• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gğzel canım tebrikler

Güzel canım verecek kilo çok olunca çok çok gitmesi normal

Tebrikler canım eksi olman güzel
Galiba yanlkş mesajı alıntıladım

Tebrikler harikasın

Tebrikler canım

Olsun canım haftaya iner

Olsun canım haftaya iner
Benim regli de günü geçiyo bakalım napcak kiloyu

Güzel canım tebrikler

Güzel canım tebrikler

İnşallah sorunları hemen çözersi. Canım
Yinede kendini dşyetini ihmal etme sonda çok üzülürsün. Bende tam 60a yaköaştım ailevi sorunlardan bıeaktım malesef 72yi gördüm

Tekrar hoşgeldin diyelim canım

Çok iyi canım tebrik ederim

Az çok eksi eksidir canım
Hoş buldum tatlım 😘

Zipzip- Zipzip-
Kaptanım sabit tartı
20201106_110100.jpg

Şimdi kahvaltıdan kalktım🤭🤭🤭
Yemelere doyamadım. Çok acıkmışım, tereyağlı lavaş ekmek, patates kızartması götürdüm, inşallah eksileri artıyıya çevirmemişimdir😆😆😆
Eksiyi goruncemi yaptin bunu :tokat:

Şimdi kahvaltıdan kalktım🤭🤭🤭
Yemelere doyamadım. Çok acıkmışım, tereyağlı lavaş ekmek, patates kızartması götürdüm, inşallah eksileri artıyıya çevirmemişimdir😆😆😆
Afiyet olsun ben artı olarak bugün sabah çeyrek simit ye birer çay kaşığı iki recelden yedim
Biraz sonra da hafta içi un helvası yapmıştım ondan kendime ayırdım iki ceviz büyüklüğünde onu yiyeceğim başka da kaçamak yapmam herhalde 😉😉😉

Afiyet olsun ben artı olarak bugün sabah çeyrek simit ye birer çay kaşığı iki recelden yedim
Biraz sonra da hafta içi un helvası yapmıştım ondan kendime ayırdım iki ceviz büyüklüğünde onu yiyeceğim başka da kaçamak yapmam herhalde 😉😉😉
Lutfen hafta sonu kacamalari az olsunki cumaya toparlama sansiniz olsun😌

Eksiyi goruncemi yaptin bunu :tokat:
Yok dün planlamıştım tereyağlı ekmeği zaten🤭🤭🤭 cuma şerefine 🙈🙈 yarım köy lavaş ekmeği ısıttı tereyağladım arasına peynir koyup dürüm yaptım ve 10 dilim patates kızartması yedim başka bişii yok ama☺️ sporla taçlandırır ekarte ederim bugün inşallah

Yok dün planlamıştım tereyağlı ekmeği zaten🤭🤭🤭 cuma şerefine 🙈🙈 yarım köy lavaş ekmeği ısıttı tereyağladım arasına peynir koyup dürüm yaptım ve 10 dilim patates kızartması yedim başka bişii yok ama☺️ sporla taçlandırır ekarte ederim bugün inşallah
Afiyet olsun canım 🤗

Lutfen hafta sonu kacamalari az olsunki cumaya toparlama sansiniz olsun😌
Yok kaçamak yapmayacağım yaptığım hafta sonları kacamaklardaki artıları vermek için uğraşıyorum
Kaçamak olmadan bu hafta daha da ekşi görmek hedefim...
Ben de bir baş dönmesi ortaya çıktı bir haftadır durmadan başım dönüyor bugün bir kan tahlili verecektim olmadı pazartesi vereceğim
Doğum yapalı 7 ay oldu hiç değerlerime baktirmadim doğumdan sonra kan ilacina devam et demişti doktor sezeryan olduğum için kabızlık yapıyor diye kullanmamıştım bilmiyorum ondan mı???

Yok kaçamak yapmayacağım yaptığım hafta sonları kacamaklardaki artıları vermek için uğraşıyorum
Kaçamak olmadan bu hafta daha da ekşi görmek hedefim...
Ben de bir baş dönmesi ortaya çıktı bir haftadır durmadan başım dönüyor bugün bir kan tahlili verecektim olmadı pazartesi vereceğim
Doğum yapalı 7 ay oldu hiç değerlerime baktirmadim doğumdan sonra kan ilacina devam et demişti doktor sezeryan olduğum için kabızlık yapıyor diye kullanmamıştım bilmiyorum ondan mı???
Banada demisti bende cok kullanmadim kestim kan ilaci kabizlik yapiyo 2sene oncesi hergun wcye cikardim dogumdan sonra o bende kabizlik yapti ve halaaaa devam ediyo

Back
X