• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalarda 💕 çok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip- Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim 💕
Kuzum dikkat et.
Suyunu bol iç
Çok geçmiş olsun 💐
Nazara gelme dikkat et

Leyla önemli olan sağlığın.
yüzde 90 ile mezun ol korumaya geç canım.🤩
Bu hafta sabitte olsan artı da olsan normal canım 🥰
Kaç zamandır düzenli kilo veriyor sun.
Vücut tepki veriyor şaşırıyor 🙄
Bütün listelerde ilk 5 de sin.
Kilo alımı da olsa kimse sana birşey diyemez canım sonuçta hastalık keyfi değil.
Bence hemen dönemeyeceksen ayrılma izne

Bende artıyim hala vücut korumaya çalışıyor bir yerde ama kırılacak mecbur yelkenleri indirme Leyla yüzdün kuyruğa geldin.
Sporu azalt biraz ama yap yine dermanin varsa toksin attırır su iç.
Birde uyu.
Çok geç yatıyorsun.

Leyla önemli olan sağlığın.
yüzde 90 ile mezun ol korumaya geç canım.🤩
Bu hafta sabitte olsan artı da olsan normal canım 🥰
Kaç zamandır düzenli kilo veriyor sun.
Vücut tepki veriyor şaşırıyor 🙄
Bütün listelerde ilk 5 de sin.
Kilo alımı da olsa kimse sana birşey diyemez canım sonuçta hastalık keyfi değil.
Bence hemen dönemeyeceksen ayrılma izne
Teşekkür ederim balım
kilo almadım alerji ve hastalık ödem yaptım belki Cuma’ya kadar ödemimi geçirecek birşey bulursam eksiye bile geçerim

Teşekkür ederim balım
kilo almadım alerji ve hastalık ödem yaptım belki Cuma’ya kadar ödemimi geçirecek birşey bulursam eksiye bile geçerim
Geçersin tereddüdü m yok ama stres de kilo alımını tetikliyor.
Düşünme.

Elif sağlık iznine ayrılırsa ne zaman dönebiliyor?

Bende artıyim hala vücut korumaya çalışıyor bir yerde ama kırılacak mecbur yelkenleri indirme Leyla yüzdün kuyruğa geldin.
Sporu azalt biraz ama yap yine dermanin varsa toksin attırır su iç.
Birde uyu.
Çok geç yatıyorsun.
Çok doğru uykum gelmiyor sporu artırmayı düşünüyordum çok hızlı olunca hasta olunca vücut su tutuyor 🙃

Bence sonbahar in da etkisi bizim diğer gruptaki kızlar da öyle 2 kilo 3 kilo artıda olan bile var.Diyetin azcik disina çıkınca vücut sapıtıyor.
Mümkün mertebe cikmadan devam etmek lazım.
Ben çıkmadım canım ona rağmen sanırım üşütmekten

Merhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalarda 💕 çok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip- Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim 💕
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine🙏

Ben çıkmadım canım ona rağmen sanırım üşütmekten
Leyla mesela kalori sayiyorsun ya 1000 kalori diyelim karbonhidrat aldın yüzde 7 si sindirime harcaniyir yani sana 930 kalori kalıyor.
Ama 1000 kalori mesela protein aldın yüzde 30 sindirime harcaniyor sana 700 kalori kalıyor .
Kalori saymıyorum ama hafta içi mesela ekmek reçel bal tüketmeden daha hızlı kilo veriyorum 😁 😁

Saglik iznine ayrilinca istedigi zaman donebiliyor canim ama su an icin izne ayirmaya gerek yok gibi duruma gore bakariz 🥰
Kaptan sana helal olsun.
Diyet biteli çok olmuş hala kilonu koruyorsun.🥰🥰🥰🥰
Vermek bir zor ise korumak 5 zor yani🤩🤩🙄

Back
X