- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık canım
12 den 9 a çıkmışım
Takım sporcu sanki ya
Ne kadar zorlasam da![]()
Ben yazcaktim simcik cok guzelmisyuzdemiz cook guzel hepinizi tebrik ediyorum kizlar![]()
Gruplar hic kapatilmadi ki canim bazen bazi gruplar kapaniyorBirşey itiraf edicem
Grupların tekrardan açıldığını görünce hangi gruba girsem dedimmesaj sayisi en yuksek grubu sectim
ne kadar cok mesaj atar cok kilo ne alakaysa
![]()
Tamam canım ama uzak kalma artik takimdanZipzip- ben 2 haftadır tartılmıyorum kilomuda bilmiyorum birazda böyle olsun.
Habersiz bırakmış gibi olmim
Gruplar hic kapatilmadi ki canim bazen bazi gruplar kapaniyor
Gerci ben 2018 den beri aktifim daha oncesini bilmiyorum
Mesaj sayisi olarak en fazla su an bizim takim var digerleri ile aramızda cok var :))
Cok konustugumuz kadar en basarili takımlardan biriyiz![]()
Aaaa hadi ya ben komple kapatıldı diye biliyordum takım gruplarıGruplar hic kapatilmadi ki canim bazen bazi gruplar kapaniyor
Gerci ben 2018 den beri aktifim daha oncesini bilmiyorum
Mesaj sayisi olarak en fazla su an bizim takim var digerleri ile aramızda cok var :))
Cok konustugumuz kadar en basarili takımlardan biriyiz![]()
Tesekkur ederim canimDesene en ince kaptan benim aynı zamanda diye

Aaa nedenTesekkur ederim canimkaptanligimi pek beğenmiyorum biliyorsun
![]()
7.takim kapatilmisri belki ordan kapatildi diye dusunmussundur canim eskiden ordaymissinAaaa hadi ya ben komple kapatıldı diye biliyordum takım grupları
E girdiğimde çıkmıyordu kafam karistievet genelde aktif olan takım daha çok başarılı oluyor
Evet haftada bir günü disarida olsam o günü daha toparlayamiyorum evde olduğum sürece gayet iyi gidiyorCanım evde olunca aynen güzel gidiyor da dışarısı çok zorluyor insanı
Eylül sonu ayrılmayı düşünüyorum, derslere ağırlık veririm hemde oğluma destek olurum
Burda istediğim kiloya gelirsem güzel veda ederim yarım bırakmamış olurum![]()
Bana oyle geliyor genelde sonra tum kizlar bana kiziyorAaa neden