• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menum.
Sabah kalkınca 2 bardak su 1 ı limon lu
Kahvaltı. Sucuk lu yumurta peynir 1 dilim zeytin 7 adet 4 dilim kızarmış ekmek ama küçük dilimler domates salatalık biber 1 tk tereyag
Yarım ceviz
Öğlen 1 kase yoğurt 3 kaşık Princ pilavı ve 3 kaşık tavuk söte
1 haşlama mısır
Çeyrek şeftali çeyrek armut 2 erik 1 tk keçi boynuzu özü
1 Probis proteinli bisküvi
2 lt su
Spor yapamıyorum ama . Sabah 9 dan akşam 7 ye kadar hiç oturmuyorumki evin içinde

İyi geceler herkese🙋‍♀️
Bugünkü Menümü vereyim
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 5 çiğ badem
Kahvaltı saat 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
4 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 5 dal maydanoz
50 gr kadar köy peyniri
2 şekersiz çay,
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi

Öğle saat 14:00 kahvaltı bardak ayran, 5 çiğ badem, 1 kuru kayısı,
şekersiz Türk kahvesi,
Akşam 17 : 00
3 tavuk köfte, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber söğüş, 1 sade maden suyu
Saat 19 :00 şekersiz Türk kahvesi,

Gün içinde 3,5 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
50 dk Tempolu yürüyüş _ 125 puan
30 dk bölgesel _ 180 puan
2 saat ev temizliği _ 60 puan
Toplam : 365 puan
N Nidsalii

Bugün ki listem;

Sabah 10

1 yumurta
Domates biber salatalık
Avuç ici kadar peynir
10 zeytin
Cay

Öğlen 14

3 form büsküvi
Çeyrek muz
2 mürdüm erik
Yeşilçay

Aksam 18.30

5 köfte (izgara)
4 ince dilim patates (fırında)
Bolll bolll salata

Dükkânı kapattım yeşilçay soda cay içerim yatana kadar. 2.5 litrede su 🤗
Afiyet olsun canım
Merrrrr haaaa baaaaa larrr :KK76: :KK76: :KK76: :KK45: :KK76: :KK76:
Nasılsınız kızlar:KK60:
Bn dün gece eşime sürpriz yaptım deniz kenarında bi yerde yemek yedik orada da otelde yer a yırttım 1 gece kaldık
Bugün de eşimin dgününü kutladık bi dilim de öyle pasta yedim haberiniz olsun :KK45:
Allah muhabbetinizi arttırsın canım ❤️
Eeeee başkaa neler yaptin deheleeee:KK8::KK8::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kız Allah seni guldurdun beni gece gece 😆😆😄
İyi akşamlar 😘
Bugün menüm kahvaltı biraz kuvvetli diğerleri dengeliydi Zipzip- Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
10000 adım 150p
Toplam 330p
Süpersin führerim 😁
İyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir,salatalık,,zeytin,1 yeşil biber,1 ceviz ,şekersiz çay

Ara: 1 kupa yeşilcay,1 Nescafe

Akşam Yemeği: kabak sote,4 küçük köfte,bol salata,1 bardak ayran

10000 adım :150 puan
Leslie 5k:180 puan
Toplam :330 puan
Zipzip- Zipzip- , N Nidsalii
Güzel spor afiyet olsun canım

Bugünkü menum.
Sabah kalkınca 2 bardak su 1 ı limon lu
Kahvaltı. Sucuk lu yumurta peynir 1 dilim zeytin 7 adet 4 dilim kızarmış ekmek ama küçük dilimler domates salatalık biber 1 tk tereyag
Yarım ceviz
Öğlen 1 kase yoğurt 3 kaşık Princ pilavı ve 3 kaşık tavuk söte
1 haşlama mısır
Çeyrek şeftali çeyrek armut 2 erik 1 tk keçi boynuzu özü
1 Probis proteinli bisküvi
2 lt su
Spor yapamıyorum ama . Sabah 9 dan akşam 7 ye kadar hiç oturmuyorumki evin içinde
Biraz daha karbonhidrati azaltabilirsin canım afiyet olsun probis çok severim 😋
Merhaba bu aralar kafamın içi çom dolu. O yüzden fazla giremiyorum. Yakın zamanda kendimi toplarım.
Menümü yazayım.
Listeye tam uydum.
2 saat tempolu yürüyüş.
2 set egzersiz yapabildim.
İyi geceler. :uykucu: :uykucu:
Hayırdır canım kötü bir şey yok inşallah
İyi geceler herkese🙋‍♀️
Bugünkü Menümü vereyim
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 5 çiğ badem
Kahvaltı saat 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
4 siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 5 dal maydanoz
50 gr kadar köy peyniri
2 şekersiz çay,
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi

Öğle saat 14:00 kahvaltı bardak ayran, 5 çiğ badem, 1 kuru kayısı,
şekersiz Türk kahvesi,
Akşam 17 : 00
3 tavuk köfte, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber söğüş, 1 sade maden suyu
Saat 19 :00 şekersiz Türk kahvesi,

Gün içinde 3,5 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
50 dk Tempolu yürüyüş _ 125 puan
30 dk bölgesel _ 180 puan
2 saat ev temizliği _ 60 puan
Toplam : 365 puan
N Nidsalii
Afiyet olsun canım güz menü ve spor ❤️

Biz böyle 300 û tamamlamaya çalışırken Felicio Felicio cnm dün 450 yaptı yaa abovvv😆😆😆😆

Ayy sesli güldüm 🤣🤣🤣
ona yetişmek ne mümkün 😁😁
Bende yürek yedim zaar rakip oldum Challenge yaptım bide🤣🤣🤣
Ben cuma 67 idim. Cuma ve cumartesi yine diyet yapamadım, dün yoldaydim bir de. Bu sabah bı tartıldım 67.5. ödem de yapmışım. Hemen Felicio Felicio nun 5 günlük kamp menüsüne başladım bugün ama ödemin birazını attım gibi sanki.
ben onun yoğurtlu yulaflı karışımlarını geçen hafta ara öğünlerde kahvaltıda filan kullandım çok güzel etkiledi.🥰
Hadi bu hafta senden derece bekliyorum.
İlk 3 e gir kır geç 😜😜😜
Canım o menüyü buradan başka arkadaşımız önermişti sudem34 sudem34 iyi bilir 😟 sende tanirsin evvab ti nicki
Bir çok menü içinden onu seçmiştim ben menü bence çeşitli ve güzel menü sporu elden bırakmayınca kas kaybı yaşatmayan bir menü ama sürekli yapmaya uygun değil ayda 1 den fazla yapılırsa düşük kalorili olduğu için metabolizmayı yavaşlatır sanırım 😟
o menü dikkatli uygulayınca güzel canım.Mezun olamazsak bir ay sonra bir daha yaparız 🥰 Belki son hafta Ekimin 😉😉
Herhalde ayakta kıyafet filan bakmaktan farketmiyoruz hem beynimiz hem bedenimiz yoruluyor :KK53:

5 Ekim'de 2 yaşına girecek teyzesi

Ha gayret 😁
Maşallah canım ne tatlıdır şimdi konuşmaları filan ama yorucu olur 😁
Bol bol sev 🥰🥰🥰

Cnm eşim hep bana sürpriz yapar ama kendi sürpriz sevmez😄11 yılda bu benim yaptığım ikinci oldu ama önce ya bn sürpriz sevmem dedi vırvır etti ama sonra çocuksuz uyuma bi pzr öğlene kdr yatma cazip geldi😄o yapmıyor ise sen yap ✌sonra ben sana yaptım sen de içindeki öküzü kenara bağlada gel de😄elbet yapacaktır

Komiklikler şakalar efendime diyim delirme eler başka napiciğiz🤐🤔😄
Ne sürprizler yaptım canım, baktım olmuyor ben de bıraktım. En azından böylece beklentiye girmemeye de çalışıyorum, Kasım'da dogumgunu var hiçbir şey yapmiycam inşallah 😂😂

Canım o menüyü buradan başka arkadaşımız önermişti sudem34 sudem34 iyi bilir 😟 sende tanirsin evvab ti nicki
Bir çok menü içinden onu seçmiştim ben menü bence çeşitli ve güzel menü sporu elden bırakmayınca kas kaybı yaşatmayan bir menü ama sürekli yapmaya uygun değil ayda 1 den fazla yapılırsa düşük kalorili olduğu için metabolizmayı yavaşlatır sanırım 😟
Aaa ben senin bulduğunu zannediyordum, yokluğunda ona da teşekkür edeyim o zaman emeği için. Ben sizle yaparken tamamlayamadim canım yola çıkınca o yüzden tekrar yapayım dedim. Bı de açıkçası benim normalde yediklerimden daha düzenli ve miktar olarak daha fazla. Bu hafta bunu yapıp fazlalıkları atayım da bir diyetisyen desteği almayı düşünüyorum çünkü dengeli beslenmiyorum gibi hissediyorum.

Spor raporumu vereyim
58 dk tempolu+16 dakika bölgesel+6000 adım =331 puan
Felicio Felicio
Çok yoruldum kahvaltılık sos yaptım.
Buzluga bamya ve yeşil fasulye attım.
Ev işi hiç bana göre değil 😁 😁
Ellerine sağlık canım, keşke ev işi diye birşey olmasa 😂😂

Aaa ben senin bulduğunu zannediyordum, yokluğunda ona da teşekkür edeyim o zaman emeği için. Ben sizle yaparken tamamlayamadim canım yola çıkınca o yüzden tekrar yapayım dedim. Bı de açıkçası benim normalde yediklerimden daha düzenli ve miktar olarak daha fazla. Bu hafta bunu yapıp fazlalıkları atayım da bir diyetisyen desteği almayı düşünüyorum çünkü dengeli beslenmiyorum gibi hissediyorum.
Canım bu menü biraz if gibi ben sana 3 ana 3 ara öğün beslenmeni öneririm sabah menüsü akşam menüsü ara öğün seçenekleri güzel ekler yaparak mesala yarım porsiyon tavuklu/ton balıklı salata ekleyerek tamamen normal yapmaya uygun bir menü haline getirebilirsin boyuna güncel kilona ve yaşına göre kalori hesaplatalım 1-2 hafta geçiş süresini aşarsak (O sürede kg almanı önemseme ama iç enerjin hızlanır )bence sağlıklı bir diyet düzeni oturtabilirsin hafta da 500 gram aslında çok ideal kg vermek için
Bende korumaya girince aynen dediğimi yapacağım sporu azaltıp menüyü çoğaltıp kilomu sabitleme yollarına gideceğim uzun süre diyet yapmaktan iç enerjim bir parça düştü geçen hafta mevsim geçişinde sebepsiz kilo almamı ona bağladım

Günaydınlar
20200920_093310.webp

Back
X