• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canlar ❤️❤️❤️
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalarda 💕 çok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip- Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim 💕
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim🙏🙋‍♀️

Merhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalarda 💕 çok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip- Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim 💕
Cooook gecmis olsun canim
Kendine dikkat et kilo vermeden önce saglimizi düşünmek zorundayız özelliklede virüs her yere yayiliyoken

Merhaba . :KK36: Menüyü takdim edeyim. Bu arada kamp başladı mı ? Sonra mı ? Başkayacak. ??

Sabah...:kk77::kahve: Öğlen.
10.30 da 2 dilim çavdar ekmeği. Yumurta, erik marmelatı.
4, 5 tane sarma. Yaprak, pazı ve lahana dolması
2 bardak çay.
Akşam.16.00
Biber ve lahana dolma.
Bir kase yoğurt.
Ve Maalesef 2 poğaça.
Eşim iki gündür istiyordu. Yaptım ve dayanamadım yedim.:kahve::KK36::kk77::KK62::mad::mad:
Sporlar.:spor::spor::KK49::KK49:
2 set egzersiz
20 dk.bölgesel
10000 adım tempolu yürüyüş.

Merhaba . :KK36: Menüyü takdim edeyim. Bu arada kamp başladı mı ? Sonra mı ? Başkayacak. ??

2 bardak çay.
Akşam.16.00
Biber ve lahana dolma.
Bir kase yoğurt.
Ve Maalesef 2 poğaça.
Eşim iki gündür istiyordu. Yaptım ve dayanamadım yedim.:kahve::KK36::kk77::KK62::mad::mad:
2 set egzersiz
20 dk.bölgesel
2 pogaca yerine 1 pogaca olsaymış keske abla neyseki daha sali gunlerden

Merhaba canlar ❤❤❤
Cokkk cokk gecmis olsun kuzum benim dikkat et kendine saglik herseyden onemli dusunme sen simdi bunları iyilesmene bak biran önce ❤❤

Merhaba canlar ❤❤❤
cok gecmis olsun gecen hafta bende ayni durumdaydim aman iyi bak kendine bagisikligini guclendir gel öyle:KK200:

Herkese iyi akşamlar kayınvalideme geldim burada internet yok o yüzden gelemedim paketim de az bitmez inşallah ama alırım biterse
Menümü yazayım
Sabah 11:00 yulaf kepekli omlet zeytin peynir ceviz 2 hurma
Ara 13:30 bir kupa kahve
Akşam fırında balık salata iki kuru kayısı bir tane incir
Spor maalesef yürüyüş yapabileceğim bir yer yok burada ama ev iki katlı olduğu için evde yürüdüm
60 dk yürüyüş N Nidsalii

Cikmamaya çalışıyorum canim bugun sabah 57 ciktim acilen 55 e donmem gerekiyor
oo detoks sonrası işte ya benim de acilen toplamam lazim
Eksi görmene çok sevindim canım, benim burda düzenim bozuldu ister istemez. Benim de 20saat dersim var,neyseki 3 güne sığdırmışlar programda. Bizim ev de egitimhaneye döner artık, sırayla çocuk ben eşim ders yapacağız 😂😂
artıya göre eksi aslında 🤣
Ne güzel eksilme çok iyi cnm...
Neden 21 saat??? 30 saatin olmayacak mı???
Ay ben bu işlere çok yabancı kaldım...
Kızımın öğretmeni girip yapmaya çalışıyor
Bugün sabah eba acılmadı zaten hemen zoom yükledik öyle bağlanabildik
Canlı dersleri artık ssen atayabiliyorsun ebadan mı yapıyorsun???
canım daha ekmekleri sindiremedim 😁
Beden resim müzik onları canlı ders yapmıyoruz.
Ebadan ama biz atıyoruz 😁
sudem34 sudem34 ile zümreler diye biliyordum.
Sudem sen 3. Sınıf öğretmeni misin????
Biri beni aydınlatsın lütfen... :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
ben hem 3.sinif öğrenmeniyim hem oğlum 3 e gidiyor 😁
Canım yemezsem şekerim düşüyor normalde küp şeker yesem o durumda daha iyi ama küp şekeri sevmiyorum sürekli diyet yapınca şeker düşme eğiliminde oluyor
anladım

2 bardak çay.
Akşam.16.00
Biber ve lahana dolma.
Bir kase yoğurt.
Ve Maalesef 2 poğaça.
2 set egzersiz
20 dk.bölgesel
cuma başlıyor
fena saldim aldigim yeni kilolarla geldim hosgeldim🤗 ..bir sure daha grupta olmasamda duzenli menu ve sporumu paylasacagim saygilarimla 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Hoşgeldin

Menüm

9.10 duble sade kahve ve su

11.45 kahvaltı
2 haş.yum.,1 dom.,2 küçük salatalık,1 kapya,1 yeşil biber,6 siyah zeytin ,1 yeşil zeytin,1 dilim peynir,

15. 00 ara
3 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf,1 yeşil elma, tarçın,ayran

16.00 öğle
Ton balıklı salata

19.00 akşam
2 kasik bulgur,1 kaşık nohut,1 kase cacık

Su saymıyorum.

Spor 70 dakika tempolu 175 puan

Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Merhaba canlar ❤❤❤
Çok geçmiş olsun canım
Songulu 2 yila yakindir tanıyorum canim üniversitede:-)
Sudem
Missadangel
Yazankalem
Elhan
Puffer
Ogretmenlerimiz baska varmiydi hatirlayamadim 🥰
Ben öğretmen değilim kaptanım ama ingilizce ve suluboya dersleri verdiğim oldu sayilir mi bilmem 😅
Bugunku menu
Sabah12:00
1yumurta
Yarim haslanmis patates
Domates yeşil biber
Sekersiz cay
Zeytin peynir
Aksam 19:00
Bir tabak zeytinyağlı fasulye
Bir kase yogurt
Ara
Bir fincan turk kahvesi
2 lt su
Bir paket eti form
3 erik 1 armut
Afiyet olsun canım hafif menü olmus

2 bardak çay.
Akşam.16.00
Biber ve lahana dolma.
Bir kase yoğurt.
Ve Maalesef 2 poğaça.
2 set egzersiz
20 dk.bölgesel
Sen mi yaptın afiyet olsun hemen yakarsın inşallah canım ah benim eşim de neler istiyor neler marketten hazir almayı da hiç sevmez napcam bilmem :KK53:
Menüm
10:00 500 ml proteinli süt, 60 gr müsli
15:00 1 tost, 30 gr peynir, 5 zeytin, domates salatalık (dışarıda yemek durumunda kaldım)
18:00 250 ml proteinli süt
20:00 350 gr tavuk göğüs, biraz lavaş
gün içinde 1,5 mandalina

Spor 90 dk yürüyüş 90 puan N Nidsalii
Afiyet olsun güzel spor menu
Menüm

9.10 duble sade kahve ve su

11.45 kahvaltı
2 haş.yum.,1 dom.,2 küçük salatalık,1 kapya,1 yeşil biber,6 siyah zeytin ,1 yeşil zeytin,1 dilim peynir,

15. 00 ara
3 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf,1 yeşil elma, tarçın,ayran

16.00 öğle
Ton balıklı salata

19.00 akşam
2 kasik bulgur,1 kaşık nohut,1 kase cacık

Su saymıyorum.

Spor 70 dakika tempolu 175 puan

Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Afiyet olsun canım

Back
X