• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ÖĞlen yemeĞİmİ yedİm geldİm

1 kepÇeden az tarhana Çorbası
1 adet etlİ kabak dolma
1 su bardaĞı kadar yoĞurt.

afiyet olsun nazlım çok güzel yemişsin
ben öğlen yemekte ne var bilmiyorum daha

elif nedesin kız sabah yediklerini yazmadın kaçamak mı yaptın yoksa vururum seni alnının tam ortasından.

sabah evden çıkarken 2 kayısı ve 1 bardak su
işe gelince 1 tane poğaça yedim zeytinli

afiyet olsun nazlım çok güzel yemişsin
ben öğlen yemekte ne var bilmiyorum daha

sabah evden çıkarken 2 kayısı ve 1 bardak su
işe gelince 1 tane poğaça yedim zeytinli

afiyet olsun elseciğim. madem yedin poğçayı sana bugün ekmek yemek yasak. :mymeka:

PİLAV VE MAKARNADA YASAK ÇORBA İÇEBİLİRSİN ONA İZİN VAR. UYANIK PİLAVLA MAKARNA YİYECEKMİŞ kötükedihüso

çorba yapmıyolar ki burda yemeklerde
bende evde çorba yapmaya korkuyom çünkü çorba konusunda elimin ayarı yok
1 haftalık çorba yapıyom yapmışken :roflol::roflol:

kızlar önemli gelişmeler oldu hemen aktarıyorum:)a.sa.sa.sa.s
kızlar hiç bahsettim mi bilmiyorum sanıyorum asime ve kütoya anlatmıştım neyse ne zaman maddi olarak sıkışsak eşim Vakıa suresi okur . bunu defalarca denedik ne kadar çıkmazda olursak olalım yüce Rabbim bize yardım etti:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

biliyorsunuz ev yaptırıyoruz ve kayınvalidemin parası bitti. birkaç hafta içerisinde yüklü bir para gelecek inşallah bahçelerden birisini satıyor eşimler.
neyse eşim gitti ustalara parasını vermek için çok yakın bir arkadaşından para aldı 2.5 milyar ve bu hafta sonuna kadr ödeyeceğinin söylemişti.Binlerce kez şükür ki bugüne kadar hiç borcumuzu geçiktirmedik. o kadar çok borç ödedik ki ve Rabbime şükürler olsun bir gün bile geciktirmedi ki eşim bu konuda çok hassastır. ama bu sefer takıldık kaldık gelecek para yoktu nasıl ödeyeceğim diye uyku girmiyordu günlerdir gözüne

ben kredi başvurusunda bulunmuştum asim biliyor ve benim üniversite zamanında kredi kartım yüzünden kredi notum çok düşük eşimin ise çok yüksek ama arabanın kredisi olduğu için ona kredi vermiyorlar neyse.. ben aramıştım bankayı durumu öğrenmek için olumsuz neticelendiğini söylediler:a015::a015::a015:

tabi biz bundan umudu kestik extra gelirleri belgeleyemiyoruz zeytin falan var ama belgelenmediği için gelir düşük gözüküyor. dün akşam eşime dedim ki sen yine Vakıa oku .. oda okudu ve 1 saat önce bana bir telefon kredinizi almaya gelmiyormusunuz??:1shok::1shok::1shok:

ben şok oldum tabi çünkü hiç ummuyordum ve az önce gittik imzayı attık bugünparayı alıp borcumuzu yine zamanından ödeyeceğiz çok şükür.

bunu niye anlattım kızlar bu duayı sıkıntıda olduğunuz zaman okuyun Yüce Mevlam size muhakkak yardım edecektir. Ref özellikle sana söylüyorum Rabbim gerçekten kulu sıkışınca hızır gibi yetişiyor Binlerce kez şükürler olsun yine bırakmadı bizi....
paylaşmak istedim.:asigim::1hug::1hug::1hug:

çorba yapmıyolar ki burda yemeklerde
bende evde çorba yapmaya korkuyom çünkü çorba konusunda elimin ayarı yok
1 haftalık çorba yapıyom yapmışken :roflol::roflol:

ana neden çorba yapmıyolar kız. çorbasız yemek olurmu hiç.

özgecim rabbim çok büyük işte bi yerden yardım ediyo yeterki istemeyi bilelim
vakia suresi zenginlerin suresidir yazar hep, okumayı alışkanlık haline getirene rabbim fakirlik yüzü göstermezmiş

özgecim rabbim çok büyük işte bi yerden yardım ediyo yeterki istemeyi bilelim
vakia suresi zenginlerin suresidir yazar hep, okumayı alışkanlık haline getirene rabbim fakirlik yüzü göstermezmiş

evet gerçekten de öyle yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ÖzgecıĞım Çok sevındım canım sızın adınıza bende her sıkıŞtıĞımda yÜce rabbım her seferınde benıde bırakmadı bır Şekılde hep hallettım ıŞlerımı...

GÜle gÜle kÜtocuĞum . Kız netten tanıŞtıklarına gÜvenme Öyle

yemeğimi yedim koçum sanki içime doğmuş nohutla pilav vardı
2 kaşık pilav, 1 kaşık nohut ve 1 domates yedim

yemeğimi yedim koçum sanki içime doğmuş nohutla pilav vardı
2 kaşık pilav, 1 kaşık nohut ve 1 domates yedim

AFİYET OLSUN ELİFÇİĞİM. BAKLAGİLLER YİYECEĞİN ZAMAN 6 YEMEK KAŞIĞI ALABİLİRSİN. :1hug:

Sızın yemeklerde Çorba olmaması kÖtÜ ınsanın ıÇı kurur kız hep kuru Şeyler yemekten. Bızım yemekÇılerın yaptıĞı Çorba gÜzel olmuyor ama sırf sıvı bıŞeyler tÜketeyım dıye yıyıyorum karabıber ve pulbıberle renklendırıyoyorum.

Koçum bende yemeğimi yedim
11 de 1 dilim kepek ve biraz peynir çok acıkmıştım :(
12:30 da . Dolu bir tabak taze fasulye yemeği ve 3 kaşık yoğurt
2 saat sonra 1 meyveli soda

koçum bende yemeğimi yedim
11 de 1 dilim kepek ve biraz peynir çok acıkmıştım :(
12:30 da . Dolu bir tabak taze fasulye yemeği ve 3 kaşık yoğurt
2 saat sonra 1 meyveli soda

afiyet olsun süpersin reffimm listen güzel canım. Bu hafta hepimiz kesin kilo vermiş olucaz.

Bende Şuanda armut ve elma kemırıyorum ara ÖĞÜn olarak akŞam Çıkmadan unutmazsam salatamıda yerım. Sonrada platese gıderım.

Back
X