- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim aksam az yemissinSon lokmamı da yuttuğuma göre menümü yazayım
11.30
2tb ekmek
Menemen
6yeşil zeytin
15.00
Çeyrek ekmek tavuk döner
Ayran
18.00
1armut
18.20
7/8 hamsi (canım komşum çocukları var diye kılçıklarını bile çıkarıp pişirmişhoş ben hamsiyi kılçıklı mılçıklı yutarım
)
1havuç
Su 2litreyi geçti yatana kadar 3olur
Zipzip-
Akşam hafif olmuşSon lokmamı da yuttuğuma göre menümü yazayım
11.30
2tb ekmek
Menemen
6yeşil zeytin
15.00
Çeyrek ekmek tavuk döner
Ayran
18.00
1armut
18.20
7/8 hamsi (canım komşum çocukları var diye kılçıklarını bile çıkarıp pişirmişhoş ben hamsiyi kılçıklı mılçıklı yutarım
)
1havuç
Zipzip-
Sapitirsan bizim sopamiz var di miHerkes gruba nasıl geldiğinden bahsetmiş ,ben de yazayım :)
Ben farklı grupta da bulunmuştum .Kimseyi suçlamak istemiyorum ama gereken sıcaklığı görememiştim.Sanki olmasam da olurmuş gibi..Zaten ortadan kaybolunca da ne kaptan ne de başkası neden die sorgulayıp bişi yazmadı :)
Özellikle burda kaptanımız ve arkadaşlar çok sıcak olduğundan kendimi grubun parçası hissediyorum.İnşallah sapıtıp hem diyetten hem de sizden uzaklaşmam ve hedeflerimize ulaşabiliriz hep beraber.![]()
Afiyet olsun.Hiç karbonhidrat tüketmemişsiniz,sıfır karbonhidrat bana pek mantıklı gelmio.Bi de sanırım kilonuz fazlaydı (benim de fazla ).Şimdiden çok aç kalırsanız sonra diyeti bozabilirsiniz.Yavaş yavaş azaltmakta fayda var die düşünüyorum.Sabah09.00
Mantarlı yumurta
Domates
Yeşillik
7 zeytin
Öğle 15.00
1 kase kabak yemeği1
1 kase yoğurt
Akşam 17.00
İzgqra tavuk ve köfte bir pors.
Yarım kase yoğurt
Bugun kafam çok ağrıdı hele ayda bebeğin annesi ölü bulununca çok daha kotu oldum bir şekerli Nescafe içtim ama saat hatırlamıyorum öğleden sonra
Ben bi ara başka bi takıma yazdımHerkes gruba nasıl geldiğinden bahsetmiş ,ben de yazayım :)
Ben farklı grupta da bulunmuştum .Kimseyi suçlamak istemiyorum ama gereken sıcaklığı görememiştim.Sanki olmasam da olurmuş gibi..Zaten ortadan kaybolunca da ne kaptan ne de başkası neden die sorgulayıp bişi yazmadı :)
Özellikle burda kaptanımız ve arkadaşlar çok sıcak olduğundan kendimi grubun parçası hissediyorum.İnşallah sapıtıp hem diyetten hem de sizden uzaklaşmam ve hedeflerimize ulaşabiliriz hep beraber.![]()
Afiyet olsunnSon lokmamı da yuttuğuma göre menümü yazayım
11.30
2tb ekmek
Menemen
6yeşil zeytin
15.00
Çeyrek ekmek tavuk döner
Ayran
18.00
1armut
18.20
)
1havuç
Zipzip-
ah canımmm ahhh sopadan değil deee grubu yüz üstü bırakmamak adına sapıtmayacağımı umuyorum :)Sapitirsan bizim sopamiz var di miZipzip-
Onu da yemicektim dünden kuru fasulye vardı. Komşu hamsi getirince yedik eşim gelmedenAfiyet olsun canim aksam az yemissin
Regli haftası hafif olsun doydum zatenAkşam hafif olmuş![]()
Hangi takim oBen bi ara başka bi takıma yazdım
Ya muhabbet falan dahil olmaya çalıştıkça anlamıyodum meğersem özelden de anlaşıyolarmış
Kendimi dışlanmış hissettim bazı ailevi sorunlar da olunca bıdaktım aylar sonra buraya geldim
Burası çok güzel çabucak kaynaştık kaptandan tüm üyelere herkez çok samimi içten yaklaşıyo
Ben de öyle düşünüyorum.. Burda herkes cok sıcakkanlı ve içten..İlk hafta ben diyeti bozunca grubu da bırakacaktım aslında utançtan..Ben bi ara başka bi takıma yazdım
Ya muhabbet falan dahil olmaya çalıştıkça anlamıyodum meğersem özelden de anlaşıyolarmış
Kendimi dışlanmış hissettim bazı ailevi sorunlar da olunca bıdaktım aylar sonra buraya geldim
Burası çok güzel çabucak kaynaştık kaptandan tüm üyelere herkez çok samimi içten yaklaşıyo
Bugünlerde pek isteğim yok hem hastayım hem malum olaylar ne bileyim aklıma gelmiyor bazı günler ama dün pasta yedim karbonun babasiAfiyet olsun.Hiç karbonhidrat tüketmemişsiniz,sıfır karbonhidrat bana pek mantıklı gelmio.Bi de sanırım kilonuz fazlaydı (benim de fazla ).Şimdiden çok aç kalırsanız sonra diyeti bozabilirsiniz.Yavaş yavaş azaltmakta fayda var die düşünüyorum.
Iyi ki gelmissin takima sende canim insallah hedefine ulasiriz birlikteHerkes gruba nasıl geldiğinden bahsetmiş ,ben de yazayım :)
Eskiden bizim takiminda ozeli vardi ama artik acmiyorum ama biz burdan da sohbete devam ediyorduk o zamanlarBen bi ara başka bi takıma yazdım
İnşallah canımmm,çok teşekkür ederimmIyi ki gelmissin takima sende canim insallah hedefine ulasiriz birlikte![]()
E tabi o büyük sorumluluk zaten eğer ki listeye girmişsen bu kadar insanın emeği için dikkat edeceksinAfiyet olsunn
ah canımmm ahhh sopadan değil deee grubu yüz üstü bırakmamak adına sapıtmayacağımı umuyorum :)
Geçmiş olsun canımZipzip- sevgili kaptanım dün hiç spor yapamadım ağır nezle yada grip olmuşum yerimden kalkamıyorum evden çalışıyorum hastaneye bile gidemedim kovid değilim diye düşünüyorum havalar çok soğudu ondan sanırım
Canım bence de yapma şimdişik ilerdeduraklamalarda yapBen bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Geçmiş olsun canımÇercevenin civisi disari cikmis camasir asmaya cikarken dizime hart diye girdi yardi![]()
O motive asla gelmiyo canım bi anda başlıcaksın en iyisi.şunu yiyeyim başlarım şu özel gün de geçsin derken daha da kilo alıyoruzİnş canım.
Hazır hissetmeyi beklersek o his gelmiyo bi türlü.
Motive olurum diye girdim buraya mesela oldum mu yooo![]()
Eki Görüntüle 2714832
![]()
Felicio 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (680. Etap) : 66,40
Bitiş Kilosu (698. Etap) : 53,30
Verilen Toplam Kilo : 13,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,73%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 689
Sevgili Felicio 22 Haziran 2020 (680. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 682. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Ekim 2020 (698. etap) tarihinde toplamda 13,10 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 98% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Afiyet olsun canımSabah09.00
Mantarlı yumurta
Domates
Yeşillik
7 zeytin
Öğle 15.00
1 kase kabak yemeği1
1 kase yoğurt
Akşam 17.00
İzgqra tavuk ve köfte bir pors.
Yarım kase yoğurt
Bugun kafam çok ağrıdı hele ayda bebeğin annesi ölü bulununca çok daha kotu oldum bir şekerli Nescafe içtim ama saat hatırlamıyorum öğleden sonra
1 kilo hamsi yesem doymam bayılırım ama burda pek yok hamsi kültürü sardalya yiyor burdakilerRegli haftası hafif olsun doydum zaten