Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her zaman bu şekildemi yemekler yaparsın valla bravo nefsine sahip çıkıyorsunCanım en favori tarifim kırmızı meyveler ve armut yoğurt ve chia karışımı içine bazen keten tohumuda katıyorum sabah erkenden hazırlıyorum öğle arasında yiyorum çok zayıflatıcı güzel bir menü birazda tarçın katıyorum annemin yediğine bal katıyorum babam bile bayılıyor Diğer maş fasülyesinden haşlayıp maydonozlu limonlu salata yapıyorum yeşil mercimek salatası gibi siyah mercimeği de aynı şekil tüketiyoruz kinoayı pilav yapıyorum haşlanmışını salatalara atıyorum gayet güzel oluyor internette daha güzel tariflerde vardır eminim![]()
Tarif almadim canim daha
Tarif almadim canim daha
Bugun annemler geldi eve daha önce katildigimdan haberleri yoktu
Dedim ki pasta yaptim kazandim cook mutlu oldu
Yeni kategoride pogaca yapilacakmis dedim katilsana bana diyor ama hic yapmadim pogaca olur mu hic bilmiyorum![]()
Once bir tarif alayim da :))Önce bi dene tabiki
Yaparsın sennnOnce bir tarif alayim da :))
Az bir miktar denerim belki sekli duzgun olmazsa yeriz :))
ayarlayalım fazla ileri hafta oldu ama son noktayı koyalım diyorsunEğer çıkarsam İzin dönüşü yapalımda ben 6 kasımda mezun olmaya karar verdim ekimin son haftası dönerimo hafta yapalım canım
![]()
zipzip ne geldi hediye?Tarif almadim canim daha![]()
Bugun annemler geldi eve daha önce katildigimdan haberleri yoktu
Dedim ki pasta yaptim kazandim cook mutlu oldu
Yeni kategoride pogaca yapilacakmis dedim katilsana bana diyor ama hic yapmadim pogaca olur mu hic bilmiyorum![]()
Pınar kolisi geldi canim ödüller kisminda paylastimzipzip ne geldi hediye?
protein candırPınar kolisi geldi canim ödüller kisminda paylastim![]()
Haklısın ama abartmayayim dedim bir de nezle gibi olmuşum sanırım iştahsızdim normalde hiç affetmem4tanemi çiğköfte yedin sadece ben olsam malı götürürdüm yiyerek![]()
Afiyet olsun canım balık güzeldir menünde güzel omega alacaksın yani buhafta
Balik guzeldir afiyet olsun canim