- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menü güzelalkisalkisalkis ilk alkış benden olsun. bak aklımda 1 alkışın var.
yalnız şu ton balık 1 tb demek 1 tabakmı oluyor kaydirigubbakcemile2 eğer yok 1 dilimse çok daha da süpperrrrrralkisalkisalkis
fatu seni geri dönmek üzere çıkaralım ablası a.s hazır oldugunda gel başla .... biz her zaman burdayız yanındayız biliyosun ayrıca burda yazman için listede şart degil bunuda biliyorsun ...:1hug:takımdaymış gibi gel yaz . dedigin gibi sorumlulugun kalkarsa daha rahat gelirsin .:teselli:
günaydın kızlar.bugün bismillah deyip sabah yediklerimi yazayım.
2 tane zeytin
biraz beyaz peynir
4 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek
hemşom balık salatanın içinde kız hani hazır paketli ton balıgı . baktım 52 gr. miş . onunla tatlandırıyorum yag eklemegerek kalmıyo salataya .kaydirigubbakcemile5menü güzelalkisalkisalkis ilk alkış benden olsun. bak aklımda 1 alkışın var.
yalnız şu ton balık 1 tb demek 1 tabakmı oluyor kaydirigubbakcemile2 eğer yok 1 dilimse çok daha da süpperrrrrralkisalkisalkis
kızlar ben eskilerimi getiemişim hay allah iyilimi versin halbuki onlarada bakmıştım .:roflol::roflol:
menü güzel canım. bende nazlının sorusu8nu soracaktım o benden önce sormuş. çaya şeker katıyormusun delikafaduldenGünaydın kızlar.Bugün bismillah deyip sabah yediklerimi yazayım.
2 tane zeytin
biraz beyaz peynir
4 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek
hemşom balık salatanın içinde kız hani hazır paketli ton balıgı . baktım 52 gr. miş . onunla tatlandırıyorum yag eklemegerek kalmıyo salataya .kaydirigubbakcemile5
:1shok:evet refim aç şekerin normalmi ...... benımki seninkine bakarak yüksek 63 dü . fakat senın şeker yükleme testi ile insülinlere baktırman lazım . eger insülininde fazla çıkarsa ozaman dikkat etmen lazım eger insülünün yüksek çıkarsaMerhaba kızlar nasılsınız?? Pek giremiyorum canlarım ama diyete devam . Size birşey anlatıcam Aaben sendeki sorunda aynı mı idi. Şekerimi ölçtürdüm tok karnına 46 çıktı düşük şeker olabileceğinden endişe ediyorum. Yükleme yaptırtmam lazım ama heç gidip uğraşasım yok sende de aynı mı idi Aabencim. Bizde şeker hastalığı genetik ablamda ve dayımda da var. Genç yaş şekeri.
kızlar herkesi böyle motive görmek süper birşey kelimelerle anlatılmaz....
Hepimiz zayflayacağız zaten insan zayıfladıkça zayıflayası geliyor tartıya çıktığımda 72 li rakamları çok rahat görüyorum ve bu beni muhteşem keyiflendiriyor
inşallah cumaya 71 li rakamları söyleyebilirim 71.9 bile güzel yaaaaa