• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalarda 💕 çok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip- Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim 💕
Geçmiş olsun cnm benim üzerimde de vardı kırıklık ama çok şükür azaldı
İnşallah senin de hemen hızlı bir şekilde iyileşme olur

Merhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalarda 💕 çok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip- Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim 💕
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyilesirsin

Selam kızlar eba dersleri arttı artık 19 saat benim 21 saat oğlanın kimi sabah kimi öğlenden sonra kahvaltı yürüyüş duş artık gün daha hızlı biter kendime sağlam bir plan yapıp uygulamam gerek.🤩
Dunden beri eksilmeye başladım umarım daha da hızlanır 🤩
Eksi görmene çok sevindim canım, benim burda düzenim bozuldu ister istemez. Benim de 20saat dersim var,neyseki 3 güne sığdırmışlar programda. Bizim ev de egitimhaneye döner artık, sırayla çocuk ben eşim ders yapacağız 😂😂

Selam kızlar eba dersleri arttı artık 19 saat benim 21 saat oğlanın kimi sabah kimi öğlenden sonra kahvaltı yürüyüş duş artık gün daha hızlı biter kendime sağlam bir plan yapıp uygulamam gerek.🤩
Dunden beri eksilmeye başladım umarım daha da hızlanır 🤩
Ne güzel eksilme çok iyi cnm...
Neden 21 saat??? 30 saatin olmayacak mı???
Ay ben bu işlere çok yabancı kaldım...
Kızımın öğretmeni girip yapmaya çalışıyor
Bugün sabah eba acılmadı zaten hemen zoom yükledik öyle bağlanabildik
Canlı dersleri artık ssen atayabiliyorsun ebadan mı yapıyorsun???

Eksi görmene çok sevindim canım, benim burda düzenim bozuldu ister istemez. Benim de 20saat dersim var,neyseki 3 güne sığdırmışlar programda. Bizim ev de egitimhaneye döner artık, sırayla çocuk ben eşim ders yapacağız 😂😂
Okul program mı yapıyor???
Sen sınıf öğretmeniydin değil mi cnm??

Leyla mesela kalori sayiyorsun ya 1000 kalori diyelim karbonhidrat aldın yüzde 7 si sindirime harcaniyir yani sana 930 kalori kalıyor.
Ama 1000 kalori mesela protein aldın yüzde 30 sindirime harcaniyor sana 700 kalori kalıyor .
Kalori saymıyorum ama hafta içi mesela ekmek reçel bal tüketmeden daha hızlı kilo veriyorum 😁 😁
Canım yemezsem şekerim düşüyor normalde küp şeker yesem o durumda daha iyi ama küp şekeri sevmiyorum sürekli diyet yapınca şeker düşme eğiliminde oluyor

Okul program mı yapıyor???
Sen sınıf öğretmeniydin değil mi cnm??
Sınıf öğretmeni değilim canım, akademisyenim. 3 farklı dersim var, hem örgün öğretim hem ikinci öğretim şubelerine giriyorum. Program bölüm başkanları tarafından yapılıyor.

Back
X