- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Cikmazsin insallah tekrar görme 9 lu rakamlariAy hadi 3 kilo daha kazandım.
Öyle tabi de, tekrar 90 a çıkmak gıcık olur. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikmazsin insallah tekrar görme 9 lu rakamlariAy hadi 3 kilo daha kazandım.
Öyle tabi de, tekrar 90 a çıkmak gıcık olur. :)
Hızlı veriliyor merak etme.Bu hafta artı çıkmam umarım ya. 100 gramı bile kaldırabilecek kiloda değilim. 11-12 de falan tartılıyordum hep, bu hafta 6.30 sonucu yazacağım.Bütün fiziksel düzen değişti. Umarım başımda patlamaz. Yarın bir tartılayım bakalım.
Dogru hesaplamissin canim 70.3 mezun olman icin yeterliZipzip-
77,6 başlangıc
69,5 hedef
Fark 8,1
8,1×90/100=7,29
77,6-7,29=70,310 mezun olmak istersem olabileceğim kilom değil mi?
Dilersem bu hafta 70,3 olursam mezun olabiliyorum
Salinca salıyor insan.Umarım dört ay yeter. Yetse peri masalı gibi olur. :)
Normal bir kilo söyledim aslında. 165 boya 60 kilo dedim. Fazlaca anormal olan şimdiki halim sadece. :)
10 gram başımıza dert olmaz demiDogru hesaplamissin canim 70.3 mezun olman icin yeterli
70.31 ya 70.32 olsa sorun olurdu ama altinda sorun olmaz10 gram başımıza dert olmaz demi
En yakın yüzlüğe yuvarlayınca 300 oluyor yine![]()
Süper70.31 ya 70.32 olsa sorun olurdu ama altinda sorun olmaz![]()
Merhaba hosgeldin canim ümitsizlige kapilma belli mi olur belki tutarMerhaba herkese![]()
Dün transfer oldum. 3 embriyom vardı dondurulmuş. 2 si çözülme esnasında bozulmus kalan bir taneyi de transfer ettiler. Orta kaliteymis. Doktorun tavrı biraz ümitsizliğe sevk etti beni. Hayırlısı olsun artık. Tutmazsa 15 gün sonra yine sizlerleyim![]()
Moralini yüksek tut olacak inşallahMerhaba herkese
Dün transfer oldum. 3 embriyom vardı dondurulmuş. 2 si çözülme esnasında bozulmus kalan bir taneyi de transfer ettiler. Orta kaliteymis. Doktorun tavrı biraz ümitsizliğe sevk etti beni. Hayırlısı olsun artık. Tutmazsa 15 gün sonra yine sizlerleyim![]()
Bugun temizlik gunumdu bakamadim hic :)
Tamam canim ilk gunden biraktin zannettimBugun temizlik gunumdu bakamadim hic :)
Yok yok kacmadimTamam canim ilk gunden biraktin zannettim![]()
Hadi bakalim bekliyoruzYok yok kacmadimhem mide botoksuyla ilgili gorusme yaptim sabah persembe yuz yuze gorusmeye gidicem bomba gibi geliyorum araniza
![]()
Hep kisa surelerde yemissin canim neyseki yediklerin cok fazla değil:))Menü bırakayım
İf 17/7
10.00 Elma sirkeli su
10.00 4 tane kırmızı erik
10.15 Kahvaltı
4 kaşık yoğurt+1 yk chia tohumu+1yk yulaf+tarçın+1armut
11.30 ara
2 haşlanmış yumurta + 2 kupa çay
14.00 ara
2 kasik kısır+2 su bardağı ayran
16.30 Akşam yemeği
Peynirli salata
17 00 Ton balıklı salata
Kahve ile güne başlamadım gün boyu doymak bilmedim
Sürekli açlık hissi biseyler yeme isteği oldu.
Su saymadım.
Yağmur vardı yürüyüşe de çıkamadım
Zipzip-
Felicio
Akşam bölgesel yapabilirsem yazarım şu an adım atıyorum bol bol ama puanı çok az 300 nasıl olacak
Merhaba herkese
Evet canim beni etiketlemen yeterli spor puanlarinida ben tutacağım cumadan itibarenMenü bildirimi yaparken sadece seni mi etiketliyorux kaptanımZipzip- ??
Bağırsak için meyve ile başladım.Hadi bakalim bekliyoruz
Hep kisa surelerde yemissin canim neyseki yediklerin cok fazla değil:))