• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün biraz fazla kaçırdım malesef🤦🏻‍♀️
08: haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir dilim helva 2 tane zeytin bir dilim ekmek
12: mercimek çorbası bir kase bir dilim ekmek
12:30 bir tane ekler
16: bir tane muz
19:30 bir porsiyon yeşil fasulye- bir bardak üzüm kompostosu -salata -yoğurtlu patlıcan mezesi (4 yemek kaşığı)
20: yarım gofret 4 tane fıstık
2 litre su
Bugün fazla oldum malesef. Bi durduramadı kendimi misafirim vardı ondan sanırım

3 Kasım Salı

Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt

Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba 🙄)
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek

21.30
1 küçük elma

30 dk leslie boosted 300p
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş) 120p
Toplamda cok olmamis ama fistik ya cekirdekten biri olmasa olurmus

Toplamda cok olmamis ama fistik ya cekirdekten biri olmasa olurmus

Bu aralar bende kendimi tutmakta zorlanıyorum. Fazla geldi zaten midem şiş hala.
Sonradan aklima geldi. Ama sahur cok kisitli olmamiş mi, zorlanmiyor musun? Bende insulin direnci oldugu icin aclik cok zor bişey benim icin

Hurma güzel enerji veriyor yanında yoğurt da yiyince şekeri dengeliyor. Ramazanda da böyle yaptım sahuru. Yemek yemekten çok daha rahat oluyor.

Amine Busra Amine Busra açlık krizleri bende de çok oluyordu. Bende 96 kiloyla başladım 80e düşene kadar diyetisyen listesi uyguladım. Günde 6 öğün yiyordum ama her öğüne kadar açlıktan ölüyordum sanki. Ramazandan önce Ahmet Apa nın 1. seviyesini uyguladım. Bi hafta falan çok zorlandım ama sonra alıştım. Açlık krizlerimi onunla yendim. Şimdi işyerinde sabah filtre kahve içiyorum öğleye kadar tutuyor beni kahvaltımı öğlen yapıyorum

Iyi gelmissin takima iyi ki devam etmissin canim 🥰🥰🥰
Arada modumuzun düştüğü durumlar olacaktir illaki ama hedefine ulasacaksin inaniyorum 🤗🤗
Depremin oldugu yerdesiniz canim etkilenmen cok normal ama cocuklarin icin modunu yukselt sana ihtiyaclari var 🥰🥰
Sırf çocuklarım için dayanıyorum iyi olmaya çalışıyorum ama dışardan öyleyim işte...
Dün gece yatakta eşimin eline yapıştım hiç bırakmadım ortada küçük kızım vardı öyle yattık

Bikaç gündür bi hassaslık var bende gözlerim dolu dolu geziyorum. Bu mesajı okuyunca da gözüm doldu niyeyse :cry:
Burda olma amacımız yalnızken bulamadığımız motiveyi bulmak aynı zamanda karşı tarafa da motive olmak. Arada hepimiz kendimizi kaybediyoruz. Önemli olan battı balık yan gider diyip sapıtmamak.
Yeni başladığın için vazgeçmen daha kolay olurdu. Vazgeçme diye sana destek olduk. Ama listede olup da dikkat etmeyip artı gelenlere bozuluyoruz ister istemez. Hele perşembe kaçamak yapan sopayı yer :sopa::sopa::sopa:
Ana liste gözüme biraz korkutucu gelio,sorumluluğu büyük.Sen böyle yazınca yine korktum bak :)
Menumu vermeye geldim hic ugrayamadim bugün kusura bakmayin

Sabah 11.00
Peynirli omlet (kizlarla ortak)
Kahve
1 zeytin
1 salata
1 domates
1 çk pancar pekmezi

15.30
Turk kahvesi
İkram bisküvi 5 adet(olmamaliydi biliyorum...)

19.30
2 kepce tavuk suyu corba
2 servis kasigi patates tavuk(firinda pişmiş)
Bol salata
1 bardak ayran
Afiyet olsunn
3 Kasım Salı

Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt

Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba 🙄)
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek

21.30
1 küçük elma

30 dk leslie boosted 300p
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş) 120p
Allah kabul etsin,afiyet olsun
Bugün biraz fazla kaçırdım malesef🤦🏻‍♀️
08: haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir dilim helva 2 tane zeytin bir dilim ekmek
12: mercimek çorbası bir kase bir dilim ekmek
12:30 bir tane ekler
16: bir tane muz
19:30 bir porsiyon yeşil fasulye- bir bardak üzüm kompostosu -salata -yoğurtlu patlıcan mezesi (4 yemek kaşığı)
20: yarım gofret 4 tane fıstık
2 litre su
Bugün fazla oldum malesef. Bi durduramadı kendimi misafirim vardı ondan sanırım
Afiyet olsun,bence iyi menü..Ben misal 1 tane ekler yiyip duramam,ortalığı siler süpürürüm..Kaçamak tabi ki iyi bişi değil ama nefsini köreltecek miktarda sık olmadığı sürece neden olmasın.Aslında amaçlarımdan biri de bu,zararlı şeyleri de ara ara yemek ama tıkınırcasına değil :olamaz: o yüzden ben beğendim menünüzü

Sırf çocuklarım için dayanıyorum iyi olmaya çalışıyorum ama dışardan öyleyim işte...
Dün gece yatakta eşimin eline yapıştım hiç bırakmadım ortada küçük kızım vardı öyle yattık
Bu travmayı nasıl atlatıcaz ben de bilmiyorum hiç.. Esnek çalıştığımızdan evdeyim die bir nebze iyiyim ama perşembe işe gidicem ve binada çatlak var diyolar,sözde sıva çatlağıymış ve güvenliymiş ama Allah bilir.Bi de depremi yaşadığım yer olduğu için dönmeyi düşünmek bile korkutuo maalesef.

Bu travmayı nasıl atlatıcaz ben de bilmiyorum hiç.. Esnek çalıştığımızdan evdeyim die bir nebze iyiyim ama perşembe işe gidicem ve binada çatlak var diyolar,sözde sıva çatlağıymış ve güvenliymiş ama Allah bilir.Bi de depremi yaşadığım yer olduğu için dönmeyi düşünmek bile korkutuo maalesef.
Işte senin depremi yasadigin yer iş yerin ben evde yaşadım bana hava değişimi lazım diyorum eşim izin alabilirse biraz gideceğiz

Işte senin depremi yasadigin yer iş yerin ben evde yaşadım bana hava değişimi lazım diyorum eşim izin alabilirse biraz gideceğiz
Haklısın .Annem de evde yaşadı ve henüz atamadı.Zaman her şeyin ilacı elbet unutulcak da işte şimdi etkisi sürüo henüz.Allah beterinden saklasın ne diyim.

Ana liste gözüme biraz korkutucu gelio,sorumluluğu büyük.Sen böyle yazınca yine korktum bak :)

Afiyet olsunn

Allah kabul etsin,afiyet olsun

Afiyet olsun,bence iyi menü..Ben misal 1 tane ekler yiyip duramam,ortalığı siler süpürürüm..Kaçamak tabi ki iyi bişi değil ama nefsini köreltecek miktarda sık olmadığı sürece neden olmasın.Aslında amaçlarımdan biri de bu,zararlı şeyleri de ara ara yemek ama tıkınırcasına değil :olamaz: o yüzden ben beğendim menünüzü
Ah o zararlı şeyler gel beni ye diyor 😀 gofreti yarım yedim diyorum yiyin şu diğer yarımı çabuk😀 ekmek benim en hassas noktam sanırım. Alışkanlık tabi. Azalttım tabi epey

Allah yardımcınız olsun biz bile yaşamadan başka illerde korkuyoruz.sizler neler neler düşünerek yatıyorsunuz. Bir daha yaşamayalım Şnşallah

Aylar sonra ilk kez pazara çıktım çocuklara annem gelip baktı. Çok kalbalıktı gittiğime pişman oldum. Gelince banyoya zor attım kendimi.
Aktardan yeşilçay alcaktım kahve alcaktım unutmuşum. Pazara çıkmayı unutmuşum🤭🤭
Ben de hiç çıkmıyorum annem varsa annem alıyor annem yoksa eşim marketlerden manavdan bulup geliyor onlarla idare ediyoruz bebek de var zaten

Allah yardımcınız olsun biz bile yaşamadan başka illerde korkuyoruz.sizler neler neler düşünerek yatıyorsunuz. Bir daha yaşamayalım Şnşallah
Amin cnm amin
inşallah unuturum bugünler de arkamda kalır
Yazmayacağım artık yaa ...
Öffff....
Içim daralıyor neyse yazmıcam bi daha...
Ben menümü yazayım

Back
X