Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simit 4 dilim ekmek ediyor maalesef.Keşke sabah yarım yeseymişsin,doğrusu öğle ekmek yememişsin dengelenmiştir bir nebze.Afiyet olsun.İyi akşamlar, geçmiş yapamıyorum bugün
Çok uykum var
Acayip hızlı yazıp çıkıcam
Zipzip-
Kahvaltı
Simit ve 9 zeytin
Öğle
K fasulye, ceviz
Akşam
K fasulye. Ayran, turşu, az bulgur
Su 1 litre çok az ama yarın hedefim kesin 1,5 inşaallah
Adım 7.000
İyi gecelerrrrr
Güzel menü,afiyet olsunMenüm
Sabah 1 tane tavada yumurta
4 Zeytin 2 biber domates salatalık
1 dilim peynir 1 kaşık çökelek
1 dilim tb ekmeği
Ara yok
Öğle taze fasulye 2 yeşil biber 1dilim tb ekmeği
Ara yarım muz
Akşam firinda köfte patates yemegininden 4 köfte salata 1 turun kola 1 dilim tb ekmeği
Akşam çayının yanında fındık badem ve 2 kuru incir
3 litre su
Zipzip-
Dün kızım un helvası istedi yaptım da sadece bir çay kaşığı kadar yaptığım zaman tadına baktım bi daha da yemedim 2 tane ceviz boyutunda ayirdim cuma günü yiyeceğim
Adımı yazmaya utanıyorum ama 3000 adım belki daha fazla olurdu markete gittim bilekligi takmayı unutmuşum N Nidsalii
Menü de spor da cok iyi masallahSelamlar
Bugünkü Menümü yazayım
Sabah aç karnına 2 bardak su, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 domates, 1, 5 dilim tam buğday ekmeği, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, 3 şekersiz çay
Saat 11: 30 şekersiz Türk kahvesi
Öğle saat 14 : 00 1 mandalina, 5 çiğ badem 5 Antep fıstık
Akşam Saat 17 : 00
1 fırında pişmiş adana köfte , 3 kaşık domatesli makarna, bardak ayran
Saat 18 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 parça bitter
Saat 22 : 00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
12.000 adım _ 360 puan
30 dk boosted _ 300 puan
15 dk. Bölgesel _ 150 puan
Toplam : 750 puan
N Nidsalii
Canım biraz karbonhidrat kaçmış sanki.Öğlen hem kısır hem poğaça olunca akşam 1 lahmacun olsa daha iyiymiş gibi.Afiyet olsunBuhünki menüm
Sabah10.00
1tb ekmek 2 haş yumurta 3 siyah zeytin donates 2 dilim hellim peyniri 2 çatal tereyağı çilek reçeli
Ara14.00(misafirlikteydik)
Yarım tabak kısır ayran 3 biber turşusu 1 dilim muhallebili kadayıf 1 mayalı poğaça
Akşam19.00 2 lahmacun ayran
1 kupa yrşilçay
Su 2 lt spor 30 dk yavaş yürüyüş N NidsaliiZipzip-
Afiyet olsun güzel menüSlmlar 🖐🖐🖐
Kahvalti(11:00)
1 haş yumurta
4 tane patates kızartması
1 kk ya yakın peynir
2 zeytin
Domates salatalık
2 dilim tb ekmek
3 fincan çay
14:45
1 çay bardağı taze kaynamış süt
16:00
1 zuber
2 ceviz
Duble türk kahvesi 1ck hindistan cevizi yağıyla
Aksam(18:30)
4 kasik bezelye yemeği
5 kasik yoğurt
1.5 dilim tb ekmek
1 mandalina
Su 1.5litreZipzip-
Afiyet olsun güzel menü ve güzel spor
Geçmiş olsun öncelikle.Afiyet olsun,menü ve spor güzel olmuş.Selam herkese bugün gelemedim özür diliyorum başparmağımi kestim yanlışlıkla acıyo baya mesaj yazarken de :) küçük bir şey gerçi
Menümü yazayım
Sabah 10:30 pastırmalı yumurta 50 gr peynir 8 zeytin 2 kuru kayısı 5 ceviz
Ara bir kupa kahve
Akşam 19:00 hamsi tava az yağlı 400 Gr bol salata bir kibrit kutusu kadar tahin helvası
Spor 10000 adım 300p N Nidsalii
Afiyet olsun,evde olmamanıza rağmen dikkat etmişsiniz bence.Günaydın canlar
Dün bütün gün iptaldim. Kayınvalidemin evini temizlemeye gittim. Aralıklı oruç yapamadım ama... işte gün boyu menüm:
Sabah 5.00 sade kahve
9.00 çökelek 3 zeytin elim büyüklüğünde ekşili( köy mayali ekmeği) 1çay kaşığı ahududureçeli
14.30 köftelikli lahana sarması(küçük bir tabak), gendime çorbası(yoğurt, buğday ve nohut) ondan sonra 18.00 e kadar temizlik. Saat 19.00 dan sonra hiç birşey yemedim.
Yaklaşık 8 saat temizlik 240 puan N NidsaliiZipzip-
Geçmiş olsunSelam herkese bugün gelemedim özür diliyorum başparmağımi kestim yanlışlıkla acıyo baya mesaj yazarken de :) küçük bir şey gerçi
Menümü yazayım
Ara bir kupa kahve
Akşam 19:00 hamsi tava az yağlı 400 Gr bol salata bir kibrit kutusu kadar tahin helvası
GünaydınGunaydin kızlar![]()
![]()
Teşekkür ederim canımHastayken rejimi düşünme. Normal zaman olsa neyse. Salgın varken bence rejim yapan hiçkimsenin önceliği sadece kilo vermek olmamalı. 55 kilo olup nefes alamazsak mutlu olabileceğimizi sanmıyorum.
Öncelikle hoşgeldin. :)
Kabak rejimiydi, maydanoz detoksuydu, salatalık bilmem nesiydi falan hiç yapma. Çünkü işin sırrı kabakta değil, düşük kaloride. Bu yazdığın menü yoğurdu da düşük kaloriliyse günde anca 500 kalori yapar. Günde 500 kalori pilav yesen de, tavuk yesen de kilo verirsin. Ayrıca 60'tan 57'ye düşmeye çalışmıyorsun. :) Grubun azımzanmayacak kadar çok üyesinin kilosu yüksek artık, yol uzun. 3 kiloyu 3 günde vermeye değil 30 kiloyu gerekirse 20-30 ayda vermeye ihtiyacımız var. Uzun vadede düşünmek iyidir, düşük kalorili rejimler inanı rejimden soğutur.
Hayatın hiçbir alanında hazır hissedilen an kolay kolay gelmez. Takım motivasyon sağlamak zorunda değil, bana da sağlamıyor mesela. Ama disiplin sağlıyor. :) Tabi eminim bazı arkadaşlara motivasyon da sağlıyordur. İkisi de önemli. Ama sadece biri de olsa yavaş yavaş gidiyor. :)
Aaa arma mı geliyor? :) Ne değişik şeyler çıkartıyorlar.
Her gelen kaçıyor son zamanlarda yahu. Yakında yeni gelenlere hoşgeldin diyesim kalmayacak. Hep Türk işi davranıyoruz, başlarken şahaneyiz, 3 gün sonrasında da her şeyi bırakıyoruz.
Yeni gelenler özelden resim mi atıyordu? Ne sakıncası vardı ki? Erkekler mi geliyordu?
Bence özelden takım konuşması tehlikeli. 5-6 kişi konuşursunuz, geriye kalanlar kendilerini uzak hisseder, takımla kaynaşamayıp kaçarlar buradaki arkadaşlar gibi. :) Sonra o 5-6 kişi de gidince geride takım kalmaz.
Herkes gruba nasıl geldiğinden bahsetmiş ,ben de yazayım :)
Ben farklı grupta da bulunmuştum .Kimseyi suçlamak istemiyorum ama gereken sıcaklığı görememiştim.Sanki olmasam da olurmuş gibi..Zaten ortadan kaybolunca da ne kaptan ne de başkası neden die sorgulayıp bişi yazmadı :)
Özellikle burda kaptanımız ve arkadaşlar çok sıcak olduğundan kendimi grubun parçası hissediyorum.İnşallah sapıtıp hem diyetten hem de sizden uzaklaşmam ve hedeflerimize ulaşabiliriz hep beraber.![]()
GünaydınGünaydin![]()
GünaydınGünaydın arkadaşlar![]()
Günaydın kızlar, keyifli bi gün olması dileğiyle![]()
GünaydınGünaydın canlar
Dün bütün gün iptaldim. Kayınvalidemin evini temizlemeye gittim. Aralıklı oruç yapamadım ama... işte gün boyu menüm:
Sabah 5.00 sade kahve
9.00 çökelek 3 zeytin elim büyüklüğünde ekşili( köy mayali ekmeği) 1çay kaşığı ahududureçeli
14.30 köftelikli lahana sarması(küçük bir tabak), gendime çorbası(yoğurt, buğday ve nohut) ondan sonra 18.00 e kadar temizlik. Saat 19.00 dan sonra hiç birşey yemedim.
Yaklaşık 8 saat temizlik 240 puan N NidsaliiZipzip-
Günaydın kaptanımGunaydin kızlar![]()
![]()
Günaydin![]()
Günaydın arkadaşlar![]()
Günaydın kızlar, keyifli bi gün olması dileğiyle![]()
Gunaydin kızlar![]()
![]()
Hepinize günaydın kızlar..Günaydın![]()
Sadece ben evde adim atiyorum galiba canim digerleri ev disinda :))Bu adımlarınız ev içinde atılan adımlarmı
Gecmis olsunSelam herkese bugün gelemedim özür diliyorum başparmağımi kestim yanlışlıkla acıyo baya mesaj yazarken de :) küçük bir şey gerçi
Menümü yazayım
Ara bir kupa kahve
Gunaydin canim ❤Günaydin![]()
Gunaydin canim ❤Günaydın arkadaşlar![]()
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar, keyifli bi gün olması dileğiyle![]()
Gunaydin ❤Günaydın![]()
Iyiki gelmişsin ❤❤Bende eski grubuma baktım uyumuş konu iptal, ve dolaşırken 6.takım takıldı gözüme geldim
iyiki gelmişim
![]()
Iyi ki gelmissin canimBende 2019 da 8. Takıma katıldım. Cok onceden de kisa sureli bir takima katilmistim ama o zamanlar diyete uyamadim... 8. Takım güzeldi hamile kalinca mecbur ayrildim. Simdi de kaptanin davetiyle burdayim, iyiki gelmişim :)
Gunaydin canımGünaydın![]()
O kadar spor yaptin dikkat ettin bir an icin bozma diyetini cumaya az kaldiAboooooooo![]()