- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Tamam canimEvet emziriyorum. Evden ani ciktim. Kendime birşeyler almamisim. Cocuklara corba vs koydum ama. Yarin ve persembe cok daha fazla dikkat etmeliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canimEvet emziriyorum. Evden ani ciktim. Kendime birşeyler almamisim. Cocuklara corba vs koydum ama. Yarin ve persembe cok daha fazla dikkat etmeliyim
O kadar saat nasıl aç durdun :/
Kahvalti, ogle yemegi yok. Bu saglikli olmaz hizli kg versende hizlica geri alirsin
Toplamda cok olmamis ama fistik ya cekirdekten biri olmasa olurmus3 Kasım Salı
Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt
Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba)
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek
21.30
1 küçük elma
30 dk leslie boosted 300p
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş) 120p
Sonradan aklima geldi. Ama sahur cok kisitli olmamiş mi, zorlanmiyor musun? Bende insulin direnci oldugu icin aclik cok zor bişey benim icinOruçluydum canım![]()
Toplamda cok olmamis ama fistik ya cekirdekten biri olmasa olurmus
Sonradan aklima geldi. Ama sahur cok kisitli olmamiş mi, zorlanmiyor musun? Bende insulin direnci oldugu icin aclik cok zor bişey benim icin
Bende bu ara kendimi cok zor tutuyorum havalarin etkisi galibaBu aralar bende kendimi tutmakta
Sırf çocuklarım için dayanıyorum iyi olmaya çalışıyorum ama dışardan öyleyim işte...Iyi gelmissin takima iyi ki devam etmissin canim
Arada modumuzun düştüğü durumlar olacaktir illaki ama hedefine ulasacaksin inaniyorum
Depremin oldugu yerdesiniz canim etkilenmen cok normal ama cocuklarin icin modunu yukselt sana ihtiyaclari var![]()
Ana liste gözüme biraz korkutucu gelio,sorumluluğu büyük.Sen böyle yazınca yine korktum bak :)Bikaç gündür bi hassaslık var bende gözlerim dolu dolu geziyorum. Bu mesajı okuyunca da gözüm doldu niyeyse
Burda olma amacımız yalnızken bulamadığımız motiveyi bulmak aynı zamanda karşı tarafa da motive olmak. Arada hepimiz kendimizi kaybediyoruz. Önemli olan battı balık yan gider diyip sapıtmamak.
Yeni başladığın için vazgeçmen daha kolay olurdu. Vazgeçme diye sana destek olduk. Ama listede olup da dikkat etmeyip artı gelenlere bozuluyoruz ister istemez. Hele perşembe kaçamak yapan sopayı yer![]()
Afiyet olsunnMenumu vermeye geldim hic ugrayamadim bugün kusura bakmayin
Sabah 11.00
Peynirli omlet (kizlarla ortak)
Kahve
1 zeytin
1 salata
1 domates
1 çk pancar pekmezi
15.30
Turk kahvesi
İkram bisküvi 5 adet(olmamaliydi biliyorum...)
19.30
2 kepce tavuk suyu corba
2 servis kasigi patates tavuk(firinda pişmiş)
Bol salata
1 bardak ayran
Allah kabul etsin,afiyet olsun3 Kasım Salı
Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt
Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba)
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek
21.30
1 küçük elma
30 dk leslie boosted 300p
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş) 120p
Afiyet olsun,bence iyi menü..Ben misal 1 tane ekler yiyip duramam,ortalığı siler süpürürüm..Kaçamak tabi ki iyi bişi değil ama nefsini köreltecek miktarda sık olmadığı sürece neden olmasın.Aslında amaçlarımdan biri de bu,zararlı şeyleri de ara ara yemek ama tıkınırcasına değilBugün biraz fazla kaçırdım malesef
08: haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir dilim helva 2 tane zeytin bir dilim ekmek
12: mercimek çorbası bir kase bir dilim ekmek
12:30 bir tane ekler
16: bir tane muz
19:30 bir porsiyon yeşil fasulye- bir bardak üzüm kompostosu -salata -yoğurtlu patlıcan mezesi (4 yemek kaşığı)
20: yarım gofret 4 tane fıstık
2 litre su
Bugün fazla oldum malesef. Bi durduramadı kendimi misafirim vardı ondan sanırım
Bu travmayı nasıl atlatıcaz ben de bilmiyorum hiç.. Esnek çalıştığımızdan evdeyim die bir nebze iyiyim ama perşembe işe gidicem ve binada çatlak var diyolar,sözde sıva çatlağıymış ve güvenliymiş ama Allah bilir.Bi de depremi yaşadığım yer olduğu için dönmeyi düşünmek bile korkutuo maalesef.Sırf çocuklarım için dayanıyorum iyi olmaya çalışıyorum ama dışardan öyleyim işte...
Dün gece yatakta eşimin eline yapıştım hiç bırakmadım ortada küçük kızım vardı öyle yattık
Işte senin depremi yasadigin yer iş yerin ben evde yaşadım bana hava değişimi lazım diyorum eşim izin alabilirse biraz gideceğizBu travmayı nasıl atlatıcaz ben de bilmiyorum hiç.. Esnek çalıştığımızdan evdeyim die bir nebze iyiyim ama perşembe işe gidicem ve binada çatlak var diyolar,sözde sıva çatlağıymış ve güvenliymiş ama Allah bilir.Bi de depremi yaşadığım yer olduğu için dönmeyi düşünmek bile korkutuo maalesef.
Haklısın .Annem de evde yaşadı ve henüz atamadı.Zaman her şeyin ilacı elbet unutulcak da işte şimdi etkisi sürüo henüz.Allah beterinden saklasın ne diyim.Işte senin depremi yasadigin yer iş yerin ben evde yaşadım bana hava değişimi lazım diyorum eşim izin alabilirse biraz gideceğiz
Ah o zararlı şeyler gel beni ye diyorAna liste gözüme biraz korkutucu gelio,sorumluluğu büyük.Sen böyle yazınca yine korktum bak :)
Afiyet olsunn
Allah kabul etsin,afiyet olsun
Afiyet olsun,bence iyi menü..Ben misal 1 tane ekler yiyip duramam,ortalığı siler süpürürüm..Kaçamak tabi ki iyi bişi değil ama nefsini köreltecek miktarda sık olmadığı sürece neden olmasın.Aslında amaçlarımdan biri de bu,zararlı şeyleri de ara ara yemek ama tıkınırcasına değilo yüzden ben beğendim menünüzü
Allah yardımcınız olsun biz bile yaşamadan başka illerde korkuyoruz.sizler neler neler düşünerek yatıyorsunuz. Bir daha yaşamayalım ŞnşallahSırf çocuklarım için dayanıyorum iyi olmaya çalışıyorum ama dışardan öyleyim işte...
Dün gece yatakta eşimin eline yapıştım hiç bırakmadım ortada küçük kızım vardı öyle yattık
Ben de hiç çıkmıyorum annem varsa annem alıyor annem yoksa eşim marketlerden manavdan bulup geliyor onlarla idare ediyoruz bebek de var zatenAylar sonra ilk kez pazara çıktım çocuklara annem gelip baktı. Çok kalbalıktı gittiğime pişman oldum. Gelince banyoya zor attım kendimi.
Aktardan yeşilçay alcaktım kahve alcaktım unutmuşum. Pazara çıkmayı unutmuşum![]()
Amin cnm aminAllah yardımcınız olsun biz bile yaşamadan başka illerde korkuyoruz.sizler neler neler düşünerek yatıyorsunuz. Bir daha yaşamayalım Şnşallah