• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates
Biber
Avuç ortası kadar pide
1 dilim peynir
2 kaşık lor
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara anne sütü içeceği
1 yaş incir

Öğle
az türlü yemeği
2 kaşık pilav
1 biber
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 1 avuç sarı leblebi
3 cips

Akşam
Az türlü
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

3 litre su
1 saat leslie 240 puan
9000 adım 135
Toplam 375 Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio :dua::dua::dua::dua:o_Oo_Oo_O

ADINIZ:
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:muhendis
ÇOCUK SAYISI:3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır diye hatırlıyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dikkat etmemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi daha iyi hissetmek
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.

ADINIZ:

aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
Umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın 🤗

ADINIZ:

Hoşgeldin canım

87 diyorum

Ne kadar küçük, hayal etmesi ne kadar zor. :) Geçmiş olsun. :KK73:

25 Eylül hedefini tutturanları tebrik ederim, ne kadar çabuk geçmiş zaman. :) Kendi aramızda birinci olan takımın üyelerini de tebrik ederim.
Ahhh canım gördüğümde inanamadim ben küçüklüğüne, 2 kilo bile değildi, çok şükür Allah'a sağ salim evlerine geldiler minnaklar.

Menüm

14:00 120 gr köfte, 1 tabak pilav, 200 gr light yoğurt, biraz buharda pişmiş sebze

Ara 2 mandalina
21:00 4 dilim ince hamur pizza (hiç de güzel değildi, böööğğğ :kusmuk:)

Çok hastayım, ateşim var, her yerim ağrıyor. Hiç iştahım yoktu, yemek seçimini sevgiliye havale ettim o yüzden. o_O
Bana şans dileyin de yarına iyi olayım, menüm de iyi olsun. Çok aktif katılamazsam kusura bakmayın, iyi geceler herkese.
Çok geçmiş olsun canım, iyice dinlen hemen toparlan.

Sonuncu olmamışız ya 👍 sadece PAPATYAM PAPATYAM sağlam yüzdeyle geldi bir şekilde 4. Lüğümüz için teşekkür ederim kendisine ❤❤❤ Ve olumlu katkıda bulunan diğer arkadaşlarıma ❤❤❤
Ayhhh Bi kanatlandım şimdi 🙈 hem kilo verip hem güzel bir şeye vesile olmakta bir gurur 🙋‍♀️

Bugun babaanne için gelen misafirler tüm yılın misafirleriydi sanki bitmek bilmedi tüm köy bizim evde toplandı neyse anneme gelldim kurtuldum :-)
Çok şükür çok çok iyi maşallahı var benden sağlam eski toprak :KK48:
Menümü yazıp yatacağım çok yorgunum hiç oturmadim hep çay servisi filan millet virüs demiyor geliyor ama yaklaştırmadik fazla yaşlı ne de olsa
Sabah 4 dilim organik t.b ekmeği peynir zeytin menemen azcik tereyağ bal
Ara bir kupa kahve iki kare bitter
Akşam( aslında ikindi )çok karışık misafirler yüzünden hiç yazmasam :rolleyes: herşeyden az az yedim daha çok kısır yedim minik poğaça iki tane kurabiye
Ara: 1 şeftali
Spor 30 dk yürüyüş eşimle yürüdük geldik yorgunluktan fazla yuruyemedim yarın çeki düzen vereceğim 😊
Bu misafir işi hiç iyi olmamış canım. Menü yüzünden değil pandemi yüzünden diyorum, daha duyarlı davransalardi keşke.

Çok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza 🤩🤩

Eki Görüntüle 2696604
Baksanıza şunun minikligine 😍😍
Maşallah 🧿🧿 gözünüz aydın inşallah sağlıkla büyüsünler 🙏

Back
X