- 8 Eylül 2016
- 103.536
- 438.760
- 898
- 36
11 lira miBende baktım şoka gelmiş he bide ucuz 11 tl hemen aldımaraştırdım yararlı bulan çok ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 lira miBende baktım şoka gelmiş he bide ucuz 11 tl hemen aldımaraştırdım yararlı bulan çok ama
Bence bulabilirsen kullanmalisinBendede vardı Bi ara ama yapmadımbeceremedim sonra naptım nerde onu bile bilmiyorum
![]()
Kiz tarihi gormedin mi eski foto
Ucuzmus gidip alsam mi ama evden cikmaya useniyorum :))![]()
![]()
![]()
evet bende baktim simdi
Evettt11 lira mi![]()
Gördüm gördüm gormemmi simdi daha zayıfım diyosun yaniKiz tarihi gormedin mi eski foto![]()
Bu üşengeclikle sen varyaUcuzmus gidip alsam mi ama evden cikmaya useniyorum :))
Git al canım bende üşeniyodum bizim herifi gönderdimUcuzmus gidip alsam mi ama evden cikmaya useniyorum :))
TamamdırEki Görüntüle 2715805
Kizlar yeni fotograf çekmedim bende ki eski tarih siz yarin nickiniz ile birlikte gunun tarihi olan 06.11.2020 yazarak paylaşım yapmayı unutmayin
@PAPATYAM
@asysss
@Tesnim1989
@HuzuRRR
@madamhd
@sleepy angel
Hepfitim
@Yazagelen
@missadangel
N Nidsalii
@buketx
@birazhuzurdu2008
@Sevgi22884550
Amine Busra
D Dileksnr
@Kirmizi pabuc
@timesinfinity
@Fitanne123
Canim yaa cok yoruluyorsun insallah önemli bir sıkıntı yokturHiç girmeyip baya geçmiş yapmak çok zorbu haftam biraz sıkıntılı geçti o yüzden bakamadım menüyüde paylaşamadım listede belli zaten kaptanım
Zipzip-
Her gün 20000 adım 20 dk bölgeselim var sadece leslie yapamadım
![]()
Iyiymis fiyati :))Evettt![]()
Keske daha zayif olsamGördüm gördüm gormemmi simdi daha zayıfım diyosun yani![]()
![]()
![]()
Hee yaa cok usengecim :))Bu üşengeclikle sen varya![]()
Gonderek herifim yok ne yapayimGit al canım bende üşeniyodum bizim herifi gönderdim![]()
Kalca ya baldiralara yarar sağlar benceKızlar bugün böyle bişey aldım işe yarar mı sizce
Ben 1 elma az yulaf ve ceviz kullandim yarim yk bal kullandim. Sonra da yogurup kakaoya buladim :)Guzel görünüyor tarifi verir misin canım :)
Eferim
Benim çay saatim o saat![]()
Benimkide parklardaki aletlerde buna oturup dönüyoYaramazsa bana gönder
Benim oğlan çok seviyor![]()
Alışık değilim ya insallah unutmam. Kagidi bugunden hazırlayıp tartinin yanina koyayimEki Görüntüle 2715805
Kizlar yeni fotograf çekmedim bende ki eski tarih siz yarin nickiniz ile birlikte gunun tarihi olan 06.11.2020 yazarak paylaşım yapmayı unutmayin
@PAPATYAM
@asysss
@Tesnim1989
@HuzuRRR
@madamhd
@sleepy angel
Hepfitim
@Yazagelen
@missadangel
N Nidsalii
@buketx
@birazhuzurdu2008