• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar 🤗
Aranıza yeni katıldım. 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. 8 aylik bebeğim var çalışmıyorum. Istanbul da yaşıyorum. Doğum karantina derken hayatımda hiç olmadigim kadar kilo aldım 90 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. Hayatım boyunca diyet işleriyle uğraştım aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat süreklilik sağlayamıyorum ve yeterince motive olamıyorum ki bu işin kilit anahtarida bu. O sebeple araniza katılmak istedim. Artik şeytanın bacağını kırmak ve üzerimde fazladan taşıdığım 25 kiloyu atmak istiyorum. Bismillah diyerek başlıyorum ve hepinize bol eksiler diliyorum 🌸🌸🌸
hosgeldin canim kazan mubarek olsun☺

Hosbulduk 🤗 hedefe cok yaklaşmışsın 💪
Istersek başarırız. Böyle bir platform da bu süreci paylaşmak kilo vermeyi eğlenceli bir hale getiriyor.
Yıllar önce faceda bir grupta 20 kilo vermiştim nasil verdigimi bile anlamadim cok da güzel arkadaşlıklar edindim. Burda da öyle olur umarim. Birbirimizin değişimine tanıklık ederiz 💕
Hoşgeldiniz 💐💐💐

Tebrikler canım ❤❤❤ Çok beğendim çok güzel spor yapmışsın 🧿
teşekkürler canım sayenizde motive oldum cumaya kadar bu tempoyla devam :KK49:
aslında inat değilim sanki hırs bilemedim🤣🤣ama yemeğe düşkün olduğum doğru 🤭🤭
vaaay süper 😍
amanın çok sevindim ya 🤗🤗🤗🤗3 boğa 1 akrep 1 yengeç çok pis kapisacagiz desene🤣🤣🤣
aboo Allah kolaylık versin.
İkisi de zor 🤣🤣
hadi ya ben boğayim her türlü yerim iştahım maşallah hep tavan🤣🤣🤣🤣o yüzden bu hallere düştüm 😁😁😁
ahh şöyle bir annem olmadı🤣🤣🤣🤣

Ha ha ben 30.000 anca bir haftada yaparım.
10.000 adım 2 saat demek.
6 saat yürümüşsun😜😜😜😜
aynen boğanın çok olması normal hep iştahtan hep :dondurma:
Arada yapıyorum canım ama çok sık değil maalesef 😔
biraz arttırsan etki eder aslında :KK60:
Günaydın ☀ ☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim 💕💕💕

Günaydın 🙋‍♀️♥♥♥

Gunaydin mutlu pazarlar :KK36: :KK36:
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
günaydın geç oldu ama herkese mutlu huzurlu pazarlar :KK39:
Merhabalar 🤗
Aranıza yeni katıldım. 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. 8 aylik bebeğim var çalışmıyorum. Istanbul da yaşıyorum. Doğum karantina derken hayatımda hiç olmadigim kadar kilo aldım 90 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. Hayatım boyunca diyet işleriyle uğraştım aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat süreklilik sağlayamıyorum ve yeterince motive olamıyorum ki bu işin kilit anahtarida bu. O sebeple araniza katılmak istedim. Artik şeytanın bacağını kırmak ve üzerimde fazladan taşıdığım 25 kiloyu atmak istiyorum. Bismillah diyerek başlıyorum ve hepinize bol eksiler diliyorum 🌸🌸🌸

hoşgeldin canım doğru yerdesin inşaAllah hepbirlikte vereceğiz :KK60:

Istersek başarırız. Böyle bir platform da bu süreci paylaşmak kilo vermeyi eğlenceli bir hale getiriyor.
Yıllar önce faceda bir grupta 20 kilo vermiştim nasil verdigimi bile anlamadim cok da güzel arkadaşlıklar edindim. Burda da öyle olur umarim. Birbirimizin değişimine tanıklık ederiz 💕
Burası da aynen öyle, çok güzel arkadaşlarım oldu burda. Diyet bitse bile gidemem gibi geliyor.

Herkese iyi pazarlar. :KK54:

Merhabalar 🤗

Hoş geldin Bahar. Ben de Funda, memnun oldum. Yaş 33, mesken İstanbul. :) Ben hiç doğurmadan çıktım 90'a. :KK45: Hep birlikte veririz. :)

Kilo verirken sosyal destek gibisi yok. Online bile olsa çok faydalı oluyor. :)

Arkadaşlar malum önümüzdeki hafta düzenim değişeceği için akşam saatlerine kadar çok sık giremeyebilirim. Düzeni oturttukça telefondan girmeye başlarım, unutmadan önden yazayım dedim. :)

Bugün burada güzel bir hava var, serin serin esiyor. :)
Tamam canim sorun olmaz musait olunca aksam yazarsin ama cuma bildirimi unutma olur mu
Yeni isin hayirli olsun tekrardan 🥰

Ohh ne güzel yuruyusunu yapmissin canim 🤩
Bir iç çekiş sezdim 🤩
Yine üşengeç modundasin sanırım 😉
Bir daha seni de Challenge alalım🥰
Kara kara düşünüyorum 300 puan nasıl yapicam bugün 🤣🤣🤣
2 saat diye çıktım 58 dk sürdü 😁😁😁
Bakalım belki bir 10 dakika daha eklerim🤭🤭

Bir iç çekiş sezdim 🤩
Yine üşengeç modundasin sanırım 😉
Bir daha seni de Challenge alalım🥰
Kara kara düşünüyorum 300 puan nasıl yapicam bugün 🤣🤣🤣
2 saat diye çıktım 58 dk sürdü 😁😁😁
Bakalım belki bir 10 dakika daha eklerim🤭🤭
Tam olarak değil aslında canım sabahtan annemlerle alisverise gidip geldim simdide yoruldum dinleniyorum ama yinede tembellik yaptigim dogrudur :-)
Yarin yeni bir baslangic yapacağım kilo aldim aslinda abarti cok birseyde yemeidm her zaman ki gibi besleniyorum

Yürüyüşumu yaptim dönüyorum:spor:
Ne alemdesiniz bakayım dedim😁😁
Cumadan beri hiç tartilmadim yarın i çok merak ediyorum 🤣🤣
Bol sporlu bir pazar olsun herkese🥰
süpersin ben de yürüdüm şimdi oğluş uyurken evde:anne:
akşam da sokakta yürüyeceğim :KK49:
ben de merak ediyorum bol eksi görürüz inşallah :KK50:

Tam olarak değil aslında canım sabahtan annemlerle alisverise gidip geldim simdide yoruldum dinleniyorum ama yinede tembellik yaptigim dogrudur :-)
Yarin yeni bir baslangic yapacağım kilo aldim aslinda abarti cok birseyde yemeidm her zaman ki gibi besleniyorum
alışveriş nedense beni yürüyüşten daha çok yoruyor hep :KK14:

Back
X