• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar guruba dahil degilim ama bende hayatım boyunca kendi çapımda diyet yapanlardanim hep 😁
1 haftadır yapıyorum hergün gram gram eksiyi görüyodum bu sabah aynı çıktım reglime 3 4 gün var ara ara sancılarım vuruyo sizce regli zamanı yaklaşıncada vücut geciyomu yada regli dönemi eksilebiliyomusunuz

Kızlar guruba dahil degilim ama bende hayatım boyunca kendi çapımda diyet yapanlardanim hep 😁
1 haftadır yapıyorum hergün gram gram eksiyi görüyodum bu sabah aynı çıktım reglime 3 4 gün var ara ara sancılarım vuruyo sizce regli zamanı yaklaşıncada vücut geciyomu yada regli dönemi eksilebiliyomusunuz
Hosgeldiniz
Bu durum kisiden kisiye gore degisiyor 2 yildir takımdayım eksi gelende arti gelende cok fazla üye gördüm

Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35

Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87

Günaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.

Herkese günaydın :KK36:
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Yüzde 0,71 sanırım

Kilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98

Kilo bildirimi
Geçen cuma 67.1
Bugün 66.4
Fark -700
Oran % 1.04

Günaydın Hanımlar
Önceki kilo:79.9
Bugünkü kilo:79.2
Fark :700gr.

Bende kilo bildirimimi yapayım:KK71:
Cuma: 55,6
Güncel: 54.8
Fark: 0.8
Yüzde: 1.44

Gecen cuma 76.3
Bu cuma 75.3
Fark 1 kilo
(Kampa 76.4 ile basladim)

Herkesi tebrik ederim, yüzdeler çok güzel. :nazar::nazar::nazar:

Herkese günaydın :KK36:
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Yüzde 0,71 sanırım

Tebrik ederim canım güzel eksi 😍

61 800 yanisi kilo aldim sizden uzaklasmak bana kilo artisi olarak dönüyor 🤦🏻‍♀️
Burası disiplinli yapıyor insanı valla 😍 ama gayet iyisin , senin kilon 60-62 arası bunu korusan süper zaten 😍
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98
Eki Görüntüle 2692435
Bu hafta regl dönemindeydim yinede iyi vermişim maşallah 🧿

İşti bir istikrar ve başarı hikayesi 🧿 harikasın arkadaşım, en baştan beri zaten çok beğeniyorum ❤️ Gel bir gün seninle kahve içelim buradan da paylaşırız 🥰 aynı şehirde ve yakın olduğumuz bi sen varsın, herkesle kk günü yapmak isterim aslında 🥰

Kilo bildirimi
Geçen cuma 67.1
Bugün 66.4
Fark -700
Oran % 1.04

Felicio Felicio Zipzip- Zipzip- sudem34 sudem34
Kamp başlangıç kilom 67.5 idi, son günü yapamamış oldum dün yola çıkmak gerekince. Kapmta 1.1 kilo vermiş oldum, aynı zamanda dün regl oldum.

Canım gayet güzel tebrik ederim , 👋👋👋 daha çok yakında çok kilo verdin, onun üzerine yine eksiyle hemde regliye rağmen harikasın 🥰

Günaydın Hanımlar
Önceki kilo:79.9
Bugünkü kilo:79.2
Fark :700gr.

Süper gidiyorsun 80 leri unuttun artık harika 🤩
Ekim sonunda 75 in altına inebilirsin böyle bir hedef koyabilirsin kendine mesela 😍

Bende kilo bildirimimi yapayım:KK71:
Cuma: 55,6
Güncel: 54.8
Fark: 0.8
Yüzde: 1.44 Zipzip- Zipzip-
Felicio Felicio sayende az fark olsada 54 ü gördüm ucundan Ne güzel oldu:KK60:

Valla şaşırtmadın harika bir sonuç bekliyordum zaten , bu kiloda böyle eksi gerçekten hiçte kolay değil harikasın canım. Bunu koruyabilmek için yine çok dikkatli gitmek gerek biliyorsun , böyle durumlarda vücut hemen eski kilolara dönmekmiçin açık arar. Senin moralini bozmasın sakın çok iyisin 😍
2 gündür ev işi ve spir yapmadığıma bağlıyorum dünde ekmek çok tükettim 75.1 um şu an . Geçen hafta 76.800 dum
Harika bir eksi 70 lerin tam ortasındasın, emzirme ciddi kalori harcatır zaten , kasım ayında 70 lerden eser kalmaz senden böyle gidersen 😍

Gecen cuma 76.3
Bu cuma 75.3
Fark 1 kilo
(Kampa 76.4 ile basladim)

Süper eksi tebrik ediyorum canım , tam da bursa bir hırs yaparım ekim ayında 70 leri gönderirim valla kasıma 60 larla girmek 🥰

Ben regl doneminde 2 kiloya kadar arti gorenlerdenim reglde hiç eksi görmedim

Tebrik ederim canım güzel eksi 😍

Burası disiplinli yapıyor insanı valla 😍 ama gayet iyisin , senin kilon 60-62 arası bunu korusan süper zaten 😍

İşti bir istikrar ve başarı hikayesi 🧿 harikasın arkadaşım, en baştan beri zaten çok beğeniyorum ❤ Gel bir gün seninle kahve içelim buradan da paylaşırız 🥰 aynı şehirde ve yakın olduğumuz bi sen varsın, herkesle kk günü yapmak isterim aslında 🥰

Canım gayet güzel tebrik ederim , 👋👋👋 daha çok yakında çok kilo verdin, onun üzerine yine eksiyle hemde regliye rağmen harikasın 🥰

Süper gidiyorsun 80 leri unuttun artık harika 🤩
Ekim sonunda 75 in altına inebilirsin böyle bir hedef koyabilirsin kendine mesela 😍

Valla şaşırtmadın harika bir sonuç bekliyordum zaten , bu kiloda böyle eksi gerçekten hiçte kolay değil harikasın canım. Bunu koruyabilmek için yine çok dikkatli gitmek gerek biliyorsun , böyle durumlarda vücut hemen eski kilolara dönmekmiçin açık arar. Senin moralini bozmasın sakın çok iyisin 😍

Harika bir eksi 70 lerin tam ortasındasın, emzirme ciddi kalori harcatır zaten , kasım ayında 70 lerden eser kalmaz senden böyle gidersen 😍

Süper eksi tebrik ediyorum canım , tam da bursa bir hırs yaparım ekim ayında 70 leri gönderirim valla kasıma 60 larla girmek 🥰
Kesinlikle :KK200: yılbaşından sonra da ağırlık calısıcam insallah:KK200:

Ben geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
Ben inanıyorum canım çok güzel olacak inşallah 🙏🙏🙏 çok sevindim gelişmelerin olumlu olmasına ❤️❤️❤️

Back
X