- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Gozun aydın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydın canım
Afiyet olsun canım03/11/2020
Sabah: (09.00)
-Kaşar peynirli,biberli,domatesli omlet (2 yumurta ile)
-1 dilim tam buğday ekmeği
-4 tane zeytin
Öğle: (14.00)
-10 tane lahana sarması
-1 kase salata
-Yarım kase yoğurt
Ara: (17.30)
-7-8 tane siyah üzüm
-7 tane çiğ badem
Akşam: (19.00)
-Fırında karnabahar (sütlü ve yumurtalı olduğundan omlet diyebiliriz)
-3 tane lahana sarması
-1 kase yoğurt
2,5 litre su ve 10.000 adımZipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun canım.Öğlen 2 tabak yemek fazla olmuş sanki.Akşamki menüne göre öğlen birinden birini tercih edebilirmişsin gibi geldi.
Eki Görüntüle 2714832
![]()
Felicio 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (680. Etap) : 66,40
Bitiş Kilosu (698. Etap) : 53,30
Verilen Toplam Kilo : 13,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,73%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 689
Sevgili Felicio 22 Haziran 2020 (680. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 682. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Ekim 2020 (698. etap) tarihinde toplamda 13,10 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 98% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Afiyet olsun, hafifce olmuş. :)Sabah09.00
Mantarlı yumurta
Domates
Yeşillik
7 zeytin
Öğle 15.00
1 kase kabak yemeği1
1 kase yoğurt
Akşam 17.00
İzgqra tavuk ve köfte bir pors.
Yarım kase yoğurt
Bugun kafam çok ağrıdı hele ayda bebeğin annesi ölü bulununca çok daha kotu oldum bir şekerli Nescafe içtim ama saat hatırlamıyorum öğleden sonra
Afiyet olsun. :) Salata yiyebilirsin, lif olur. Havuç gibi kök sebzeler domates ve salatalığın yanında kalorili kalıyor. Onlardan 2-3 tane yemek yerine diğerlerinde koca bir tencere yenebilir. :)Son lokmamı da yuttuğuma göre menümü yazayım
11.30
2tb ekmek
Menemen
6yeşil zeytin
15.00
Çeyrek ekmek tavuk döner
Ayran
18.00
1armut
18.20
7/8 hamsi (canım komşum çocukları var diye kılçıklarını bile çıkarıp pişirmişhoş ben hamsiyi kılçıklı mılçıklı yutarım
)
1havuç
Su 2litreyi geçti yatana kadar 3olur
Zipzip-
Sarmalar bol etlidir umarım. :) Afiyet olsun.03/11/2020
Sabah: (09.00)
-Kaşar peynirli,biberli,domatesli omlet (2 yumurta ile)
-1 dilim tam buğday ekmeği
-4 tane zeytin
Öğle: (14.00)
-10 tane lahana sarması
-1 kase salata
-Yarım kase yoğurt
Ara: (17.30)
-7-8 tane siyah üzüm
-7 tane çiğ badem
Akşam: (19.00)
-Fırında karnabahar (sütlü ve yumurtalı olduğundan omlet diyebiliriz)
-3 tane lahana sarması
-1 kase yoğurt
2,5 litre su ve 10.000 adımZipzip- @Nidsalii
Teyzemin de zayıflama taktiklerinden biridir bu.Denesem iyi olacak ,teşekkürler :)Bence tabaktan kase ye gecmelisin onu da tam doldurursun en azından gözün doyar ben kaseye geçtim evdekileri de geçirdim herşeyi kasede yiyoruz
O motive asla gelmiyo canım bi anda başlıcaksın en iyisi.şunu yiyeyim başlarım şu özel gün de geçsin derken daha da kilo alıyoruz
Hadi kendine bi iyilik yap şuan başla
evet bugün kaçtı biraz maalesef.Dışarda 1 saat yürümüştüm,en azından bi kısmını yürüyüşle yaktığımı umuyorum.Afiyet olsun canım
Lahana sarması çok omuş. Bende tencereyle yerim limon sıkıp tabi yiyince bu hale geldim en iyisi ben sarmadan uzak durayım
Güzel menü afiyet olsun.Sadece meyveyi akşam yemeğinden önce yeseymişsin keşke.Yemekle birlikte yendiğinde midede mayalanma yapıp şişlik yapıyormuş,o yüzden diyetisyenim meyve açken ara öğünde yenir derdi.Menüm
10:00 200 ml süt, 50 gr yulaf ezmesi
15:00 1 tabak ezogelin çorbası, 150 gr kadar haşlanmış tavuk, 1/3 haşlanmış patates, 150 gr yoğurt
20:00 1 tabak tarhana çorbası, yarım tabak etli patlıcan, 2 mandalina
Hastayken rejimi düşünme. Normal zaman olsa neyse. Salgın varken bence rejim yapan hiçkimsenin önceliği sadece kilo vermek olmamalı. 55 kilo olup nefes alamazsak mutlu olabileceğimizi sanmıyorum.Diyet yapsamda yapmasamda alerjim artınca hasta oluyorum ben alışkınım ilk bahar sonbahar rutinim gibi şimdi nezle oldum ondan biraz ağır 1 haftaya iyi olurum birşey yapmasam bile
Ben bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Dogru aslında 1 kaç hafta sonra başlıyayım en iyisi kabağa![]()
Öncelikle hoşgeldin. :)Hoşbuldum canım ❤
3 gun yapılıyo kabak haşlayıp yada yağsız tavada pisirip üzerine 3 yemek kasigi yogurt ekleyip 3 gun boyunca oglen ve aksam bu yeniliyor sabahlarida 2 yumurta ve 2 dilim peynir bunun dışında baska bisey yok
Hayatın hiçbir alanında hazır hissedilen an kolay kolay gelmez. Takım motivasyon sağlamak zorunda değil, bana da sağlamıyor mesela. Ama disiplin sağlıyor. :) Tabi eminim bazı arkadaşlara motivasyon da sağlıyordur. İkisi de önemli. Ama sadece biri de olsa yavaş yavaş gidiyor. :)İnş canım.
Hazır hissetmeyi beklersek o his gelmiyo bi türlü.
Motive olurum diye girdim buraya mesela oldum mu yooo![]()
Aaa arma mı geliyor? :) Ne değişik şeyler çıkartıyorlar.Onu tam olarak bilmiyorum canim paylasimda o konu konusuluyordu dun eski kaptanlardan biri takip ediyordu ama ne olacak kim takip edecek belli degil :)
Her gelen kaçıyor son zamanlarda yahu. Yakında yeni gelenlere hoşgeldin diyesim kalmayacak. Hep Türk işi davranıyoruz, başlarken şahaneyiz, 3 gün sonrasında da her şeyi bırakıyoruz.Katilmak isteyenlerden kimi zaman uye çağırıyorum ama gelenler bir daha ugramiyor bu birazda kisinin isteği ile orantili oluyor![]()
Yeni gelenler özelden resim mi atıyordu? Ne sakıncası vardı ki? Erkekler mi geliyordu?Bende yeni gelen uyeleri aliyordum bir sure sonra ama baktim resim felan paylasan oluyordu guvensizlik felan biraktim bu isleri![]()
Aslinda takimin da var sembolu benim profilimden bakabilirisnAaa arma mı geliyor? :) Ne değişik şeyler çıkartıyorlar.
Son cagirdiklarim ya gelmedi ya da mesaj yazip gittiler :))Her gelen kaçıyor son zamanlarda yahu. Yakında yeni gelenlere hoşgeldin diyesim kalmayacak. Hep Türk işi davranıyoruz, başlarken şahaneyiz, 3 gün sonrasında da her şeyi bırakıyoruz.
Yok canim oyle degil eski uyeler resim paylaşıyor yeni uyelere guvenmek zor oluyordu mesaja ekleyince eski mesajlar okunuyorduYeni gelenler özelden resim mi atıyordu? Ne sakıncası vardı ki? Erkekler mi geliyordu?
Bence özelden takım konuşması tehlikeli. 5-6 kişi konuşursunuz, geriye kalanlar kendilerini uzak hisseder, takımla kaynaşamayıp kaçarlar buradaki arkadaşlar gibi. :) Sonra o 5-6 kişi de gidince geride takım kalmaz
Takimin motivasyon saglamasi icin daha cok takim icinde yer almalisinHayatın hiçbir alanında hazır hissedilen an kolay kolay gelmez. Takım motivasyon sağlamak zorunda değil, bana da sağlamıyor mesela. Ama disiplin sağlıyor. :) Tabi eminim bazı arkadaşlara motivasyon da sağlıyordur. İkisi de önemli. Ama sadece biri de olsa yavaş yavaş gidiyor. :)
Hep var mıydı onlar? :) İlk defa fark ettim.Aslinda takimin da var sembolu benim profilimden bakabilirisn
Musait olunca takim uyelerine isteyeyim unutuyorum coktan :))
Birde mezun olunca mezuniyet icin rozet veriliyor
Yok canim oyle degil eski uyeler resim paylaşıyor yeni uyelere guvenmek zor oluyordu mesaja ekleyince eski mesajlar okunuyordu
Bir uyeyi yarisma listesine ekledim ayni zamanda ozel mesaja ekledim ayni aksam hesabini kapatti takim icinde ajan muhabbeti oldu bende o gunden sonra bir daha acmadim
Ben genel olarak herkesi ekliyordum 20 -25 kişilik grup oluyorduk ama o son oldu![]()
Son günlerde az girdim evet. :)Takimin motivasyon saglamasi icin daha cok takim icinde yer almalisin![]()
Temmuz ayindan beri veriliyor bir kere o zaman olan uyelere soylemistim yeni gelen uyelere istemedim dahaHep var mıydı onlar? :) İlk defa fark ettim.
Sen laf atmaya devam et emin ol sohbet muhabbet daha cok motivasyon sagliyorSon günlerde az girdim evet. :)
Ama başta çok girdiğimde de birkaç kişi arasında çok muhabbet dönüyordu, arada laf atsam da uzun sürmüyordu. :) Belki yıllar içinde daha kapalı bir insan olmuşumdur bilmiyorum.
Ben de öyle düşünüyorum.. Burda herkes cok sıcakkanlı ve içten..İlk hafta ben diyeti bozunca grubu da bırakacaktım aslında utançtan..madamhd bana cok moral verdi sağolsunn.Snra başka arkadaşlar da cok normal bişeymiş gibi yaklaşıp moral verince ertesi gün bişi olmamış gibi devam ettim..Burayı bırakmazsam bişiler elde edebileceğime inanıyorum.Takım olmak güzel bişi :)
Guzel menu olmus canim biskuvileri gormeyelim :))Menumu vermeye geldim hic ugrayamadim bugün kusura bakmayin
Sabah 11.00
Peynirli omlet (kizlarla ortak)
Kahve
1 zeytin
1 salata
1 domates
1 çk pancar pekmezi
15.30
Turk kahvesi
İkram bisküvi 5 adet(olmamaliydi biliyorum...)
19.30
2 kepce tavuk suyu corba
2 servis kasigi patates tavuk(firinda pişmiş)
Bol salata
1 bardak ayran
Evet emziriyorum. Evden ani ciktim. Kendime birşeyler almamisim. Cocuklara corba vs koydum ama. Yarin ve persembe cok daha fazla dikkat etmeliyimGuzel menu olmus canim biskuvileri gormeyelim :))
Ara ogun mu eklesen 1 tane daha emziriyordun yanlis hatirlamiyorsam
O kadar saat nasıl aç durdun :/3 Kasım Salı
Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt
Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba)
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek
21.30
1 küçük elma
30 dk leslie boosted 300p
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş) 120p