• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen yansır
Bi süredir regli hep 5gün gecikmeli geliyo.yarın gelir artık pazartesi belli eder durumu
Ben regl olmadım doğum sonrası bir kere oldum 28 ekimde regl olmam gerekiyordu hala olmadım doğum sonrası hormonların dengesi bozuk oluyormuş normalmiş diyorlar

Yok kaçamak yapmayacağım yaptığım hafta sonları kacamaklardaki artıları vermek için uğraşıyorum
Kaçamak olmadan bu hafta daha da ekşi görmek hedefim...
Ben de bir baş dönmesi ortaya çıktı bir haftadır durmadan başım dönüyor bugün bir kan tahlili verecektim olmadı pazartesi vereceğim
Doğum yapalı 7 ay oldu hiç değerlerime baktirmadim doğumdan sonra kan ilacina devam et demişti doktor sezeryan olduğum için kabızlık yapıyor diye kullanmamıştım bilmiyorum ondan mı???
İhmal etme baktı cnm mutlaka, geçmiş olsun 🙋‍♀️

Ben regl olmadım doğum sonrası bir kere oldum 28 ekimde regl olmam gerekiyordu hala olmadım doğum sonrası hormonların dengesi bozuk oluyormuş normalmiş diyorlar
İlkinden sonra hemen geldi
İkinciden sonra 3aylık iğne vurultum 1yıl regli gördüm
Üçüncüden sonre 2ay kadar gelmedi sonra düzenli geliyodu yaklaşık 1yıldır 5gün geç geliyo her ay döngüsü değişti galiba

Back
X