Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnmGünaydınlarrrr![]()
Canim etiket yap ustune hemen adini tarihiniGünaydın, tarih yerine kilomu yazmışım kağıda. İnşallah geçerli olur yaa, aklımda tuttum, foroğraf çekerken, nick ve kilo diyeGeçen sefer düzelttim kendimce ama by sefer geçti artık. şimdi giyindim işe gitmem gerek. Çok üzgünüm. Kilo vermişim diye seviniyordum beklemediğim hâlde
Zipzip-
Menune gore eksi gelmende guzelGünaydınlar♀
Başlangıç kilom:64.5
Geçen hafta:63.3
Bu hafta giden 600 gram
Dünki menüme göre yine iyi gitmişAh bu ben. Karnım pötür pötür üşüttüm heralde gece
GünaydınGunaydin kizlar![]()
Günaydin canim eksin cook guzel tebrik ederimGünaydın kızlarr.
Geçen cuma 96.6 idi. Cozutmama rağmen 1 kilo vermişim. Ah bi de cozutmasaydım
Eki Görüntüle 2716143
Zipzip-
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
3 gunde super eksi tebrik ediyorum canimSalı günü tartılmıştım ben 115.7 idim
Şimdi ise 112.400 çıktım
Giden kilo 3.300 gr![]()
Günaydın canım hayirli cumalar ❤❤Gunaydin hayirli cumalar kizlar bol eksiler![]()
Eksin guzel tebrik ederim canım ama haftaya nick ve tarih olsun lutfen belki duruma gore haftaya listeye girebilirsin deneme suren doluyorGünaydın, tarih yerine kilomu yazmışım kağıda. İnşallah geçerli olur yaa, aklımda tuttum, foroğraf çekerken, nick ve kilo diyeGeçen sefer düzelttim kendimce ama by sefer geçti artık. şimdi giyindim işe gitmem gerek. Çok üzgünüm. Kilo vermişim diye seviniyordum beklemediğim hâlde
Zipzip-
Gunaydin canim ❤Günaydınlarrrr![]()
Günaydın canim ❤Günaydınnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Guzel eksi tebrik ederim canım
Gunaydin canim guzel eksi yinedeGünaydınlar♀
Başlangıç kilom:64.5
Geçen hafta:63.3
Bu hafta giden 600 gram
Dünki menüme göre yine iyi gitmişAh bu ben. Karnım pötür pötür üşüttüm heralde gece
Baslangicin hayirli olsun canım haftaya etiket olarak degilde kagida yazip cekebilir misin caNimBir bismillah dedim başladım kızlar
Başlangıç73,300
Tamam tamam eklemiyorumFreeee listede kalabalik fazlalik yapmayim orda![]()
![]()
![]()
Ne zaman yedin ondan detoks yaptin degil mi son gun ac kaldinBiseyde itiraf ediyimmiiii 4tane baklava yedimkiiiben buhafta![]()
Evet evet evet ama giden benim icin mukemmel biliyosun kiii ben birhaftada bukadar kilo listedeyken vermedimNe zaman yedin ondan detoks yaptin degil mi son gun ac kaldin![]()
Yeni başladım buraya, ilk maaş diye alınır ya hani, ondan. :)Afiyet olsun, kesene bereket, kutlama mı var , yoksa işyerinde mi satılacak?