- 17 Mart 2010
- 26.734
- 68.461
- 1.123
Canım Allah şifa versinKızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah şifa versinKızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin![]()
Allah yardımcısı olsun kuzunun canım benim minnacık bedeni ile inşallah bu hayata tutunurKızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Allah annesine bağışlasın. Acil şifalar dilerim. Sımsıkı hayata tutunur inşallah.
Amin canım inşallah çok sağol.Canım Allah şifa versinİnşallah toparlar merak etme.Doktorlar işini bilir.İcini ferah tut.
Aminnn, çok teşekkür ederim, inşallah.Allah yardımcısı olsun kuzunun canım benim minnacık bedeni ile inşallah bu hayata tutunur
Tesekkur edeırm hosbuldum ınsallah hep beraber ulasırızHoşgeldin canim inşallah hedefine enkisa zamanda ulaşırsın![]()
Hosbuldum tesekkur ederimHosgeldin canım
Allah şifa versin gecmıs olsun ınsallahKızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin![]()
Tesekkur ederım ınsallah gıder hosbuldumHoşgeldin , çok gençsin boylusun da o kilolar hemen gider eğer gerçekten ister azmedersen
Motivasyon burda bol![]()
Tesekkur ederım hosbuldumHoşgeldin canım
Afiyet olsun canımMenümü yazayım bugün denize gittik şimdi dönüyoruz arabadayız su öyle güzeldi ki hiç çıkmak istemedim ama her güzel şeyin bir sonu var
Sabah kahvaltı 9.00
2 zeytin
1 kaşık lor
Az Domates salatalık biber
2 dilim peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 dilim çavdar ekmeği
1 lokma gevrek
Ara yok
Öğle 14.30
7 köfte boyutu 1 liranın boyutu kadar fırında yaptım yağını salmış çekmiş küçülmüş
7-8 küçük dilim patates
Patlıcan köz salata
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği bunların hepsini hazırlayıp yanımda götürdüm
Ara 2 kuru incir bir avuç fındık badem az az iki kere yedim
Akşam için 2 tavuk kanat ızgara yanında da baharatlı yoğurt yemeyi planlıyorum
Zaten saat şimdi 7 buçuk eve gidip yiyene kadar eminim 9 olur o saatten sonra da çok bir şey yemem
3 litre su
7000 adım 105
3 kere suya girdim birer saat durdum ama sürekli yüzmedim bir saatini yüzmüş gibi alıyorum uygun mu N Nidsalii bilmiyorum 240 puanda o toplam 345
Su içinde de birçok bacak hareketi yaptım
Afiyet olsu menu guzel benim fikrim olarak 3 ogun yediğin için aksam bulgur olmayabilirdi14 Eylül Pazartesi
Sabah 07.30
Soğanlı patatesli yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalik 2 dilim ekmek
Ara 10.30
Sütlü kahve+1 incir
Öğlen 13.30
4 kasik kuru fasulye 3 kasik salcasiz bulgur pilavi 1 bardak ayran biber tursusu
Ara 15.00
Sade kahve +2 kare bitter
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası 2 kasik salcasiz bulgur pilavi 3 kasik kuru fasulye biber tursusu 1 bardak ayran
Spor; 30 dk leslie 5 mil+35 dk hızlı tempo yürüyüş+ 2 saat temizlik=120+87.5+60=267.5
Zipzip- N Nidsalii
Su 2 litre olmamis olabilir![]()
Afiyet olsun menu guzel pogacayi bir dilim ekmek yerine yedin sanırım sporda guzelMerhaba bende bugün tartılmayı unutanlardanım. Çok yoğun bir gün geçirsim. Evi dip köşe temizledim. 4 saat uğraştım. Yorgunum dostlarım yorgunum.
Menümü yazayım. Tek öğün yaptım.
13.00 te.
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir.
2 kaşık alinazik
1 içli köfte.
1 kaşık erik marmelat1 tane poğaça
2 bardak çay
2 bardak yeşil çay
1 bardak hibiskus.
4 saat temizlik
Temizliğe başlamadan 40 dk bölgesel
Gün içi 6000 adım.
Yürüyüş bugün kaldı. Çok yorgunum.
İyi geceler
Afiyet olsun menu guzel ama saatlerini yazarsan daha iyi yorum yaparızDünki menümü yazayım
Misafir vardı ama tertemizdim dün
Sabah
Domatesli yumurta
1catal helva
2 dilim kaşar
Ara
Rezene
Incir
Akşam
1 kase mercimek corbasi
4 5 adet kanat ızgara
Bulgur salata
Üzüm
Madensuyu
Bugunki menüm
Yulaflı peynirli dereotlu yumurta
Salatalık
rezene
Ara incir
Madensuyu
Öğle
3 adet kanat ızgara
Bulgur
Ara 2 adet hurma
Akşam
Menemen
1 adet tavuk
1 dilim Tam buğday ekmeği
Spor yapamıyorum kaç gündür.
Afiyet olsun menu guzel spor ise muhteşem masallah sana
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber
Ara (13.00)
- sade Türk kahvesi, 1 gün kurusu
Akşam (19.30)
- 4 kaşık haşlama et, 1 küçük boy haşlama patates, 5 kaşık çoban salata
Su: 3 lt yapacağım@Felicio
Spor: 80 dk cardio, 10000 adım, Bugün ki video 2 kez
Toplam: 830p![]()
Afiyet olsun menude sporda guzelİyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:1 salatalık,domates,kapyabiber,5 zeytin,peynir,2 haşlanmış yumurta,2 bardak yeşilçay
Ara:1 seftali,üzüm, Türk kahvesi
Öğle yemeği:1 tabak türlü
Akşam Yemeği:Kıymalı yumurta,salata
12000 adım:180 puan
Leslie 5k45 dk):180 puan
3 km tempolu yuruyus(28dk):70 puan
Toplan:430 puan
N Nidsalii ,Zipzip-
Afiyet olsun sporunda menude güzel
Afiyet olsun canım guxel menuKamp 2. Gün Menü
Sabah 10.00 Bir elma tarçınlı, çiğ fındık , iki kaşık yulaf ezmesi, beş kaşık yoğurt
11.00 Sade Türk kahvesi, beş çiğ badem
16.00 Bir bardak ayran ,kayısı yok
18.00 Haşlanmış et , salata
19.00 Yeşil çay
İki litre su
Spor 3 mil Leslie 45 dakika 180 puan
Beş dakika eliptik yaparsam 200 e tamamlarım dinleniyorum.
N Nidsalii
@Felicio
Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi akşamlar herkese
Menümü yazıp geçmişe bakacağım
Sabah 10:30 2 yumurtalı klasik kahvaltım (peynir,zeytin,ceviz,bir hurma)
Ara bir kupa kahve bir kare bitter
Akşam 19:00 1 kepceden az tarhana çorbası, patlıcan oturtma kızartmasiz az yağlı bir tabak, cacık 1 kuru kayisi
Spor 60 dk yürüyüş 150 puan N Nidsalii
Afiyet olsun menu guzel aksami boş bıraktığın için dondurmaya birsey demiycem :))Menümü yazmaya geldim
Sabah 10:00
2 dilim tb ekmeği
Patlıcanlı kahvaltılık sos
Çay
Ara 14:30
Bitki çayı yanında 2 tane wasa
Öğlen 16:00
1 tabak kuru fasulye 1 dilim tb ekmek yoğurt
ara 18:20
Türk kahvesi ve bir dondurma
Akşam boş kızlar akşam yemek yemeyi sevmiyorum ağzım bo
Coook gecmis olsun canim dua edicemKızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin![]()
Ayyy ınsallahBabayiğit bir görünümün vardır
Boy kurtarıcı zaten. Rehber hocalarına bayılırım ben. Öğrencilere ve öğretmenlere yaklaşımları iletişimleri sağlıklı olur. İyi ki geldin o on beş kiloyu dört ayda verirsin.
Hoş geldinADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Allah kolaylık versinTarlaya gittim öldum bittim geberdim bugun 2bucukta yemek yedim dusun simdi 3.kahveyi yaptim
Leslieee ablama selam soyle 1ay sonra filiz gelcek dersin![]()
Allah acil şifa versin inşallahKızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin![]()