• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlaaar iyi akşamlar 💟

yarın başlıyorum sizinlee💟

adetimin 2. Günü olacak yarın. Tartılmak doğru ve sağlıklı olur mu? Yani net sonuç vermeyecek sonuçta ne yapmalıyım beklemeli miyim?
Iyi aksamlar canim 🥰Yarin tartil baslangic kilon olarak yarin ki tartiyi alacagiz
Regl doneminden sonra gercek kilonu gormus oluruz 🥰

Iyi aksamlar canim 🥰Yarin tartil baslangic kilon olarak yarin ki tartiyi alacagiz
Regl doneminden sonra gercek kilonu gormus oluruz 🥰
veee Felicio Felicio

adil olmaz diye emin olamadım:) sonuçta ödemim de tartılıyor benimle. Sanki çok kilo vermişim gibi olmacak mı yoksa yanlış mı düşündüm?
😊

İyi akşamlar 😘
Bugün menüm kahvaltı biraz kuvvetli diğerleri dengeliydi Zipzip- Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
10000 adım 150p
Toplam 330p

Eklentiler

• 020BEF9C-E050-4251-A1F1-7C1828BCA8DE.webp
    020BEF9C-E050-4251-A1F1-7C1828BCA8DE.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 16
  • E7A2FC32-DB81-4191-9E7A-AB0F7A113860.webp
    E7A2FC32-DB81-4191-9E7A-AB0F7A113860.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 17
  • 345B61C9-6530-4861-9F36-51A21E44A115.webp
    345B61C9-6530-4861-9F36-51A21E44A115.webp
    17 KB · Görüntüleme: 17
  • D5C07FE3-CC3E-4590-A4E4-ECADABD2E2DA.webp
    D5C07FE3-CC3E-4590-A4E4-ECADABD2E2DA.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 21
veee Felicio Felicio

adil olmaz diye emin olamadım:) sonuçta ödemim de tartılıyor benimle. Sanki çok kilo vermişim gibi olmacak mı yoksa yanlış mı düşündüm?
😊
Dogru düşünüyorsun canim ama cumalari kim regl ya da degil hic dusunulmuyor burda kimi zaman guzel etkisi oluyor kimi zamanda arti olarak goruyoruz yarismada😀

veee Felicio Felicio

😊
Yok canım öncesi topladığın ödem bir parça inmiş olur ve sürekli aynı yollardan geçeceğin için her zaman bildirim yapman en iyisi ❤️

İyi akşamlar 😘
Bugün menüm kahvaltı biraz kuvvetli diğerleri dengeliydi Zipzip- Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
10000 adım 150p
Toplam 330p
Resimleri nasil yüklüyorsunuz ben uygulamadan giriyorum. Dosya ekleye tikliyorum olmuyor bir ayarı falan mi var. Sporunuz harikaa bu arada 🤩👏💪

Dogru düşünüyorsun canim ama cumalari kim regl ya da degil hic dusunulmuyor burda kimi zaman guzel etkisi oluyor kimi zamanda arti olarak goruyoruz yarismada😀
Yok canım öncesi topladığın ödem bir parça inmiş olur ve sürekli aynı yollardan geçeceğin için her zaman bildirim yapman en iyisi ❤

peki💟 o haldeeeeee yarın haber veriyorum hemennn:)

ama sabah çoook erken çıkıyorum yola eczane bulamazsam ne olacak? Gün içi bildirme şansım var mı? Ya da akşam? Tartım yok çünkü evimde şuan

ama sabah çoook erken çıkıyorum yola eczane bulamazsam ne olacak? Gün içi bildirme şansım var mı? Ya da akşam? Tartım yok çünkü evimde şuan
En dogru tarti sabah tartisi canim ama bulamazsan gun icinde bildirim yaparsin
Ama yarisma icin tarti sart cunku tartilar arasi fark olabiliyor

Canım tartısız diyet olur mu 😬olmaz hemen bir tane al 💕bol eksilerin olsun yoksa kıyafetlerle tartılınca bir anlamı kalmıyor yeri geliyor gram veriyoruz ve alıyoruz

İyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir,salatalık,,zeytin,1 yeşil biber,1 ceviz ,şekersiz çay

Ara: 1 kupa yeşilcay,1 Nescafe

Akşam Yemeği: kabak sote,4 küçük köfte,bol salata,1 bardak ayran

10000 adım :150 puan
Leslie 5k:180 puan
Toplam :330 puan
Zipzip- Zipzip- , N Nidsalii

İyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir,salatalık,,zeytin,1 yeşil biber,1 ceviz ,şekersiz çay

Ara: 1 kupa yeşilcay,1 Nescafe

Akşam Yemeği: kabak sote,4 küçük köfte,bol salata,1 bardak ayran

10000 adım :150 puan
Leslie 5k:180 puan
Toplam :330 puan
Zipzip- Zipzip- , N Nidsalii
Guzel menu ve spor 🥰

Canım tartısız diyet olur mu 😬olmaz hemen bir tane al 💕bol eksilerin olsun yoksa kıyafetlerle tartılınca bir anlamı kalmıyor yeri geliyor gram veriyoruz ve alıyoruz
Zipzip- Zipzip-

alacağım kızlar tartı. Hatta güzel bi tartı almak istiyorum ama cuma ancak alabilirim.
eczaneden idare edeceğim ilk hafta için.

Herkeslere iyi akşamlar efenim spordan geldim (daha doğrusu köy halkını selamlamaktan:-)) dusumu aldım oh mis geldim menümü yazmaya
Sabah 11 yulaf kepekli omlet peynir zeytin ceviz 2 kayısı
Ara bir kupa kahve
Aksam balık ızgara salata iki hurma bir incir
Spor 1,5 saat yürüyüş 30 dk zumba
225+120=345 puan Felicio Felicio Zipzip- Zipzip-

Back
X