- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Cok koruyamiyorum 3-4 gündürKaptan sana helal olsun.
Diyet biteli çok olmuş hala kilonu koruyorsun.
Vermek bir zor ise korumak 5 zor yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok koruyamiyorum 3-4 gündürKaptan sana helal olsun.
Diyet biteli çok olmuş hala kilonu koruyorsun.
Vermek bir zor ise korumak 5 zor yani![]()
oyle zaten beyaz ekmek yemiyorum ama çavdar ekmeği yiyorumEkmek yemek kola içmek gibi... Boş kalori. Kahvaltıda yağla balla bir dereceye kadar da, yemeklerin yanında yenen ekmek tam boş kalori. Ye ye bir daha acık.![]()
Tesekkür ederim canımGecmis olsun canim
Ben çok yediğim günlerin ertesinde az yiyerek çok su içerek yediklerimin kilo olmasına izin vermiyordumCok koruyamiyorum 3-4 gündür![]()
Su iceyim o zaman bugun bol bolBen çok yediğim günlerin ertesinde az yiyerek çok su içerek yediklerimin kilo olmasına izin vermiyordum
Geçmiş olsun cnm benim üzerimde de vardı kırıklık ama çok şükür azaldıMerhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalardaçok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana
Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim![]()
İç cnm iç..Su iceyim o zaman bugun bol bol![]()
Pardon canım anladım ozaman ben dahada arastirmaya giriyimBenim kullandığım Curcumin 500 canım onada devam edemedim sonraya saklıyorum şimdi.zamani değil
Bitmedi canimyaaa buhafta son gidiyorum artik yeter cok yoruldumkiiiigünaydınını seveyim bitmedimi bahçe işleri :)
sen nasilsinCanım işin sırrı çözülmüşCok koruyamiyorum 3-4 gündür![]()
Cikmamaya çalışıyorum canim bugun sabah 57 ciktim acilen 55 e donmem gerekiyorCanım işin sırrı çözülmüş
Karbonhidrat da yesen cozutup almıyorsun.
1-3 kilo opsiyon olur bence.
Önemli olan opsiyonun dışına çıkmamak![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyilesirsinMerhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalardaçok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana
Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim![]()
Eksi görmene çok sevindim canım, benim burda düzenim bozuldu ister istemez. Benim de 20saat dersim var,neyseki 3 güne sığdırmışlar programda. Bizim ev de egitimhaneye döner artık, sırayla çocuk ben eşim ders yapacağızSelam kızlar eba dersleri arttı artık 19 saat benim 21 saat oğlanın kimi sabah kimi öğlenden sonra kahvaltı yürüyüş duş artık gün daha hızlı biter kendime sağlam bir plan yapıp uygulamam gerek.
Dunden beri eksilmeye başladım umarım daha da hızlanır![]()
Ne güzel eksilme çok iyi cnm...Selam kızlar eba dersleri arttı artık 19 saat benim 21 saat oğlanın kimi sabah kimi öğlenden sonra kahvaltı yürüyüş duş artık gün daha hızlı biter kendime sağlam bir plan yapıp uygulamam gerek.
Dunden beri eksilmeye başladım umarım daha da hızlanır![]()
Okul program mı yapıyor???Eksi görmene çok sevindim canım, benim burda düzenim bozuldu ister istemez. Benim de 20saat dersim var,neyseki 3 güne sığdırmışlar programda. Bizim ev de egitimhaneye döner artık, sırayla çocuk ben eşim ders yapacağız![]()
Üniversitede ogretmen canimOkul program mı yapıyor???
Sen sınıf öğretmeniydin değil mi cnm??
Üniversitede ogretmen canim![]()
Songulu 2 yila yakindir tanıyorum canim üniversitedesudem34 ile zümreler diye biliyordum.
Sudem sen 3. Sınıf öğretmeni misin????
Biri beni aydınlatsın lütfen...![]()
Canım yemezsem şekerim düşüyor normalde küp şeker yesem o durumda daha iyi ama küp şekeri sevmiyorum sürekli diyet yapınca şeker düşme eğiliminde oluyorLeyla mesela kalori sayiyorsun ya 1000 kalori diyelim karbonhidrat aldın yüzde 7 si sindirime harcaniyir yani sana 930 kalori kalıyor.
Ama 1000 kalori mesela protein aldın yüzde 30 sindirime harcaniyor sana 700 kalori kalıyor .
Kalori saymıyorum ama hafta içi mesela ekmek reçel bal tüketmeden daha hızlı kilo veriyorum![]()
![]()
Sınıf öğretmeni değilim canım, akademisyenim. 3 farklı dersim var, hem örgün öğretim hem ikinci öğretim şubelerine giriyorum. Program bölüm başkanları tarafından yapılıyor.Okul program mı yapıyor???
Sen sınıf öğretmeniydin değil mi cnm??
İkimizin çocukları da 3. Sınıf canım, ordan muhabbet etmiştik, belki o kalmıştır aklında.sudem34 ile zümreler diye biliyordum.
Sudem sen 3. Sınıf öğretmeni misin????
Biri beni aydınlatsın lütfen...![]()