- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Oyyyy canım benim nasıl da bilir herkesi. İyi ki tanımışım seniSongulu 2 yila yakindir tanıyorum canim üniversitede
Sudem
Missadangel
Yazankalem
Elhan
Puffer
Ogretmenlerimiz baska varmiydi hatirlayamadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy canım benim nasıl da bilir herkesi. İyi ki tanımışım seniSongulu 2 yila yakindir tanıyorum canim üniversitede
Sudem
Missadangel
Yazankalem
Elhan
Puffer
Bende seni iyi ki tanimisim canim ❤❤❤Oyyyy canım benim nasıl da bilir herkesi. İyi ki tanımışım seni![]()
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerimMerhaba canlar
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalardaçok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana
Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim![]()
Cooook gecmis olsun canimMerhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalardaçok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana
Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim![]()
Öğlen.

2 pogaca yerine 1 pogaca olsaymış keske abla neyseki daha sali gunlerdenMerhaba .Menüyü takdim edeyim. Bu arada kamp başladı mı ? Sonra mı ? Başkayacak. ??
Sabah...Öğlen.
10.30 da 2 dilim çavdar ekmeği. Yumurta, erik marmelatı.
4, 5 tane sarma. Yaprak, pazı ve lahana dolması
2 bardak çay.
Akşam.16.00
Biber ve lahana dolma.
Bir kase yoğurt.
Ve Maalesef 2 poğaça.
Eşim iki gündür istiyordu. Yaptım ve dayanamadım yedim.
Sporlar.
2 set egzersiz
20 dk.bölgesel
10000 adım tempolu yürüyüş.
Cokkk cokk gecmis olsun kuzum benim dikkat et kendine saglik herseyden onemli dusunme sen simdi bunları iyilesmene bak biran önce ❤❤Merhaba canlar ❤❤❤
Zipzip-
Hos geldin sendemi yoktun bende yokumya hicbirseyden haberim yok buaralarfena saldim aldigim yeni kilolarla geldim hosgeldim..bir sure daha grupta olmasamda duzenli menu ve sporumu paylasacagim saygilarimla
![]()
cok gecmis olsun gecen hafta bende ayni durumdaydim aman iyi bak kendine bagisikligini guclendir gel öyleMerhaba canlar ❤❤❤
Zipzip-
bende öyle ama dönmek sart hemen saldimHos geldin sendemi yoktun bende yokumya hicbirseyden haberim yok buaralar![]()
Hoşgeldin canimfena saldim aldigim yeni kilolarla geldim hosgeldim..bir sure daha grupta olmasamda duzenli menu ve sporumu paylasacagim saygilarimla
![]()
oo detoks sonrası işte ya benim de acilen toplamam lazimCikmamaya çalışıyorum canim bugun sabah 57 ciktim acilen 55 e donmem gerekiyor
artıya göre eksi aslındaEksi görmene çok sevindim canım, benim burda düzenim bozuldu ister istemez. Benim de 20saat dersim var,neyseki 3 güne sığdırmışlar programda. Bizim ev de egitimhaneye döner artık, sırayla çocuk ben eşim ders yapacağız![]()
canım daha ekmekleri sindiremedimNe güzel eksilme çok iyi cnm...
Neden 21 saat??? 30 saatin olmayacak mı???
Ay ben bu işlere çok yabancı kaldım...
Kızımın öğretmeni girip yapmaya çalışıyor
Bugün sabah eba acılmadı zaten hemen zoom yükledik öyle bağlanabildik
Canlı dersleri artık ssen atayabiliyorsun ebadan mı yapıyorsun???
ben hem 3.sinif öğrenmeniyim hem oğlum 3 e gidiyorsudem34 ile zümreler diye biliyordum.
Sudem sen 3. Sınıf öğretmeni misin????
Biri beni aydınlatsın lütfen...![]()
anladımCanım yemezsem şekerim düşüyor normalde küp şeker yesem o durumda daha iyi ama küp şekeri sevmiyorum sürekli diyet yapınca şeker düşme eğiliminde oluyor
cuma başlıyorMerhaba .Menüyü takdim edeyim. Bu arada kamp başladı mı ? Sonra mı ? Başkayacak. ??
Sabah...Öğlen.
2 bardak çay.
Akşam.16.00
Biber ve lahana dolma.
Bir kase yoğurt.
Ve Maalesef 2 poğaça.
Sporlar.
2 set egzersiz
20 dk.bölgesel
Hoşgeldinfena saldim aldigim yeni kilolarla geldim hosgeldim..bir sure daha grupta olmasamda duzenli menu ve sporumu paylasacagim saygilarimla
![]()
Hayirli geceler canimHayirli geceler cümleten![]()
Çok geçmiş olsun canımMerhaba canlar ❤❤❤
Zipzip-
Ben öğretmen değilim kaptanım ama ingilizce ve suluboya dersleri verdiğim oldu sayilir mi bilmemSongulu 2 yila yakindir tanıyorum canim üniversitede
Sudem
Missadangel
Yazankalem
Elhan
Puffer
Afiyet olsun canım hafif menü olmusBugunku menu
Sabah12:00
1yumurta
Yarim haslanmis patates
Domates yeşil biber
Sekersiz cay
Zeytin peynir
Aksam 19:00
Bir tabak zeytinyağlı fasulye
Bir kase yogurt
Ara
Bir fincan turk kahvesi
2 lt su
Bir paket eti form
3 erik 1 armut
Sen mi yaptın afiyet olsun hemen yakarsın inşallah canım ah benim eşim de neler istiyor neler marketten hazir almayı da hiç sevmez napcam bilmemMerhaba .Menüyü takdim edeyim. Bu arada kamp başladı mı ? Sonra mı ? Başkayacak. ??
Sabah...Öğlen.
2 bardak çay.
Akşam.16.00
Biber ve lahana dolma.
Bir kase yoğurt.
Ve Maalesef 2 poğaça.
Sporlar.
2 set egzersiz
20 dk.bölgesel
Afiyet olsun güzel spor menu
Afiyet olsun canımMenüm
9.10 duble sade kahve ve su
11.45 kahvaltı
2 haş.yum.,1 dom.,2 küçük salatalık,1 kapya,1 yeşil biber,6 siyah zeytin ,1 yeşil zeytin,1 dilim peynir,
15. 00 ara
3 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf,1 yeşil elma, tarçın,ayran
16.00 öğle
Ton balıklı salata
19.00 akşam
2 kasik bulgur,1 kaşık nohut,1 kase cacık
Su saymıyorum.
Spor 70 dakika tempolu 175 puan
Zipzip- N Nidsalii