• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor ayakkabı giy yıkanmış temiz varsa ev için.
Ben dün baktım ayağımın alti acımaya başladı.
Sabah uyanır uyanmaz giydim ayakkabıyı
İyi filir giysem iyi olcak su topladı benimde
sleepy angel sleepy angel şimdi çıkıp yürüyeceğim yürümeden bile gözüm korktu doğrusu🧿 süpersin🤩 bende doğum günüm diye salmayım gidip iyi bir rakip olup gelirim tekrar aranıza
Sen yürü gel ben biraz işleneyim ufaklığı uyutabilirsem dolanırım yine

Bugün birsürü hamur işi yapıcam Ev ahalisi bıktı benden Bayadır fazla yapmıyorum diye 😆 bugün hepsini birden yapıp gözleri doysun istiyorum ama ben napıcam onu bilemiyorum 🙈🙈🙈
Sabah poğaça yaptım, şimdi kek yapıcam, hamur mayaladım kıymalı patatesli pide yapıcam.hamur makinem ful mesaide bugün🤭🤭Akşama sadece çorba salata yersem bravo bana😆😆

Bugün birsürü hamur işi yapıcam Ev ahalisi bıktı benden Bayadır fazla yapmıyorum diye 😆 bugün hepsini birden yapıp gözleri doysun istiyorum ama ben napıcam onu bilemiyorum 🙈🙈🙈
Sabah poğaça yaptım, şimdi kek yapıcam, hamur mayaladım kıymalı patatesli pide yapıcam.hamur makinem ful mesaide bugün🤭🤭Akşama sadece çorba salata yersem bravo bana😆😆
Allah yardimcin olsun canimm😍😍

Sabah çayı elimde mutfakta deli gibi adımladım 🤣🤣🤣 çayı dökmedim allahtan
İyi fikirmis🤣🤣🤣
Ne güzel düşünmüşsün 😘😘
Şu video eklemeyi ben yapamıyorum yaaa...
Ayy ben çok düşünceliyimdir😁😁😁
Ama kıymetimi bilen yok🤪🤪🤪
Youtube dan videoa ekleyebilirsin canim
Youtube daki videoya kopyala diyorsun sonra gelip burda yapistir dediginde video ekleniyor
Can kaptan hemen yetişir imdada ❤️
İyi filir giysem iyi olcak su topladı benimde

Sen yürü gel ben biraz işleneyim ufaklığı uyutabilirsem dolanırım yine
Giy giy sporlar ayak için konforlu 🤩

İyiymiş 😜
65 dk yurudum geldim ucu ucuna yetistim bilekligimin sarji bitiyormus taktim ve suan adimim sayilmiyor 😬😬
En son baktığında kaç adım di?

Yo oule degil sarja taktimya hani, sarjda olduğu icin adimlarimi baz alamiyorum babinda 🤭🤭 yeni sarjdan cilarttim taktim sayiyor kaldigi yerden
İyi fikirmis🤣🤣🤣

Ayy ben çok düşünceliyimdir😁😁😁
Ama kıymetimi bilen yok🤪🤪🤪

Can kaptan hemen yetişir imdada ❤️

Giy giy sporlar ayak için konforlu 🤩

İyiymiş 😜

En son baktığında kaç adım di?

Back
X