İkimizde artıyız 69,9 olmak için ne yapacaksın bana da söyle bende yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkimizde artıyız 69,9 olmak için ne yapacaksın bana da söyle bende yapayım
Bu cuma bi gelsin de onla yarışa gircem ben. Şimdi bu hafta ödem falan derken belki normalden çok veririm, haksızlık etmiyim balımaCanım sen müsait değildin yoksa sensiz olmaz ❤❤❤ Sudemim seni çok sever terketmez
seninki kurabiye filanBen de aynı kilodayım cuma günüyle niye böyle oldu ki
Ne demek canım sağlık olsun da kilo verilir![]()
geçmiş olsunSen planlar yaparken Allah boşuna yapma plan dermiş ya sabah birsürü planla kalktım yataktan ama benim ufaklığım ayak ve ellerinde sanki su çiçeği gibi kaşıntılı bir durum oluşmuş hastaneye geldik şimdi tırsa tırsa. Alerji testini bekliyoruz kan idrar gırla. Günümüz hastanede geçecek gibi![]()
bazı konularda tembel olduğum doğruBiz de amma tembel çıktık haa![]()
dinlen sen yorgunsun yoksa seni bı özledim kiKız sen beni iyice terk ettin, tamam çelınçda yokum ama insan sevdiğinden bi etiketler![]()
sırrı verirsem beni solda sıfır bırakırsınİkimizde artıyız 69,9 olmak için ne yapacaksın bana da söyle bende yapayım![]()
Bu cuma bi gelsin de onla yarışa gircem ben. Şimdi bu hafta ödem falan derken belki normalden çok veririm, haksızlık etmiyim balıma![]()
O zaman ise gitmen buyuk avantaj yuruyus guzel olurMerhabalar arkadaşlar. İyi bir hafta geçirmek dileğiyle. Bu hafta 3 gün isteyim. Evdeyken yürüyüş yapamiyorum malesef.bu hafta 3 gün yürümeyi planlıyorum. Bugün servisten bir kaç durak erken inip yürüyeceğim. Bir aksilik olmazsa akşam menü ile birlikte yazarım
Merhaba hosgeldin takimaMerhaba arkadaslar
Ben araniza yeni katilicam istenilen bilgileri vermeden once mide botoksu yaptiran varmi aranizda yada konuyla ilgili ne dusunuyorsunuz bilmek istiyorum
Ben 78 kilo oldum tup mideliyim aslinda 60 tan 78 e geri ciktimMerhaba hosgeldin takima
Takimda mide botoksu yaptiran yok diye biliyorum varsa arkadaslar yazacaktir zaten
Bu arada kac kilosunuz ona göre yorum yapayim![]()
Bence tekrar operasyona gerek yok diye dusunuyorum saglikli beslenmeye basladiginda hizli bir sekilde kilo vereceksinBen 78 kilo oldum tup mideliyim aslinda 60 tan 78 e geri ciktim![]()
O kadar yoruldumki kilo alip vermekten diyet kelimesinden listelerdenBence tekrar operasyona gerek yok diye dusunuyorum saglikli beslenmeye basladiginda hizli bir sekilde kilo vereceksin![]()
HoşgeldinBen 78 kilo oldum tup mideliyim aslinda 60 tan 78 e geri ciktim![]()
İf yap.O kadar yoruldumki kilo alip vermekten diyet kelimesinden listelerden![]()
Bu son diyetin olur insallah canim sonrasinda kilonu korumayı ogrenirsinO kadar yoruldumki kilo alip vermekten diyet kelimesinden listelerden![]()
Cok hos buldumHoşgeldin![]()
Arastirmaya basliyorum hemenİf yap.
Hem açlık hissi olmuyor.
Yaşam kaliten artıyor.
Harikasin darisi basima....oyleyse botoksa falan hic bakmayayim benBu son diyetin olur insallah canim sonrasinda kilonu korumayı ogrenirsin
Bizim icin en buyuk dert kiloyu korumak ama yapabiliriz 2 yildir 55-58 arasinda gidip geliyorum en cok 75 Kiloyu gordum hayatimda
Boyum 1.58 :))
Insallah darisi basina canim ifi arastir sana cok faydasi olacaktirHarikasin darisi basima....oyleyse botoksa falan hic bakmayayim ben![]()
Bende canim her sene illa bir diyet seruvenim olur hiç bir şeyi sıkıntısız yememişimdir hep kilo alicam stresiyle ne yazikki yemektende vazgeçemiyorum ama insallah bu kilolar gidicek sonunda bir yerden başlamak lazım bende 80 kiloydum buraya geldigimde simdi 74 leri gördümO kadar yoruldumki kilo alip vermekten diyet kelimesinden listelerden![]()
Ne guzel umarim bende biran once toparlarim kendimiBende canim her sene illa bir diyet seruvenim olur hiç bir şeyi sıkıntısız yememişimdir hep kilo alicam stresiyle ne yazikki yemektende vazgeçemiyorum ama insallah bu kilolar gidicek sonunda bir yerden başlamak lazım bende 80 kiloydum buraya geldigimde simdi 74 leri gördüm