• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar kızlar 😍

Bugün kendimi eğitime adadım 😃 online okuldan sonra kitaplar okula gelmiş almaya gittik hadi ordan hamburgerciye götürdüm tavuklu salatasını yedim bende
Eve gelince de şeftali ve 5 hünnap 1 mandalina
Liste yalan oldu saat 16.30 dan sonra bişey yemedim 1 beyaz çay ve 2 ceviz yedim
Artık Allah kabul etsin 😃
Bi dünya ödev yaptık bide tutturdu fen bilimleri diye şimdi öğretmencilik yeni bitti, fen bilgisi ilk ünite tamam🤣
Ben kendimde ders çalıştım üni sınavı için 3 ünite türkçe de ben bitirdim böyle oldu bugün 😍

Bugün beden sporu yerine zihin sporu yaptım 🥰

Elhan Elhan canım bana tyt türkçe güzel bir soru bankası kitap önerebilir misin ortim 🤣

selensu82 selensu82 N Nidsalii Felicio Felicio

Kızlar Leyla nin mesajı tekrar alintıladim...

Orijinal ism istedi umarım doğru olmuştur 😁

Merhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤

Katılımcı sayımız 13 oldu 😍😍😍 Sonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır 💕 Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum 🤩🤩🤩

Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruz 💕 umarım bol eksili bir kamp olur🤩🤩🤩

Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim 💕💕💕

Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım 👍

Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız 👍

Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım 💕💕💕

Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest 💕

Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım

Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağım 😘 Sevgiler ❤❤❤

sudem34 sudem34 sonngulen sonngulen selensu82 selensu82 Zipzip- Zipzip-
sportie sportie N Nidsalii Elhan Elhan Tesnim1903 Tesnim1903 Puffer Puffer S Sguat girls Kmsl Hnd Kmsl Hnd Orjinalisim Orjinalisim

Menü çıkmamış tekrar bakayım 😁😁😁😁

İyi akşamlar kızlar 😍

Bugün kendimi eğitime adadım 😃 online okuldan sonra kitaplar okula gelmiş almaya gittik hadi ordan hamburgerciye götürdüm tavuklu salatasını yedim bende
Eve gelince de şeftali ve 5 hünnap 1 mandalina
Liste yalan oldu saat 16.30 dan sonra bişey yemedim 1 beyaz çay ve 2 ceviz yedim
Artık Allah kabul etsin 😃
Bi dünya ödev yaptık bide tutturdu fen bilimleri diye şimdi öğretmencilik yeni bitti, fen bilgisi ilk ünite tamam🤣
Ben kendimde ders çalıştım üni sınavı için 3 ünite türkçe de ben bitirdim böyle oldu bugün 😍

Bugün beden sporu yerine zihin sporu yaptım 🥰

Elhan Elhan canım bana tyt türkçe güzel bir soru bankası kitap önerebilir misin ortim 🤣

selensu82 selensu82 N Nidsalii Felicio Felicio
Limit yayinlari konu anlatımı ile beraber soru bankası alman daha avantajlı kuzum...

Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez 🤩🤩🤩

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir💕💕💕
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim😜 listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum 😘😘😘

Elhan Elhan @Lili 38 Zipzip- Zipzip- asysss asysss @Yazagelen sportie sportie N Nidsalii Felicio Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 Puffer Puffer sonngulen sonngulen @Bonus @Yarenzzzz Yazankalem Yazankalem Tesnim1903 Tesnim1903 sudem34 sudem34 @Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim Orjinalisim @missadange @PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares selensu82 selensu82 @hasbeenandgone
Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz 💕
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez 🤩🤩🤩

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir💕💕💕
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim😜 listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum 😘😘😘

Elhan Elhan @Lili 38 Zipzip- Zipzip- asysss asysss @Yazagelen sportie sportie N Nidsalii Felicio Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 Puffer Puffer sonngulen sonngulen @Bonus @Yarenzzzz Yazankalem Yazankalem Tesnim1903 Tesnim1903 sudem34 sudem34 @Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim Orjinalisim @missadange @PAPATYAM E Elif_Eylul @medusares selensu82 selensu82 @hasbeenandgone
Orjinalisim Orjinalisim canım mesajlar bunlar
Felicio nun yanındaki yukarı ok işaretine dokunun menü fotoları var😋😋😋

Limit yayinlari konu anlatımı ile beraber soru bankası alman daha avantajlı kuzum...
Çok sağol tatlım limiti düşünüyordum zaten yoksa karekök mü ?
Elimde sınav ve akıllı adam var 4 üniteyi bitirdim ama çok soru çözmem lazım tyt den ne kadar yüksek alabilsem kar 😍

ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar 😂
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Hoşgeldin , çok gençsin boylusun da o kilolar hemen gider eğer gerçekten ister azmedersen 😍
Motivasyon burda bol 😍

aaa bu iyimis dogum gunun ne zaman ? benim kasim bende hedefi ayni mantikla dogum gunune endeksleyip hirs daha cok mu yapsam:super:
Napıyım kendime hedefler koyunca güzel oluyor 😍 27 aralık benim dgünüm 😍

Simdi bisküvi yi almis eline bandırıp bandırıp yedi icine etti yarim kaldi kahvem :KK70: :KK70:
Benim kızlar babaları geceye gittiği zaman illa anne kahve yapalım derler onlara süt ısıtırız içine kahve tozuturuz azcık
Ben tam sütlü kahve içerim

Hoşgeldin , çok gençsin boylusun da o kilolar hemen gider eğer gerçekten ister azmedersen 😍
Motivasyon burda bol 😍

Napıyım kendime hedefler koyunca güzel oluyor 😍 27 aralık benim dgünüm 😍
😃😃😃 ben kendime hedef koyamam herhalde Baya bi zaman var çünkü 19 mayısa 😂😂

Merhaba güzeller
10.15 1. Gün ekmeksiz kahvaltımı yaptım
15.15 1 küçük kefir 10 badem
17.30 2 hünnap 1 lokma sarı hurma
19.30 1 şiş kıyma 2 adet kuşbaşı salata 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası 1 kaşık hummus
Su 3 ü geçtim 4 olabilir
Spor sabah aç karına 30 dk karın yan kRın sırt 180p
Bn yarın 2. Günü yapcam cuma bildirim yaparım ama bn cuma da devam etcem inş kızlar sportie sportie N Nidsalii Elhan Elhan Felicio Felicio

Menümü yazmaya geldim
Sabah 10:00
2 dilim tb ekmeği
Patlıcanlı kahvaltılık sos
Çay
Ara 14:30
Bitki çayı yanında 2 tane wasa
Öğlen 16:00
1 tabak kuru fasulye 1 dilim tb ekmek yoğurt
ara 18:20
Türk kahvesi ve bir dondurma
Akşam boş kızlar akşam yemek yemeyi sevmiyorum ağzım bo

Merhaba güzeller
10.15 1. Gün ekmeksiz kahvaltımı yaptım
15.15 1 küçük kefir 10 badem
17.30 2 hünnap 1 lokma sarı hurma
19.30 1 şiş kıyma 2 adet kuşbaşı salata 2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası 1 kaşık hummus
Su 3 ü geçtim 4 olabilir
Spor sabah aç karına 30 dk karın yan kRın sırt 180p
Bn yarın 2. Günü yapcam cuma bildirim yaparım ama bn cuma da devam etcem inş kızlar sportie sportie N Nidsalii Elhan Elhan Felicio Felicio
Afiyet olsun selencim. Bol eksi getirir inşallah.

Şimdi aldım trendyoldan çok ta güzel yorumlar yapılmış zaten , kankim benim tam hedefi vurdun 😍
Patates edecem sınavda 35 net hedef 😂
O patatesleri ez geç kuzum. TYT kursunda benim öğrencilere de aldırdım. Çok faydasını görürsün sen bu azimle Diyetisyenligi garantilersin. Allah zihin açıklığı versin bitanem. Her zaman yanındayım... :KK60:

ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar 😂
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Hosgeldin canım

Back
X