloyu dört ayda verirsin.

Back
X