• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba arkadaşlar bildirim için geldim. Kursum vardı bugün. Sabah tartıldım ama biraz daha düşer mi ki diye bu saate bıraktım. Kahvaltı yapmadım henüz ama sonuç aynı ...kahve, çay , su içtim gerçi ama :confused:

Kamp Bildirimi
Pazar bildiririm 63.5
Cuma bildirimim 61.3
Fark 2.200
Felicio Felicio N Nidsalii

Free liste
Pazartesi 62.8
Cuma 61.3
Fark 1.500 gr
Zipzip- Zipzip-

Selam kızlar 🥰 kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma:70.3
Bugün: 69.6
Fark: -0.700
Son günlerde kilo vermem durdu iyi gidiyordum aslinda. Haftaya daha iyi olacak :KK76:@Zipzip-
Kamp
Pazartesi:69.9
Cuma:69.6
Fark: -0.300
Bilemedim son 3 gün takıldı kilom ödem ya da az bitki çayı içmekten olabilir ama güzel bir kamp dönemiydi yine yapalım 💕 :KK36: Felicio Felicio

Merhaba arkadaşlar bildirim için geldim. Kursum vardı bugün. Sabah tartıldım ama biraz daha düşer mi ki diye bu saate bıraktım. Kahvaltı yapmadım henüz ama sonuç aynı ...kahve, çay , su içtim gerçi ama :confused:

Kamp Bildirimi
Pazar bildiririm 63.5
Cuma bildirimim 61.3
Fark 2.200
Felicio Felicio N Nidsalii

Free liste
Pazartesi 62.8
Cuma 61.3
Fark 1.500 gr
Zipzip- Zipzip-
Guzel eksi ablaicm🤩
Selam kızlar 🥰 kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma:70.3
Bugün: 69.6
Fark: -0.700
Son günlerde kilo vermem durdu iyi gidiyordum aslinda. Haftaya daha iyi olacak :KK76:
Guzel eksi canim 🤩🤩

Bence de stres yapmayın regl doneminden sonra cok guzel eksi göreceksiniz 🤗🤗
Ayy insallah yaa detoks yaptım ben geçen hafta 68.5 dim bu hafta 65.2 oldum şimdi artı görmek çok sinir bozucu olur emegim boşa gitsin istemiyorum 60 a kadar devam edicem diye girdim bu diyetime umarım pes etmeden gider hepimizin artıları 🤗

74.500 hedef koyayım da eski nickimi hatırlamıyorum :olamaz:
Hedef olarak haftalik degil canim liste icin 🥰
Eski nicki ben bulurum daha önce bakmistim :))
Ayy insallah yaa detoks yaptım ben geçen hafta 68.5 dim bu hafta 65.2 oldum şimdi artı görmek çok sinir bozucu olur emegim boşa gitsin istemiyorum 60 a kadar devam edicem diye girdim bu diyetime umarım pes etmeden gider hepimizin artıları 🤗
Detoksun da etkisi olabilir detoksla verilen cabuk dönüyor

Ben geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
Ayy o kadar sevindim ki anlatamam 🥰🥰🥰Çok şükür 😍

Cok tesekkur ederim canim🥰
Immm ben galiba yanlis anladim sanirsamm🙄 ben kalkar kalkmaz tartilinca şiş oldugumuzdan dolayi daha fazla gorunuyoruz tartida biraz ev icinde dolasinca şiş gidiyor diye demisdim
Ama kahvede iciyorum ben bu zatiflama doneminde turk kahvesi tarcin kakao ve hindistan cevizi yagi ile yaptigim🥰
Cok tesekkur ederim canim elhamdulillah dahada iyi olucaz🥰
Oyy canim benim Allah razi olsun🥰
cok tesekkur ederim canim🥰
Aminn insaAllah canim benim🥰
Yanlis gormediysem kardesin dogum yapmis galiba gozunuz aydin olsun canim🥰
Lili hoşgeldin 🤩 Çok özledik seni😘Ablana çok sevindim 🤗Çok şükür 😍

Riskli gebelik olduğu için ve küçük gelişmemiş bir şehirde olduğu için riskli gebelik uzmanı yok diye yakındaki büyük şehre gidiyorlardı. Bebeğin biri doğar doğmaz yoğun bakıma alındı, kardeşimi ve diğer bebeği iki gün sonra taburcu ettiler onlar kendi şehrine döndü. Dün gece diğer bebek kötü olunca en yakın hastaneye gitmişler, değerler çok kötü çıkınca doğum yaptığı hastanedeki doktoru aramışlar oraya gelelim diye, yolda komaya girer bebek, yetisemezsiniz demiş. O yüzden onu da kendi sehirlerindeki hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar canım. Durum bu işte 😔
Rabbim sifa versin yavrulara
Günaydın hayirli cumalar bollll eksiler herkese :KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın ❤❤❤ Bugün de gruplar arası 1. Olalım 🧿🧿🧿
Günaydın kızlar 😘
İlk bildirim benden gelsin❤❤❤ Zipzip- Zipzip-
Geçen Cuma kg: 57,3
Bu Cuma kg: 56,2
Fark: -1,1
Yüzde: 1,92
sudem34 sudem34 @snglmlk

N Nidsalii
Ölçülerimi de aldım istersin diye düşündüm 😍
Kayıtlı son ölçülerim
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56
Boyun: 31 yağ oranı %30

03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29

18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
Çok güzel gidiyorsun canım maşallah sana :nazar:
Günaydın kaptanım nasılsın 😘
Günümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah🥰
Hepinizi çok özledim🤗 Umarim herkesler iyidir🤲
Bizde seni özledik amin inşallah hayırlı cumalar 😘
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35

Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum

Zipzip- Zipzip- beni listeden çıkarma olur mu???
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım
Hayırlı yolculuklar güzel eksi canım ❤️
Günaydın güzel hanımlar,🙋‍♀️
Günaydın canım ❤️
Günaydın güzel takım ❤

Umarım güzel eksiler gelir herkesten 🥰

Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen

Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87

Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur 😍
Gayet iyi bence kilom fazla yok ondan az az gidiyo belki de regliye rağmen güzel sonuç :KK19:
Günaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Niye maalesef bir kilo az değil harikasin :KK36:

Back
X