• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım en favori tarifim kırmızı meyveler ve armut yoğurt ve chia karışımı içine bazen keten tohumuda katıyorum sabah erkenden hazırlıyorum öğle arasında yiyorum çok zayıflatıcı güzel bir menü birazda tarçın katıyorum annemin yediğine bal katıyorum babam bile bayılıyor Diğer maş fasülyesinden haşlayıp maydonozlu limonlu salata yapıyorum yeşil mercimek salatası gibi siyah mercimeği de aynı şekil tüketiyoruz kinoayı pilav yapıyorum haşlanmışını salatalara atıyorum gayet güzel oluyor internette daha güzel tariflerde vardır eminim 💕
her zaman bu şekildemi yemekler yaparsın valla bravo nefsine sahip çıkıyorsun 🤗

Tarif almadim canim daha :-)
Bugun annemler geldi eve daha önce katildigimdan haberleri yoktu
Dedim ki pasta yaptim kazandim cook mutlu oldu
Yeni kategoride pogaca yapilacakmis dedim katilsana bana diyor ama hic yapmadim pogaca olur mu hic bilmiyorum 😀

Önce bi dene tabiki

Eğer çıkarsam İzin dönüşü yapalımda ben 6 kasımda mezun olmaya karar verdim ekimin son haftası dönerim 😂😂😂 o hafta yapalım canım 💕
ayarlayalım fazla ileri hafta oldu ama son noktayı koyalım diyorsun😁😁😁benim daha verebilsem 7 kilo verilir ama bakalım 5 haftada kaç kilo gidecek 🤭

Tarif almadim canim daha :-)
Bugun annemler geldi eve daha önce katildigimdan haberleri yoktu
Dedim ki pasta yaptim kazandim cook mutlu oldu
Yeni kategoride pogaca yapilacakmis dedim katilsana bana diyor ama hic yapmadim pogaca olur mu hic bilmiyorum 😀
zipzip ne geldi hediye?

Merhaba hanımlar. Güzel hafta sonları geçirmenizi temenni ederim. :KK200: :KK36:
Menümü yazayım.:kk77::kk77:
Sabah aç karnına 3 bardak su.
3, 4 kayısı
1 bardak kayısı suyu
Kahvaltıda
2 kaşık omlet
2 kaşık tırşu kavurma
2 kaşık domates tava.
12.30 da
Öğlen..
Sulu patates yemeği bir kepçe
2 kaşık bulgur pilav.
Arada 3 tane salatalık turşusu robotta çekilmiş. Bir bardak .
Akşam...
Çocukluğum aklıma düştü. :KK45::KK45::KK35::KK35: bir bardak süte bisküvi koydum mama gibi kaşıkladım. Halen çok severim.:KK70::KK70::KK70::KK70::-):-)
Sporum.
1, 40 dakika tempolu yürüyüş.
Başka birşey yapamadım.
İyi akşamlar. :KK68::KK37::KK36:

Herkese iyi akşamlar :KK68:
Bu hafta menümde bol balık görebilirsiniz bizim akrabalar balığa çıkmış mahsul bol çok şükür :dondurma:
menüm
Sabah 2 yumurtalı menemen peynir zeytin ceviz 2 kayısı
Ara 1 kupa kahve
Akşam fırında balık salata maden suyu 1 incir

spor 1,5 saat yürüyüş :KK49: 225 p N Nidsalii

Bu hafta menümde bol balık görebilirsiniz bizim akrabalar balığa çıkmış mahsul bol çok şükür :dondurma:
menüm
Ara 1 kupa kahve

Afiyet olsun canım balık güzeldir menünde güzel omega alacaksın yani buhafta🤩

menüm
Ara 1 kupa kahve

Balik guzeldir afiyet olsun canim 🥰🥰

Back
X