• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen bu işlerden iyi anlıyorsun canım o yüzden çok istikrarlı gidiyorsun. Eminim ki koruma dönemini de çok iyi oturtacaksin. Sana bu konuda güvenim tam. Kendi adıma da birilerinin desteğine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum çünkü senin kadar anlamıyorum ben bu işlerden. Yaptığım tek şey yediklerimden kısmak ve uzun vadede zorluyor ve sanırım dediğin gibi enerji de düşüyor. Ve gördük ki verdiklerimi de hızla geri alıyorum bırakınca (59 kiloya kadar düşmüştüm)
Estağfurullah canım son güncel bilgilerini gönder özelden sen diyetisyene gidene kadar ne yapabiliriz bakabiliriz ya da hemen gidebiliyorsan mükemmel olur hem yağ oranı vs ölçüleceği için eminim çok faydası olacaktır

Merhabalar 🤗
Aranıza yeni katıldım. 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. 8 aylik bebeğim var çalışmıyorum. Istanbul da yaşıyorum. Doğum karantina derken hayatımda hiç olmadigim kadar kilo aldım 90 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. Hayatım boyunca diyet işleriyle uğraştım aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat süreklilik sağlayamıyorum ve yeterince motive olamıyorum ki bu işin kilit anahtarida bu. O sebeple araniza katılmak istedim. Artik şeytanın bacağını kırmak ve üzerimde fazladan taşıdığım 25 kiloyu atmak istiyorum. Bismillah diyerek başlıyorum ve hepinize bol eksiler diliyorum 🌸🌸🌸
Hosgeldin canim

Bugün ki kg bildirimim Zipzip- Zipzip-
Bu Cuma 55,9
Bugün 56,1
+200 gram -500 olmalıydı bu çabaya 😬

Eklentiler

• 91284D50-D19F-4F9C-9169-513632FBE3E7.webp
    91284D50-D19F-4F9C-9169-513632FBE3E7.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 18
Günaydın canim sabit olmanda guzel
Hem erken tartilmanin hem de dun yediklerinin etkisi olabilir :))
Kesin dünkü yediklerimin etkisidir
Büyük kızım ben yedikçe kaçak dedi durdu ama ben de yedim işte maalesef
Ona söz verdim Bi daha kaçamak yapmayacağım
Yapınca bana kaçak kaçak diyor güzel bir uyaranım var🤣🤣🤣🤣🤣

Günaydın kizlar :KK36: :KK36:
Gunaydin canım
Günaydınnnnnn :KK60:
Cuma 56
Pzt 56.4
Ödemim yine az😄 Zipzip- Zipzip-
Gunaydiiin
Günaydın arkadaşlar 😘
Gunaydin canım
ADINIZ:Huzur
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme dönemi ve bazı sıkıntılardan dolayı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıf olmak fit bir anne olmak istediğim kıyafetler olmuyor artık çünkü kendimi kilolu görmeyi hiç sevmiyorum😀aynaya baktığımda kusursuz bir vücuda sahip olmak😉
Hosgeldin canim insallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
Günaydın

Kesin dünkü yediklerimin etkisidir
Büyük kızım ben yedikçe kaçak dedi durdu ama ben de yedim işte maalesef
Ona söz verdim Bi daha kaçamak yapmayacağım
Yapınca bana kaçak kaçak diyor güzel bir uyaranım var🤣🤣🤣🤣🤣
Arada oyle kacamaklar onemli olan surekli olmamasi
Kizinda destek ne guzel 🧿🧿
Hepinize gunaydjn kizlar yeni gelen arkadaşlarımız olmuş bugünden itibaren diyet moduna giriyorum
Cuma 74.8
Bugun 75.
Fark 200 gr
Günaydın canım artin cok degil cumaya eksilerle geleceksin 🥰

Back
X