- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Niye sasirdin ki canim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sasirdin ki canim :)))
Ölecek bu kizNiye sasirdin ki canim :)))
Boyumuz kisa bizimÖlecek bu kiz![]()
Allahim sen bana akil fikir verBoyumuz kisa bizim
52-53 ideal bizim icin:))
Mezun olmayım mıDaha ne kadannn verecesinnnn![]()
Ben bununda altındayım54.2 ile mezun olabiliyorsun hedefin %90 ini saglamak yeterli
Haftaya 2kisi girerse yuzdeler havada ucucak ve hopppp sonuncuyuzBen bununda altındayımAma yüzde çok bölünecek
![]()
0.30 un altina dusmeyecek sekilde aliriz uyeleri canimHaftaya 2kisi girerse yuzdeler havada ucucak ve hopppp sonuncuyuz![]()
![]()
Ben de şiddetli beklemiyordum izmir çevresiniarada oluyordu çünkü hafif şekilde.Çok çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun![]()
Çok sağolun kızlar.Allah beterinden korusun ve kaybı olanlara sabırların en büyüğünü versin inşallah.Hala orda yakında bi yerde birilerinin yaşam mücadelesi verdiğini bilmek çok zor.Sanırım hiç bu kadar yakından yaşamadığımdan tuhaf geliyor.Allaha emanetiz artık hepimiz.Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun
Sizin nezdinizde depremi hisseden bütün arkadaşlara çok geçmiş olsun
Asiye kız buket de mi senin anneler grubundan?
Tamam canım yuruyus yapiyorsun yeterli olurZipzip- kaptanım ben bu hafta pek spor yapabileceğimi sanmıyorum.Kan ter içinde depreme yakalanırsam korkusu var.Ama evde durmamak adına annemle yürüdük biraz.9000 adım atmışız
Teşekkür ederim :)Tamam canım yuruyus yapiyorsun yeterli olur![]()
Hoşgeldin canimHoşbuldumm, inşaaallah hep birlikte![]()