- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Hosgeldin canim eksileri gormen cok guzelKızlar merhaba arada sizi takip ediyorum bir hafta iznim kaldı biraz toparladım . Oğlum da iyi dişleri dörtledik üst üste iki üst dişi çıktı ama geçti çok şükür . Haftaya yanınızdayım düzenli saat ve beslenmem olmamasına rağmen bu akşam tartıldım hayretler içindeyim izne ayrıldığımdan beri kilo vermişim acayip motive oldumkıyafetle ve akşam olmasına rağmen eksi gördüm sabah nasıl olur düşünemiyorum
ama 2 gündür acayip bi şişlik var üstümde sanki yediklerimi hazmedemiyor gibi bi ağırlık var üstümde sebebini anlamadım
Dolunay kaybakli odem olabilir belki
Hayirli yolculuklar canim yeni isin hayirli olsunBu gece yola çıkıyorum ben Bursaya yarın sabah iş başı yapacağım aceleye geldi yine8-9 saat yolum var
yarın biraz yoğun olurum Ama akşamı burada olacağım
etiketleri sporları unutmayalım
hepinizi seviyorum
bu arada ikinciliğide tebrik ederim mükemmel sonuç
![]()
evet canim 7 takim ile yarisiyoruzTakımlar arası da mı yarışma oluyor
10.takim 1.460 yzude yapmis :))Neden 1. Değiliz???
Yüzdemizde ne güzeldi ama önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Tebrik ediyorum canim cook guzel ilerledin eminim 9 kiloyu verip eski fit haline doneceksinBugün 63.9 çıktım ya çok mutluyum
Ben geçen sene hamileligimi öğrendiğimde tam 64 kiloydum hamile kaldım doğuma 75 ile gittim doğumdan sonra ödemler gidince 68 kiloydum sonra orda ye burda ye derken 73 kiloya çıktığımı gördüm ve kilo vermeye karar verdim
Çok uzun zamanlar cuma takım yarışlarına katılmak istiyordum katılmak isteyenler grubuna yazdım kaptanımZipzip- beni çağırdın ben de hemen geldim yapabilir miyim diye tereddütüm vardı ama sanırım başarıyorum bugün 63.9 kilo ile 16 Agustos 2019 'daki halime döndüm hamilelik kilolarimdan kurtulmuş olarak
Yolun yarısındayım 9 kilo verdim 9 kilo daha vereceğim
Sizlerin sayesinde de oldu teşekkürler kızlar...
cuma odulu olsun canim
Tebrik ediyorum canim hepiniziSevgili arkadaşlarım ❤❤❤
Bir aktivitemizi daha bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz, genel olarak hepimiz çok iyiydikchallenge kazananımızı
tebrik ediyor, kaybedenimiz olmadığı için hepiniz eksiyle geldiğiniz için tebrik ediyorum bazılarınızı daha çok tebrik ediyorum tabiki ❤❤❤
Esas olarak kg bildirimine göre sıralamamız (B.kilosu-G.kilosu- Fark-Yüzde)
1.sudem34
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71,2 69,5 1 %2,39
2.Felicio
![]()
![]()
![]()
![]()
55,9 55,0 0,9 %1,61
3.asysss
![]()
![]()
64,9 63,9 -1 %1,54
4. @Orjinalisim![]()
84,5 83,4 1,1 %1,30
5.missadangel
82,9 82,0 0,9 %1,09
spor bildirimine göre sıralama (spor puanı)
1.Felicio 2565p
2. @Orjinalisim 2500p
3.sudem34 2032p
4.missadangel 1870p
5.asysss 1750p
![]()
O farkli liste perfomansda hazirlaniyor ama nota almadan son 2 haftayi atlatmamiz gerekiyor4 hafta olmasakta başta varız ya listede yer alırız mesala Lilim mezun olduğu halde vardı nidsalii de vardı
Bence belki anca veririm sonlara gelince kg vermek zorlaşıyor sankibakalım sonuçlar ne olacak merak ediyorum sen en az ilk 5 te olursun bence
2011 deki baslangic kilon alinacak canim kacti ona gore yuzde hesaplaniyor bolme olmuyor, toplam kilo uzerinden verilen yuzde hesaplanıyorhiç zannetmiyorum
74.8 ile 2014 de yarım bıraktım ya çok yol katettim mı kaça bölecek nasıl hesap kitap olacak merak ediyorum
6 yıla bolerse yandım
Yarım bıraktığım diyeti tamamlamaliyim artık.
8 yıldır bir becerememistim![]()
Listede olursaniz siralamada olursunuzcanım o ayrı bir liste mı acaba?
Ayın yükseleni filan ne bilim.
Zipzip bilir sabah soralım.
Benim dediğim listede aktifsen hala adın geçiyor.
Performansa mezun olsanizda oluyorsunuz
Listelerde adimiz yazıyor canim ve derecelerde olmak takimi motive ediyorSüpermişkazanan takımı nereye götürüyorlar fit kızları toplayıp
![]()
gunaydin canımGünaydın musmutlu hafta sonu diliyorum![]()
![]()
![]()
Günaydın canımGunaydin![]()
8-9 saat yolum var