• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Felicio kuzum dördüncü gün menümüzde iki yumurta bir de yulaflı omlet var. Omleti bu yumurtalardan mi yapacağız yoksa ayrı ayrı yumurta mı yiyeceğiz. Bugünden sordum yarın kahvaltıda sizleri bulamayabilirim. :olamaz:
2 yumurta ve 1 kasik yulafla omlet yapialcak abla ayri ayri degiller 😊😊

Yok kız 25.5 yaşındayım ben. :KK76: :KK76: :KK76:
Edebiyat tatlım...:KK60:

Ayyy ne güzel. :KK36: :KK36: Ben de geçen yıl açıktan başladım edebiyata, ama öğretmen olma hedefiyle değil merak etme. :) Örgüncüler bu yüzden bize çok gıcık oluyorlar. :) Yani özellikle belirtmedin tabi ama Türk edebiyatı değil mi? Öğretmenlik dışında başka uğraşın oluyor mu edebiyatla? Elhan Elhan

Kızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin 🙏

Geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin.

Yatmadan önce tartıldım 76 8 çıktım sporda yapmıyorum emzirmenin gücü diyelim :KK53: 1 saatlik emzirme 300 500 arasi kalori yakiyormus:KK53:

Çocuğa hiç niyetim yoktur, bunu okuyunca ikiz doğurasım geldi. :D

Yatmadan önce tartıldım 76 8 çıktım sporda yapmıyorum emzirmenin gücü diyelim :KK53: 1 saatlik emzirme 300 500 arasi kalori yakiyormus:KK53:
bende niye tersi emzirmeyi kestigimde kilo veriyorum ..emzirdigimde ise aliyorum..gunduzu keseli 4 ay oldu kilo veriyorum öncesi berbatti..

:KK54:
Screenshot_20200915-084833.webp
Egzersizimiz buyrun efenim:KK28:
1600149203366.webp
1600149369943.webp
1. Squat 2. Yarım squat yapıyoruz 3.hareket yana lunge 4. Arka çapraz lunge yapıp kalkıp sağ bacak yana açıyoruz 5. Sol bacak için aynısı 6. Diz düz bir şekilde kaldırıyoruz 7. Harekette yukarıda tutup minik minik kaldırıyoruz 8. Harekette ilk yana sonra yukarı kaldırıyoruz 9-10-11. Diğer bacak için 12. Hareket köprü 13-14. Bir bacak yukarıda köprü 15. Yüz üstünde bacakları Tek tek kaldırıyoruz 16. Yüz üstü Her iki bacak kaldırıyoruz 17. Bacakları düz şekilde uzatıp daha sonra büküyoruz topuklar popoya değiyor
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklinde yapılıyor hepsi sadece bir şey video 150 puan sporlu günler:cool:

bende niye tersi emzirmeyi kestigimde kilo veriyorum ..emzirdigimde ise aliyorum..gunduzu keseli 4 ay oldu kilo veriyorum öncesi berbatti..
Aaa canın çokmu tatlı istiyordu benim ki öyle tatlı krizine giriyordum çok yemek yemiyorum hamur işi de yapmıyorum dün gece niyeti bozmuştum tatlı krizinden üzüm vardı çıkardım yedim geçti ki üzümde süt yapıyor.

Back
X