• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AŞkolsun ya bende gÖrmek İstİorum o eŞofmanlarınla koyduĞunda hİÇbİrŞeyİn yoktu bacakların İncecİk senİn

tuana beni istemeseydi :1closedeyes:senin müşterin hazırdı delikafaduldenemmmeeeeeeee geç kaldın ben kapışıldım:roflol::roflol:

özgeee sıradan gelen müşterisini alsın. şu anda altta asi görünüyor sende onu konsmatristi ol:icecream::roflol::roflol:

iyi akşamlar. öğleden sonra buralara hiç uğrayan olmamış. neyse hepinize güzel bir pazar tatili dilerim a.s.

selam kızlar... kahvaltımı yaptım geldim,bu hafta rejimin r si kalmadıkaydirigubbakcemile3 yarın kardeşimi yollıyım yeniden moda girmem lazım bu hafta onu beslicem diye benimde diyet gümledi,pazar tatil kimse yok buralarda bende biraz evimle ilgileneyim görüşürüz kızlar...

yapmasına yaparımda benim koçluk yaptığım kişi her gün mutlaka 1 kez girmek şartı koyarım. yoksa kendi kendime yazmışım kendim okumuşum bir anlamı yokkiidelikafadulden
ama biride beni takip etsin haaa. yoksa nasıl olsa çömez bir koçum var diye kaytarmalar yapmayım.:roflol:

Bir aksilik çıkmazsa(taş düşmez,kaya çıkmaz ya da pc bozulmazsa)delikafaduldenhergün girmeye çalışırım.Ama dediğim gibi ben sana koçluk yapamam ki,bu konuda çok tecrübesizim, sen bana koç ol ve kendine bir koç bul.Yoksa ben değil sana kilo verdirmek aksine aldırırım:utangac::çok üzgünüm:Ben yedek olayım yani ben seni değil sen beni denetle canım olur mu?:1hug:

merhaba kızlar...sizleri özledim ama daha girmeyeceğe benziyorum,kayınvalidem bende,ve çok ağrı sızısı var,gelen giden eksik olmuyor sağolsunlar,boş kalamıyorum,yemek,bulaşık,temizlik derken akşam yattığım yeri beğeniyorum,ama hiç zor gelmiyor,o allah razı olsun dedijkçe bakacağım geliyor,aman iyi olsunda ne yapalım,bu günlerde geçer,hepinizi öptüm sağlıcakla kalın....... kilo durumumu sormayın,bu sıra almıyorumdur belki ama vermediğimde kesin..hep beraber yenince 2 çatalla çekilinmiyor,bide yoruluyorum ya yemekten kısarsamda ben halsiz düşerim neyse inş. kilo almam,öpüldünüz......

iyi pazarlar fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmm.............

dün benim misafir vardı kayseriden giremedim . akşama kadar yogun geçti . bide su böregi yaptım ki bütün günümü aldı ...... ama böregim süper oldu .....

kızlar geçmişteyim . bim bime konsimatriş olmuz kim kalmış arada durun bi çözeyim ben nerdeyim kimleyim ... nan durun iyiki 2 giremedik ha .....:1shok:

bediş merheba pc yapıldımı kıs ....alkisalkisalkis

ha bu arada ben 3.5 kişiye birden yererim haberiniz ola .....:roflol::roflol::roflol:

geldimmm kocam gettii şimdii

pc düzelmedi arkadasın annesigil vardı onu cagıramadık benımkı içini temizledi yewniden kurdu ama tam olmadı bazen acılıyo bazen kitlenio gelmessem merak etmeyin benı her fırsatta actım ama okuyamadım şimdide evi accık toparlayıp arkadasa gidecem kaynanasıgıl gitmiş görüşemedik 2 3 gun :)) diyet işine hiç girmeyim gecen hafta kaçamaklı ve sporsuz gecti iki gundurde dunyayı yedim benımkı yine yeter dahaverme dedi durdu ama olmaz göbegin içi gitti plates mekik lazım sonra tamamdır benım için artık hadi bakalım yarın görüşelim artık öptüm hepinizi byby

sanada günaydın elseciğim DURDURALIM CANIM.kaydirigubbakcemile5 HEP BİRLİKTE BU OLAYA BİR EL ATALIMsüprizzzzz

takımca toptan bu sorunu bitirip zayıf va sağlıklı günlere merhaba diyelim:içelim::teytey::lepi:sırnaşık şeyalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

takımca yeni pilan ve yapınlanma yapalım kızlar pazartesi bu konuyu ele alalım sabah herkesi bekliyorum .. gelebilenleri ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::hooray:

içimdeki ben

sabahları yataktan kalkıp bugün diyetteyim deyip sabah kahvaltısını abartmadan yapan ben
ara öğünüde 2 bisküvi yada 1 meyve olmadı domatest yiyen ben
öğleye gelince 1 demlik çay demleyip yanında allah ne verdiyse deyip yiyen ben
öğle sonu yine can sıkıntısından yeniden bir çay demleyip yanında kuru kuru olmaz birde bisküvi olmadı 2 eti cin yiyen bencokacimcoook
akşam yemeğini ekmeksiz nasıl olsa deyip yiyen bencokacimcoook
akşam yeniden bir demlik çay demleyip kuru kuruya içemiyen ben
yatağa yatarken bu gün çok yedim yaaa. yarın az yiyeceğim. yarın kesin aşırı diyete gireceğim deyip bir pişmanlıkla yatağa yatıp mutsuz olarak uykuya zorla dalan ben:a015: daha sonra çok mutsuz olarak uyanan ben.:a015:
işte bu benim içimdeki ruh halim.
ama bir karar verdim bundan böyle bu mutsuzluklarıma bir son verip yeniden sağlıklı beslenme moduna gireceğim.
ye ye nereye kadar. evet kilo almıyorum belki ama bu almayacağım anlamınada gelmiyor.
çok çoook aşırı bir tüketimde bulunmasam bile yedikçe mutlu olan yedikten içimde kocaman pişmanlıkla dolaşıp karışık duygulara bölünüyorum.:1no2:

kendime sadece pazar günleri dilediğim bir şeyi yeme izni vereceğim. tıpkı eskisi gibi.

bunları yapmıyorum.
evde cipse kadar atıştırıyorum. sonuçta bir tane canavarım var evde. o yerken hemen içinden alıp götürüveriyorum nasıl olsa 2 taneden bişi olmaz diye:oklava:
artık abur cuburada son noktayı koyuyorum
yediklerimi yazmıyorum yazacak ruh halinde olmuyorum

gelelim asıl meseleye ben kendi adıma söz veriyorumki haftaya kilo verenler dalına gireceğim:teytey:
yaşım 35
ama ben 35 ken 50 gibi göstermek istemiyorum.:lepi:

ohh be içimi iyce bir döktüm ve rahatladım sayılır.delikafadulden
hadin bakalım sıra sizde sizlerde içinizdeki sizleri dökünüz motivasyonu artıralım kızlarkaydirigubbakcemile

dün günlerden cuma idi ve ben patlayıncaya kadar yedim. yedikçe yedim ama. çünkü kendime bir söz verrdim ye dedim eline ne geçecek.
elime hiç bir şey geçmedi. sabah kalktığımda yine açtım . demekki bu karınhiç doymaz. saman çuvalı gibi doldursan doldursan yine dolmamışa döner.
anca lop lop et ve yağ olarak dönüşüm yapar.
bende bunu istemiyorum.kötükedihüso
kokuşmuş yağlara savaş açıp hep sağlıklı bir yaşam içinde olmak istiyorummmm:sm_cool:
süpersim hemşom .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hepimiz yazalım bu içimizdeki ruhu .....a.s nerde yanlış yaptıgımızı anlarız ....alkisalkisalkis

şimdi çıkıyorum .. a.s.

günaydınlar 6. takımın fıtıkları haftasonu yediklerimi yazayım ben. diyet dışı şeyler oldu biraz.:oklava:

cumartesi

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 dilim peynirli börek

akşam
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak mantı

pazar

sabah
2dilim ekmek
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
sosis

öğlen

1 adet ıslak hamburger
1 adet dürüm döner ( yarısını yiyebildim sadece geri kalanıda paket yapıp akşam yedim. )

günaydın kızlar
harikasınız geçmişe baktımda çok iyi motivasyon oldu banada hadi hep beraber
benimde haziranın 20sinde evlilik yıldönümüm uzak bir hedef koydum ama hedefime ulaşmış olmak istiyorum 55 bilemedin 58 olmam lazımbenimde

Bir aksilik çıkmazsa(taş düşmez,kaya çıkmaz ya da pc bozulmazsa)delikafaduldenhergün girmeye çalışırım.Ama dediğim gibi ben sana koçluk yapamam ki,bu konuda çok tecrübesizim, sen bana koç ol ve kendine bir koç bul.Yoksa ben değil sana kilo verdirmek aksine aldırırım:utangac::çok üzgünüm:Ben yedek olayım yani ben seni değil sen beni denetle canım olur mu?:1hug:
tamam canım. bu güb akşam girebilirsen yediğini içtiğini yaz. eksiğini fazlanı ben sana yazarım:1hug:
hatta bende yazacağım. biride bana yorum yapar artık allah rızası içindelikafadulden

günaydın kızlar
harikasınız geçmişe baktımda çok iyi motivasyon oldu banada hadi hep beraber
benimde haziranın 20sinde evlilik yıldönümüm uzak bir hedef koydum ama hedefime ulaşmış olmak istiyorum 55 bilemedin 58 olmam lazımbenimde

inşallah canım.
ama önce koçunu belirle kiminle koçlaşmak istiyorsan onu adını yazki bir birinizi takip edesinizdelikafaduldena.s.

nazlıcığım dün dünde kaldı artık önümüze bakalım.
bu günden sonra başlıyoruz zatenkaydirigubbakcemile zararın neresinden dönersen kardır sloğanından yaniiikaydirigubbakcemile5

Back
X