• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydin kizlar dun sporumu unutmusum 9.000adim 30dk bölgesel 30dk zumba
son ayrildigim kg kacti unuttum ama aldim verdim aldim sonunda disipline girdim yine sporda basladi
guncel 72.5kg benim icin iyi sonuc almiyayim da gr larla vereyim :KK49:
Gunaydin canim 2 hafta once bildirim 72.8 mis gecen hafta bildirimde bulundun ama cuma gece yazmissin onu yazmadim seni saglik iznine ayirdim haftaya yeniden listeye aliriz

Gunaydin canim 2 hafta once bildirim 72.8 mis gecen hafta bildirimde bulundun ama cuma gece yazmissin onu yazmadim seni saglik iznine ayirdim haftaya yeniden listeye aliriz
sagol kaptanim Z zipzip sanki aylardir uzakmisim gibi hissettim(vicdani huzursuzluk cabasi) 300gr o da iyi ..enguzel yemek bile kilo vermekten daha guzel degilmis

sagol kaptanim Z zipzip sanki aylardir uzakmisim gibi hissettim(vicdani huzursuzluk cabasi) 300gr o da iyi ..enguzel yemek bile kilo vermekten daha guzel degilmis
Kesinlikle canım kilo vermek istedigin kiyafetleri giyebilmek herseyden daha guzel 🥰
Merhaba

Geçen cuma 65.7
Bugün 64.9
Fark -800
Yüzde 1.22

Bugün için hedefim 65 'ti hedefimi tutturmuş bulunuyorum :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :21: :21: :21: :21:
Guzel eksi tebrik ederim canım 🤩🤩

Hayirli cumalar hoşgeldin ablacim özledik seni :KK36: :KK36:
gecen cuma 61.3 mussun eksin cook guzel 🤩🤩
Zipzipim ben de çok özledim. Okulda dört gün ders bir de eve koydular her gün. :KK14:
Verdiğim kilo bu yoğunluktan sanırım felegimiz şaştı o_O
Dur bakalım ne kadar eksim var...
61.3
60.4
900 gramo_O

Günaydın kızlar ders aramda bildirim yapim
Pzt 57
Bugüm 56
Fark - 1
Canım tebrik ederim 😘

Kilo bildirimim
Geçen cuma : 70,8
Bugün kü kilom : 69,3
Fark : 1. 500 gr
Yüzde : 2.12
😍Eki Görüntüle 2696292

Harikasın bitanem ❤️ 70 leri arkanda bıraktın süpersin 🥰 hemde bu kadar kısa zamanda 👋👋👋

Geçmiş olsun cnm 🙋‍♀️ evet ya dersler baya zaman alıyor. takip et, sistem sorunu vs insan deliriyor resmen. Benim kız çok sorun yaşadı ders katılımlarından ama 3.sınıf olan yeğenim maşallah sorunsuz şimdilik.

Sağol canım 🥰

Merhaba

Geçen cuma 65.7
Bugün 64.9
Fark -800
Yüzde 1.22

Bugün için hedefim 65 'ti hedefimi tutturmuş bulunuyorum :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :21: :21: :21: :21:

Süper tebrik ederim 😍

Elhan Elhan canım sende 60 olmuşun tebrik ederim kankim 😘

Canım tebrik ederim 😘

Harikasın bitanem ❤ 70 leri arkanda bıraktın süpersin 🥰 hemde bu kadar kısa zamanda 👋👋👋

Sağol canım 🥰

Süper tebrik ederim 😍

Elhan Elhan canım sende 60 olmuşun tebrik ederim kankim 😘
Teşekkür ederim kuzum. Haftaya 59' lari zorlarim inşallah. Rehavete kapilmazsam eğer...

Günaydın kızlar 😍

Nasılsınız bakalım

Gelemedim birkaç gündür alerjim çok azdı beni yatağa serdi 1-2 gündür daha iyiyim ama çok halsizleştirdi anca anca toparlanıyorum

Bundan böyle de çok fazla gelemem gibi görünüyor hem oğlumun hem benim dersler bir de spor çok zamanımı alıyor, uğrarım arada ne yaptınız diye 🥰

Bugün sonuçlar nasıl bakalım ❤️
Geçmiş olsun canım 💕💕💕 hava değişimi sonbahar beni de çarptı ve alerjim arttı, yine de çok özletme kendini ❤️❤️❤️

Back
X