Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederimHerkese günaydın
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Yüzde 0,71 sanırım
Fazla kilon yok canim zaten dengelersin yine61 800 yanisi kilo aldim sizden uzaklasmak bana kilo artisi olarak dönüyor![]()
Dunku menuye gore de eksin cook guzel tebrik ederimKilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98
Eki Görüntüle 2692435
Bu hafta regl dönemindeydim yinede iyi vermişim maşallah![]()
Sağol canımKardeşin dogum yapmış gözünüz aydın canım bebek kuvez demi genelde ikiz gebeliklerde olur merak etmeyin biri diğerinden daha iyi gelişmiş oluyor benim arkadaşımda ikiz gebelik gecirdi 1 ay sonra kuvezden çıktı şimdi kuvezdeki diğerinden daha fena eltim ins Allah kardeşinde bebeklerde sağlıklı bir şekilde evlerine giderler dualarimda olacaklar tekrar gözünüz aydın canım![]()
Sağol canım,Cok tesekkur ederim canim
Immm ben galiba yanlis anladim sanirsammben kalkar kalkmaz tartilinca şiş oldugumuzdan dolayi daha fazla gorunuyoruz tartida biraz ev icinde dolasinca şiş gidiyor diye demisdim
Ama kahvede iciyorum ben bu zatiflama doneminde turk kahvesi tarcin kakao ve hindistan cevizi yagi ile yaptigim
Cok tesekkur ederim canim elhamdulillah dahada iyi olucaz
Oyy canim benim Allah razi olsun
cok tesekkur ederim canim
Aminn insaAllah canim benim
Yanlis gormediysem kardesin dogum yapmis galiba gozunuz aydin olsun canim![]()
Evet canım yaptı, çok teşekkür ederim.Cok tesekkur ederim canim
Immm ben galiba yanlis anladim sanirsammben kalkar kalkmaz tartilinca şiş oldugumuzdan dolayi daha fazla gorunuyoruz tartida biraz ev icinde dolasinca şiş gidiyor diye demisdim
Ama kahvede iciyorum ben bu zatiflama doneminde turk kahvesi tarcin kakao ve hindistan cevizi yagi ile yaptigim
Cok tesekkur ederim canim elhamdulillah dahada iyi olucaz
Oyy canim benim Allah razi olsun
cok tesekkur ederim canim
Aminn insaAllah canim benim
Yanlis gormediysem kardesin dogum yapmis galiba gozunuz aydin olsun canim![]()
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35
Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum
Zipzip- beni listeden çıkarma olur mu???
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım
Günaydın güzel takım ❤
Umarım güzel eksiler gelir herkesten
Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen
Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87
Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur![]()
Günaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Herkese günaydın
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Yüzde 0,71 sanırım
Verirsin cnmm takma zaten kilonda öyle benim gibi değil en azından61 800 yanisi kilo aldim sizden uzaklasmak bana kilo artisi olarak dönüyor![]()
Evet canım doğru hesaplamıştım ama yanlış yazmışım. Kafam bı dünya. Bütün gece toplamda iki saat uyudum.Guzel eksi tebrik edeirm canim yuzden %1 in ustunde ben duzenlerim![]()
Azar azar değil gayet iyi bu eksi tebrik ederim ilerde daha güzel sonuçlar olacakGeçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35
Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum
Zipzip- beni listeden çıkarma olur mu???
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım
Regliye rağmen arada kaçmasına rağmen gayet güzel bir eksi birde Bu kilodaGünaydın güzel takım ❤
Umarım güzel eksiler gelir herkesten
Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen
Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87
Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur![]()
Malesef mi daha nolsunGünaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Tebrikler çok güzelHerkese günaydın
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Yüzde 0,71 sanırım
Bu döneme göre çok iyi tebriklerKilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98
Eki Görüntüle 2692435
Bu hafta regl dönemindeydim yinede iyi vermişim maşallah![]()
Gayet güzel
Güzel eksi eminim incelmelerde belirgin olmuştur daha fazla vermiş gibi görünüyordu menülerde sporlarda çok iyiydi ilerde daha güzel sonuçlar alınacak eminimGünaydın Hanımlar
Önceki kilo:79.9
Bugünkü kilo:79.2
Fark :700gr.