- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Gören ben değilim ama keşke benim tartım da bana öyle sürpriz yapsaBoşver görmüşsün yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gören ben değilim ama keşke benim tartım da bana öyle sürpriz yapsaBoşver görmüşsün yaa![]()
Kackilo oldunkiBen de öyle düşünüyordum zaten canım. Bayagidir tartilmiyor ve ölçü almiyordum. Bakalım 5 gün sonunda ne olacak, acayip heyecanlıyım![]()
Sürprizli tartı işte ne güzelVermek için bişey yapamadım ki
Tartı pili bence![]()
Bu sabah 69.6 gördüm canım, bugün de çok aşırı yedim evde temizlikle uğraşıyorum. Dışardan yedim, fazla oldu.Kackilo oldunki![]()
Hayırlı olsun canim gule gule kullanİyi akşamlar
Bugun hic gelemedim. Çünkü eliptik almaya gittik. Artik eliptigim ve ben y katedicez![]()
Kolay gelsin canımKızlar ben temizliğe dönüyorum. İnşallah 1 saate gelirim.
Afiyet olsun canım araştırmalıklarida azaltsan guzel olurBugün biraz abarttım sanırım 5 gibi ikindi de gözleme yedim akşam yemeğine sayıp susuyorum
Spor
1 mil Leslie 30 dk dışarda yürüyüş yaptım
Su içmek her zaman 2 3 lt seve seve içiyorum içmeden nefes alamıyorum zaten yarın daha sıkı yapacağım inşallah
Aslında çok olan onlar hafta sonu maile evde olunca sürekli birşey ortada dayanamadım Mısır dı çikolataydıAfiyet olsun canım araştırmalıklarida azaltsan guzel olur![]()
Gule güle kullan canim![]()
Tesekkurler inşallah hedefime giden yolda yoldas olur :))Hayırlı olsun canim gule gule kullan![]()
Anladim canim zamanla azaltirsinAslında çok olan onlar hafta sonu maile evde olunca sürekli birşey ortada dayanamadım Mısır dı çikolataydı
Denedin mi bugünTesekkurler inşallah hedefime giden yolda yoldas olur :))
Gözün aydın internetsiz olmuyor ya gecen sene bizim kabloları calmislardi net yetmemisti 2 3 defa internet paketi almistimNabersinizBen geldim
Şimdi gelip İnterneti düzelttiler çok şüküruzun sürecek diye korkmuştum
![]()
Biraz denedim esim ayarlamaya calisiyor. Hafif bir gicirti varDenedin mi bugün![]()
Ayarlanir canim o sen yarindan itibaren yavas yavas surmeye baslarsinBiraz denedim esim ayarlamaya calisiyor. Hafif bir gicirti var
Ciksin meydanaBizim evdede kondisyon bisikleti var ama tozlandi kac aydir![]()