• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bide bir sorunumuz var bence . takıma katılım biz 13 kişiyiz ama . takıma düzenli yazan . okadar degil . ve bu denetleme işi falanda takıma girmedem nasıl olcak . bu konuda bi çözümü olan varmi aceba . ha bide bu yazdıklarımıza kimse kırılmasın . incinmesin ...tamam

ben demeden bana hemşom talip oldu bile:teytey::1hug:delikafadulden

YETİŞEYİM DİYE ERKEN GELDİM AMA . YETİŞEMEMİŞİM .......
DORAM SENİ KAÇIRMIŞIM SIRF SANA

buralardayım canım. sadece sayfayı alta almıştım

memnuniyetle teklifine EVETTTTTTTT DİYORUM:lepi::teytey:a.s.
delikafaduldenheh düştün elime hemşom ....:jeyyar:lülülülülülü

sen şimdi kılasik kavaltını ettin demi hatta ara ögününü yapıyosun ....sengözlerimebaksanab öylende çalla bişiler . derken öyleden sonrayla akşam kaçırıyorsun ....bide akşam yemeginden sonra ...:1ninca:kötükedihüso hım bence bu çay işine bir el atalım . çay iç ama yanındakilerini yeme ...:oklava: bununla başlayalım istersen .....alkisalkisalkis

:roflol::roflol:ben uyanıgım ya kendi haftama gelince yaptım ....:roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden:1shok:sırnaşık şeynaniknaniklaelaelaelaelae:roflol::roflol: Bak hiç aklıma gelmemişti sıra nın sende olduğukötükedihüso:roflol:

aa bu arada beni kim denetleyecek ki .sende beni denetle o zaman hemşom ....

ben hem seni hemde maytabı denetliyorum ona göre ........

benım zafım kızlar kuru yemiş evde bol miktarda giresun fındıgı oluyo malum eşim boş gelmiyo ....

gümlük 10 tane fındık kota koyyorum kendime . aşarsam hemşom beni uyar . ben kırılmam bak bu konuda bütün uyarılarınıza açıgım . yadagilse nasıl kilo vericez diyimi kızlarrrrrrrr..

kızlar bide bir sorunumuz var bence . takıma katılım biz 13 kişiyiz ama . takıma düzenli yazan . okadar degil . ve bu denetleme işi falanda takıma girmedem nasıl olcak . bu konuda bi çözümü olan varmi aceba . ha bide bu yazdıklarımıza kimse kırılmasın . incinmesin ...tamam

benim ilk düşüncem mazeretsiz 3 gün girmeyene takımda anca misafir olarak girebileceğini yol gösterelim. çok acımasızım ama artık şartla bunu gösteriyorkötükedihüso
şurda azmetmişim azmim kırılmasın demi yaniiidelikafadulden:roflol:

delikafaduldenheh düştün elime hemşom ....:jeyyar:lülülülülülü

sen şimdi kılasik kavaltını ettin demi hatta ara ögününü yapıyosun ....sengözlerimebaksanab öylende çalla bişiler . derken öyleden sonrayla akşam kaçırıyorsun ....bide akşam yemeginden sonra ...:1ninca:kötükedihüso hım bence bu çay işine bir el atalım . çay iç ama yanındakilerini yeme ...:oklava: bununla başlayalım istersen .....alkisalkisalkis

inanki hemşom bu gün çok dikkatliyim. ara öğümümde 1 kuru kayısı 2 besni kuruüzümü ve yarım bisküvi yedimdelikafadulden
öğleye yağsız kabak yoğurtlaması salata 1 dilim kepek ekmeği yiyeceğim. 1 bardak yarım litre suyu içtim bile:içelim:
şu an kepek ekmeğim yok ama sıparrişi verildi öğle menüsüne yetişecektira.scokacimcoook

kızlar bide bir sorunumuz var bence . Takıma katılım biz 13 kişiyiz ama . Takıma düzenli yazan . Okadar degil . Ve bu denetleme işi falanda takıma girmedem nasıl olcak . Bu konuda bi çözümü olan varmi aceba . Ha bide bu yazdıklarımıza kimse kırılmasın . Incinmesin ...tamam

herkes herzaman giremiyor takıma takıma sürekli girebilenler arasında yapabiliriz denetleme işini yada sadece ben denetlenmek istiyorum yanımada beni denetleyecek bir koç istiyorum diyenler arasında yapabiliriz. Yada herkes günde en az 1 kere takıma girik yediklerini yazıp arkadaşını denetleyebilir.

tamam aebenim bende seni takibe alayım.kaydirigubbakcemile5 kırılma konusuna gelince bende hiiiç kırılmamdaaa darılmamdaaaaaa.
eğer suçumu görürsen bana ne dersen de-tatlicadiarzu- tabiii bulabilirsennnnndelikafaduldenlaelaelaelaelae

Bende ara ÖĞÜnÜm olarak 1 adet armut yedım. ÖĞlende salata yapıp yemeyı dÜŞÜnÜyorum bugÜn kesın baklagıl vardır yemekte.

hepinize selamlar..:a015::çok üzgünüm:kardeşimi sabah uğurladım bi daha ne zaman görüşcez Allah bilir:a015:

geçen hafta hiç diyet yapmadım ve çok şiş hissediyorum kendimi bu hafta regl olamda lazım,henüz kahvaltı yapmadım yapmayabilirim işyerinde bişeyler yemeyi düşünüyorum sizler nasılsınız bu koçluk denetleme işide nedir?

herkes herzaman giremiyor takıma takıma sürekli girebilenler arasında yapabiliriz denetleme işini yada sadece ben denetlenmek istiyorum yanımada beni denetleyecek bir koç istiyorum diyenler arasında yapabiliriz. Yada herkes günde en az 1 kere takıma girik yediklerini yazıp arkadaşını denetleyebilir.

o zamanda takım olmanın anlamı kalmıyo sanki nazlıcım

Elİf canım sabah kahvaltısında ne yedİn anlat bakalım.

sabah 1 muz yedim evde (100 kcal)
az önce de ara öğün olarak 1 tane etiform yulaflı bisküvi yedim (25 kcal)
yaklaşık 1 lt su içtim sabahtan beri

benim ilk düşüncem mazeretsiz 3 gün girmeyene takımda anca misafir olarak girebileceğini yol gösterelim. çok acımasızım ama artık şartla bunu gösteriyorkötükedihüso
şurda azmetmişim azmim kırılmasın demi yaniiidelikafadulden:roflol:

inanki hemşom bu gün çok dikkatliyim. ara öğümümde 1 kuru kayısı 2 besni kuruüzümü ve yarım bisküvi yedimdelikafadulden
öğleye yağsız kabak yoğurtlaması salata 1 dilim kepek ekmeği yiyeceğim. 1 bardak yarım litre suyu içtim bile:içelim:
şu an kepek ekmeğim yok ama sıparrişi verildi öğle menüsüne yetişecektira.scokacimcoook

bence hiçde acımasız degil gayet uygun doram .... burda sadece sohbet yapmıyoruz takım herkese acık gönlümüzde ama . zayıflama işine çiddi bakılmıyorda listeleri boş yere işgal etmenin bir anlamıyok bencede . kaydirigubbakcemile5

mazaret belirtmeden 3 gün girmeyen arkadaşlar uyarılsın . 2. kez aynı şeyi yaparlarsa .....geri dönmek üzere listeden çıkarılsın ...... bu konuda çogunluk ne derse onu yapıcaz arkadaşlar lüsfen olumlu yada olunsuz . görüşlerinizi belirtin ...a.s

evet yedilerimiz liste şeklinde yazılsın mutlaka ...alkisalkisalkis
tamam aebenim bende seni takibe alayım.kaydirigubbakcemile5 kırılma konusuna gelince bende hiiiç kırılmamdaaa darılmamdaaaaaa.
eğer suçumu görürsen bana ne dersen de-tatlicadiarzu- tabiii bulabilirsennnnndelikafaduldenlaelaelaelaelae
vav hemşom çok iddali gördüm seni . :1shok:alkisalkisalkis

aebencim bende katılıyorum mazeretsiz 3 gün girmeme konusuna
yaz geldi sıkalım kendimizi
hadi kızlar ben bile çok azimliyim, gitsin kilolar

hepinize selamlar..:a015::çok üzgünüm:kardeşimi sabah uğurladım bi daha ne zaman görüşcez Allah bilir:a015:

geçen hafta hiç diyet yapmadım ve çok şiş hissediyorum kendimi bu hafta regl olamda lazım,henüz kahvaltı yapmadım yapmayabilirim işyerinde bişeyler yemeyi düşünüyorum sizler nasılsınız bu koçluk denetleme işide nedir?
yumukum canım girdiginde lütfen geri sayfaları oku canım vaktin oldugunca ... bir çok şey yapılıyor açıklamıyor ...a.s Allah kavuştursun bu arada ....

o zamanda takım olmanın anlamı kalmıyo sanki nazlıcım

sabah 1 muz yedim evde (100 kcal)
az önce de ara öğün olarak 1 tane etiform yulaflı bisküvi yedim (25 kcal)
yaklaşık 1 lt su içtim sabahtan beri

aferin sana iyi gidiyorsun elifciğim. Ama buraya girip paylaşım yapmayıncada takım olarak bişey yapmamızın yine bir anlamı kalmıyor canım. Burda hepimiz zayıflamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

aferin sana iyi gidiyorsun elifciğim. Ama buraya girip paylaşım yapmayıncada takım olarak bişey yapmamızın yine bir anlamı kalmıyor canım. Burda hepimiz zayıflamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

buraya sürekli girebilenler arasında yaparız demişsin ya onun için dedim takım olmanın anlamı kalmıyo diye
bi kısmı ayrı takılıyo, bi kısmı ayrı olcak grubun
herkes paylaşım yapsın diyorum bende

buraya sürekli girebilenler arasında yaparız demişsin ya onun için dedim takım olmanın anlamı kalmıyo diye
bi kısmı ayrı takılıyo, bi kısmı ayrı olcak grubun
herkes paylaşım yapsın diyorum bende

bende istiyorum herkesin paylaşım yapmasını herkes paylaşım yapınca burası daha renkli oluyor. Aebenimin dediği en güzeli 3 gün mazaretsiz paylaşım yapmayanlar uyarılabilir.

saggolun fıstıklar bak sabah sabah benide motive ettiniz her ne kadar . tam benin diyetim belli olasada ... işte takım bu burda olunca insan yapıyo herşeyi ama olmayıncada bi anlamı kalmıyo diyettende uzaklaşılıyo .....

bedişi çaldırdım uyandımıki acep yada bana kızmışmıdır ...ki ...uykumun içine etti diye . hehe ....

bu arda özgemde alttan okuyo ama yazamıyo yogun galiba .....

Son düzenleme:
yumukum canım girdiginde lütfen geri sayfaları oku canım vaktin oldugunca ... bir çok şey yapılıyor açıklamıyor ...a.s Allah kavuştursun bu arada ....

saol canım..mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum canım ama bazen sayfalar uçup gidiyorkaydirigubbakcemile3yine de elimden geleni yaparım canım.

adet te oldum bugün inşallah bunun şişliği de cumaya kadar gidicek

zayıflamaya karar vermek bile insanı mutlu ediyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X