- 17 Mart 2010
- 26.769
- 68.573
- 1.123
Hadi bakalım geç beniDeprem çok etkiledi beni canım, hiç bir şey yapamadım resmen, elim ayağım kalkmadı. Açıkçası yemek de yiyemedim. O yüzden de gelemedim buraya.
Ama bu hafta seni çok pis gözüme kestirdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım geç beniDeprem çok etkiledi beni canım, hiç bir şey yapamadım resmen, elim ayağım kalkmadı. Açıkçası yemek de yiyemedim. O yüzden de gelemedim buraya.
Ama bu hafta seni çok pis gözüme kestirdim![]()
SağolasınSüper ötesiiii,tebrik ederiiim.Maşallah :)
Tebrik ederim canım,ana listeye girince sorun olur şimdi olmaz.Haftaya düzgün yazarsın kağıda.
Çok iyiiii,tebriklerrr
Çok iyi,tebrik ederimmm.
Evet kaptanımmm ,tüm gün düşündüm.Senin açından da sakınca yoksa ana listeye girebilir miyim? Beni daha çok motive edeceğini düşünüyorum.Seni utandırmayacağım <3
Hayırlı olsun.
Tebriklerr,artıdan iyidir.
Dost acı söyler derler yaa.Aynen öyle.Çok haklısın canım.Bu hafta o kadar yürüdüm ki sapıtmasam belki de 2 kilo gidecekti.
100 gramın günahı olmaz diyelim.Haftaya daha güzel olur inşallah
Regl snrası haftaya cok daha iyi olacaktır.
Çooook iyi tebrikler
Hadi hayırlısı
Tebriklerr
Bence cok iyi tebriklerr
Tebrikler canım ama kağıda yazmalısın
Haftaya daha iyi olacaktır,canını sıkma lütfen
hayırlı olsunn
Çok iyi tebriklerrr,tartımız da aynıymış
Hayırlı olsun
Haftaya daha iyi olacaktır
Bence cok iyi tebrikler
Çok iyi bence,tebrikler
haftaya daha iyi olacaktır ,artıdan iyi en azından,tebrikler
tebriklerr
süperrr,tebriklerrr :)
Afiyet olsunOfff ne yemiştir o ama
Annem de tavada yapmış bizim oraların köy ekmeği lavaş tan az kalınca Olur verdi bana da 3 gündür buzlukta bekliyor yarı tam buğday unlu, sabah bende çıkarıp fırında çözdürüp götürcem kısmetse cuma şerefine![]()
Canım geçen hafta +500 du.
Teşekkür ederimSüper ötesiiii,tebrik ederiiim.Maşallah :)
Canim son 20 dakika kaldi duzenleme yapmayayim listeye haftaya ekleriz keske daha erken donseydinEvet kaptanımmm ,tüm gün düşündüm.Senin açından da sakınca yoksa ana listeye girebilir miyim? Beni daha çok motive edeceğini düşünüyorum.Seni utandırmayacağım inşallah <3
Afiyet olsunnn06/11/2020
Sabah: (07.00)
-1 dilim tam buğday ekmeği
-3 kaşık biberli lor
-5 zeytin
-2 çatal haşlanmış balkabağı
Ara: (10.30)
-1 tane un kurabiyesi
Öğle: (13.00)
-Rosto köfte
-Havuç tarator
-1 kepçe şehriye çorbası
Ara: (16.30)
-1 dilim rulo kıymalı börek
Akşam: (19.00)
-Mevsim türlü
-Salata
-2 kaşık yoğurt
-1 salkım üzüm
13.000 adım N Nidsalii
Zipzip- kaptanım bugün cuma die menümü bi tık esnek tuttum. (börek ve un kurabiyesi ikramdı.Normalde yemezdim ama cuma diye kendimi ödüllendirdim.Artık arada cumaları böyle yapıcam.Hiç diyetimi bozmucam psikolojisine girince daha da sapıtıyorum.)
Afiyet olsunnnSabah 10.30
Sucuklu yumurta
7 zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam 17.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase Ankara pilavı
18.00
Kahve 2 ceviz 2 kayısı
Çok iyi,afiyet olsunnBugün ki menüm
08: 1/4 simit şekersiz çay
10: bi avuç leblebi
12: patlıcan türlüsü bir dilim ekmek
15: muz
18: yayla çorbası yarım kase bulgur pilavı 4 kaşık et sote 4 kaşık yoğurt
2 litre su
Spor çok çok iyi,tebrikler.Ama akşam yemeği fazla hafif olmamış mı canım.Doğrusu iştahsızım da demişsin,dikkat et kendineHayırlı akşamlar ❤ Bugün iştahsızdım insallah hasta olmam
Bugün kü menüm
Sabah 08.00
2 bardak limonlu su şekersiz türk Kahvesi
30 dakika lesli
Öglen . 14.30
Kabak haşlama tavuk budu haşlanmış (yağsız , tuzsuz ) 1 kase yogurt
30 dakika lesli
Akşam 18.00
1 kase yogurt bi tane ceviz
3 litre su , 1 litre maydanoz limon suyu
ben de menümün altına aynı seyi yazdım arada esneklik payı vericem die :) Geçen de aynı anda bozmuştuk.Yoksa biz diyet ikizi miyizKahvaltı
Peynirli sandwiç
Öğle
Köfte ekmek
Akşam
Makarna-çorba-salata (karbonhidratlı bir gün oldu ama tıkabasa doyacak şekilde yemedim) moralimi de bozmayacağım, haftada bir esneklik payı vericem, bunalmamak için, o da komple değil tabiki
Spor: 5.000 adım
Zipzip-
İşteydim canım,çok kısa bi süre için bakıp çıkabildim ancak.Olsun ,haftaya artık kısmetse :)Canim son 20 dakika kaldi duzenleme yapmayayim listeye haftaya ekleriz keske daha erken donseydin![]()
Teşekkür ederim canım benimSpor çok çok iyi,tebrikler.Ama akşam yemeği fazla hafif olmamış mı canım.Doğrusu iştahsızım da demişsin,dikkat et kendine
Free listeye başlayalım canımCanım geçen hafta +500 du.
Bu hafta onun üstüne +1.400 daha oldu
Toplamda +1.900 oldu
madamhd sen yine iyiymiş sin haftada 600 gram aldın diye sana gülmüştüm benim bu hafta +1.400
![]()
Canım geçen hafta +500 du.
Bu hafta onun üstüne +1.400 daha oldu
Toplamda +1.900 oldu
madamhd sen yine iyiymiş sin haftada 600 gram aldın diye sana gülmüştüm benim bu hafta +1.400
![]()
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar, karabatak Songül bir cuma günü daha geldi aranıza![]()
Menü de spor da cok iyi,maşallah10:00 Sabah
7 Zeytin, domates, peynirli yumurta, greyfurt bir dilim, 1 dilim ekmek, 2 incir, 1 ceviz, 4 badem
15:00 Öğlen
1 tabak Taze fasülye
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
1 kayeşil mercimek Çorba erişteli
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yumurtalı ot kavurma
Spor: 20 dk eliptik
10 dk mekik bacak çalışma vs.
Az daha gönül eglendirseydikFree listeye başlayalım canım
Ha ha ya sana nasıl alay etmiştimgülme komşuna gelir başına demişler dinlemedin atalarını. Oh oldu sana![]()
![]()
![]()