• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler herkese nasılsınız 😊
Ben iyiyim şükür pazartesi transfer olacağım nasipse. 2 günde bir hastanedeydim hep. Sabahtan akşama günlerim hastanede geçti. Bugün sonunda gün aldım. Sizleri özledim ♥
Hadi hayırlısı inşallah canım, Allah güzel haberler almayı nasip etsin.

Herkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağım Zipzip- Zipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Bir isteğim daha olacak bu iki haftalık süreçte spor puanlarını malesef takip edemeyeceğim gönüllü olarak iki haftalık yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
Cuma günüde sonuçları yazarım Ama tam ayrıntılı olmayabilir telefondan yapabildiğim kadarıyla halledeceğim çok özür dilerim şimdiden:KK42:
Canım inşallah kötü bir durum yoktur,hayırlı yolculuklar diliyorum.

Zümre olayını ben çok anlamıyor olabilirim canım 🤭🤭 bı de bana direk sormayıp öğretmen olduğumu düşünen olursa, aa yok ben öğretmen değilim demiyorum 😊 nihayetinde öğretmenim 😂😂
Bizden de saygılar öğretmenim 😘

Sonuçta öğretmensin öğreten kişisin 😍😍😍Akademisyenlik de harika kolay gelsin sana bu süreçte... Sizde canlı ders var mı???

Zümre aynı sınıfı okutan öğretmenler topluluğu demek😀😀😀

Ben iyiyim şükür pazartesi transfer olacağım nasipse. 2 günde bir hastanedeydim hep. Sabahtan akşama günlerim hastanede geçti. Bugün sonunda gün aldım. Sizleri özledim ♥️
Allah kolaylık versin ve inşallah herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla müjdeli haberle gelirsin 🙏

Ben iyiyim şükür pazartesi transfer olacağım nasipse. 2 günde bir hastanedeydim hep. Sabahtan akşama günlerim hastanede geçti. Bugün sonunda gün aldım. Sizleri özledim ♥
.
Hadi inşallahtransferin tutar da bize müjdeli haberlerle gelirsin
hastanedeki geçirdiğin zamanları da unutursun ilerde müjdele ilgilenmekten 😍😍😍
Herkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağım Zipzip- Zipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Bir isteğim daha olacak bu iki haftalık süreçte spor puanlarını malesef takip edemeyeceğim gönüllü olarak iki haftalık yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
Cuma günüde sonuçları yazarım Ama tam ayrıntılı olmayabilir telefondan yapabildiğim kadarıyla halledeceğim çok özür dilerim şimdiden:KK42:
Canım inşallah kötü bir durum yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruz
İyi geceler kızlar
Bugün dünden kalan yemekleri yedim
Kahvaltı-öğlen 12:30
2 dilim tb ekmek
Domates ve salça sosu
Salatalık zeytin
Kaşar peyniri
1 kupa çay
Akşam 16:30
Tavuk sote 2 kaşık pilav
Ayran 1 bardak
Menün az olmuş cnm doyuyor musun bunlarla???

İyi yolculuklar, Allah kolaylık versin inşallah kötü bir durum yoktur 🙋‍♀️

Sonuçta öğretmensin öğreten kişisin 😍😍😍Akademisyenlik de harika kolay gelsin sana bu süreçte... Sizde canlı ders var mı???

Zümre aynı sınıfı okutan öğretmenler topluluğu demek😀😀😀
Evet canım canlı ders var. Normal duzendeki haftalık ders programımız neyse ona uygun şekilde canlı ders yapıyoruz. Marttan beri hemen yapmaya başlamıştık.

Zümreyi aynı branş öğretmenleri sanıyordum 🤭 sayende bir şey daha öğrenmiş oldum 😘

Hayirli yolculuklar canım insallah onemli birsey yoktur
Bu hafta spor listelerini hazirlama canim zaten spor yapan kisiler belli 🥰
Sen gelene kadar yeni birini bulurim
Bildirim yapabiliraen cok iyi olur 😘😘😘

Back
X