Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım ❤❤❤
Teşekkürler canım içiyorum aynen iyi geldi zatenGeçmiş olsun canım zencefil limon ıhlamur vs bolca içmeye çalış![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsunn
Teşekkürler canımSağlıklı bi gün olmamış ama bence kalori bakımından çok abartmamışsınız da.Şimdi gidip kase kase mantı ya da poğaça yenmemiş snucta.Hiç kafaya takmayın derim.
Çok iyi,afiyet olsun.
hem kadayıf tatlısı hem helva aynı gün olmasaymış keşke.Afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun ve çok geçmiş olsun.İnşallah hemencecik toparlar oğlunuz
Afiyet olsunn
2 kere fasulye belki gaz bakımından sıkıntı yaratabilirama kalori bakımından güzel olmuş,afiyet olsun
Afiyet olsunn
Afiyet olsun,revani değil de kola olmasaymış keşke (zararlı bişi oldugundan diyorum kaloriden değil de).sporla yakmışsınızdır zaten
dün akşamki tatlılar daha erken saatte yenseymiş belki daha iyi olabilirmiş.Afiyet olsun.
Spor da menü de çok iyi,afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun ve afiyet olsun.
Hadi gözün aydınHerkese selam nasılsınız şimdi yürüyüşten geldik 7000 adım atmışım
Azcik dinleniyom bugün daha iyiyim korona değiliz çok şükür test sonucu çıktı![]()
Gozunuz aydin canımHerkese selam nasılsınız şimdi yürüyüşten geldik 7000 adım atmışım
Azcik dinleniyom bugün daha iyiyim korona değiliz çok şükür test sonucu çıktı![]()
Fotoğraf cok guzel duruyor kac kilosun burdaToparlanalım kızlar nolmuş bu hafta artı fazla sanki ama en azından fazla artı değil gördüğüm kadarıyla yaniiatarsınız cumaya kadar
takmayın ama boşlamayında
en azından dayanamayıp bişiler yediğinizde yerine spor yapıp ekarte etmeye çalışalım bence. Tabiikii yememek daha iyi ama insanız neticede arada nefsimize hakim olamadığımız zamanlar oluyor malesef. Zayıflayınca daha sağlıklı daha fit ve kıyafetlere nasıl müthiş görüneceğimizi güzelliğimize güzellik katacağımızı düşünün. Motivasyon ilk önce kendimizden başlıyor
Umarım herşey yolunda gider sağlıklı bir şekilde atarız yüklerimizi
Ben şimdilerde bu resmime bakıp buradaki gibi görünmek için gün sayıyorum desem![]()
Sağol kaptanım ya insan çok korkuyor rabbim korusun virüsten hepimiziGozunuz aydin canım
Fotoğraf cok guzel duruyor kac kilosun burda![]()
Gözünüz AydınHerkese selam nasılsınız şimdi yürüyüşten geldik 7000 adım atmışım
Hoşgeldin canimHerkes iyi mi? Depremden zarar gören o tarafta oturan yada yakını olan var mı?
İçimiz yandı![]()
Pastaya ragmen 200 gram eksi ile gelmissin tebrik ederim canım:))Selam canlar dün ki menü
Sabah
Fırında patates
Domates
Peynir
3 zeytin
Akşam 16.00
1 dilim tepsi kebabı
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
20.00
1 dilim pasta
Bugün ki kilo 92.4
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarsamba | Persembe |
N Nidsalii | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
T timesinfinity | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
@Fitanne123 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
@birazhuzurdu2008 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
Hosgeldin canımO zaman katilayim sizlere :)
Adim Büşra.
Yıllardır kg sorunum var.
2010 da 20 kg verip 58 kg olmustum. 16 yasindaydim.
Ama hic koruyamadim.
2014te 72 kg ile evlendim.
2016da 86 kg ile hamile kaldim
2017 de 113 kg ile dogurdum.
2019 da 3.5 ayda 15 kg verdim. İkinciye hamile kaldım.
2020 Şubat ayinda 112 ile dogurdum.
En yuksek 2020 mayis ayinda 115kg gördüm.
Şuan 107.8dim geçen cuma.
Önceki günler düzgün birşey yememissin ondan sanirim canimPastaya ragmen 200 gram eksi ile gelmissin tebrik ederim canım:))
Selamİlk günüm malum zorlandım kızlar.
Başlarda zor olur
Kahvaltıda kaçamak oldu maalesef ama yürüyüş yaptım ve akşam yemeğini hafif geçirerek dengelemeye çalıştım. Dışarlarda olduğumdan su miktarı da aZ oldu
——Kahvaltı——-
3 dilim kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta
2 çatal ev yapımı ayva reçeli
Domates, salatalık,biber
Şekersiz çay
3 dilim peynir, 3 zeytin
—ara—-
Sade Türk kahvesi
—-akşam—-
Tavuk şiş
Ayran