Haftaya 5 li rakamları görürüm inşallahGuzel eksi tebrik ederim canım![]()
Aminn
En son 2019 Hazıran falandı 5 li rakamları gördüğüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya 5 li rakamları görürüm inşallahGuzel eksi tebrik ederim canım![]()
Ben regl olmadım doğum sonrası bir kere oldum 28 ekimde regl olmam gerekiyordu hala olmadım doğum sonrası hormonların dengesi bozuk oluyormuş normalmiş diyorlarAynen yansır
Bi süredir regli hep 5gün gecikmeli geliyo.yarın gelir artık pazartesi belli eder durumu
İhmal etme baktı cnm mutlaka, geçmiş olsunYok kaçamak yapmayacağım yaptığım hafta sonları kacamaklardaki artıları vermek için uğraşıyorum
Kaçamak olmadan bu hafta daha da ekşi görmek hedefim...
Ben de bir baş dönmesi ortaya çıktı bir haftadır durmadan başım dönüyor bugün bir kan tahlili verecektim olmadı pazartesi vereceğim
Doğum yapalı 7 ay oldu hiç değerlerime baktirmadim doğumdan sonra kan ilacina devam et demişti doktor sezeryan olduğum için kabızlık yapıyor diye kullanmamıştım bilmiyorum ondan mı???
O nasıl bişey dukan birası ne var içindeİnşallah kaptanım
Zaten görüntüde incelme var koca göbüş gitti resmen
Dukan birası yapmasam artı olurdum kesin
YesilcayO nasıl bişey dukan birası ne var içinde![]()
Bende istiyorum o 5 Li rakamlarıHaftaya 5 li rakamları görürüm inşallah
Aminn
En son 2019 Hazıran falandı 5 li rakamları gördüğüm
İlkinden sonra hemen geldiBen regl olmadım doğum sonrası bir kere oldum 28 ekimde regl olmam gerekiyordu hala olmadım doğum sonrası hormonların dengesi bozuk oluyormuş normalmiş diyorlar
Çok cok gider insallah canım büssürü aminGüzel canım verecek kilo çok olunca çok çok gitmes
Haniiii nerde ben neden goremiyomBugün cuma 11 misafir toplamışsınız yine gözler üzerinizde haberiniz olsun![]()

Bugun bir ara toplam 26 kişiydikBugün cuma 11 misafir toplamışsınız yine gözler üzerinizde haberiniz olsun![]()
Görünmez onlar sen goremezsinHaniiii nerde ben neden goremiyom![]()
PekiGörünmez onlar sen goremezsin![]()
![]()
Evet bu sefer gerçekten zayıflamak istiyorum birde virüs nedeni ile biryerlere gidemediğim için diyet de bozulmuyor fazlaGecen sene geldiginde 73 gibi bir rakamda birakmisttin ama bu sene cok guzel ilerledin![]()
Eksik bir bildirim kaldi canim bu hafta cok iyi degiliz cok da kotu degiliz ortalarda oluruz
Iyi olmadigi kesinde sonuncu olmasin bariEksik bir bildirim kaldi canim bu hafta cok iyi degiliz cok da kotu degiliz ortalarda oluruz![]()
Kaçtım ben bursadanKiz niluferde nerdesin sen seni hemen bulayim![]()

Daha vermeyim listede mezun olsam feereden devam etsem olur muIzin kilonun altinda olman cok guzel
Listeye alalim mi daha vermeyi dusunuyor musun
Biz pro değilük göremeyyozHaniiii nerde ben neden goremiyom![]()
Bulurum seni bakKaçtım ben bursadan
Daha vermeyim listede mezun olsam feereden devam etsem olur mu![]()