• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

07/11/2020
Sabah: (08.30)

-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 tabak menemen
-1 dilim beyaz peynir ,2 zeytin
-Maydanoz,dereotu,turp
Ara: (11.30)
-1 Trabzon hurması
Öğle: (14.00)
-5 tane lahana sarması
-Salata
Ara öğün: (17.00)
-2 küçük mandalina
-Yarım avuç kabak çekirdeği
Akşam: (19.00)
-4 parça fırında pişmiş mücver
-2 kaşık yoğurt
-2-3 kaşık pancar salatası

2 litre su
35 dk eliptik bisiklet ve 5000 adım Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Afiyet olsun
Bugunku menum(cok karışık.oldu,rehavet oldu sanirim)
Sabah-Öglen 15:00
Bir tabak yayla çorbası
Bir tabak barbunya
Aksam 19:00
Çiğ köfte lavaşsız
Bir tane eti topkek
Sekersiz cay
Ara
Çilek
2 lt su
Bir elma
Spor 8bin 500 adim yuruyus 255p
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Afiyet olsun
Arada kekle patates kizartmasi yerine yogurt meyve tuketebilirdin yada yogurt sut ceviz badem gibi aksamda saglikli degil ketcap kizartma kofte salata olabilirdi
Haklısın, tezgahta hazır durduğu için yedim, benim yapçak hâlim bile yoktu, yoksa oburluktan diildi, eşime dicem valla, diyete başlıyorum ben diye. İki seferdir çaktırmıyım dedim, arada olur da üstüste denk geldi
Hatirlamam mi ne günlerdi yaaa 15 gun net yoktu evde 🤣🤣🤣

Free listede devam edecek iste :-)

Guzel menu ve spor 🤗

Patates kizartmalari ve kek olmamis canim daha guzel menuler bekliyoruz
Pardon yaa inşallah👍🏼🤲
İnşallah öyledir, yarın tekrar başlıyorum, 5li rakamlar görmek nasıl olsun 🤩
Amin amin😍 bu enerji harekete geçirsin seniii
11:30
3 kaşık Menemen 2 kaşık yumurtalı patates 2 kaşık kavurmalı yumurta bir dilim peynir iki dilim kaşar şekersiz çay bunların yanına bir dilim ekmek😬
16:muz bir dilim ayva
19: bir adet fırında pişmiş palamut salata bir küçük helva
2 litre su
Afiyet olsunn

Zipzip- Zipzip- adım puanları aynı mı yine?
Bu arada ben 2.000 kadar adımı eksik söylüyorum, çünkü evde otururken, arada uzanırken de istemsizce belime takılı oluyor adımsayar. Haksızlık olmasın diye düşük söylüyorum adımları dediğim gibi. Sizler nasıl yapıyorsunuz
bilmiyorum Merak ettim bende şimdi yeni üyeyim ama ben sadece yaptığım sporu yazdım mesela 30 dk yürüyüş 20 dk eliptik adımları yazmadım

Spor puanlamasını yazıyormuyuz Zipzip- Zipzip- o kuşum ben anlayamadım yaptığımız sporu mu yazacağız puan hesaplamaya gerek var mı
Ilk sayfada spor ve puanlari var canim hesaplayip menune yazabilirsin bide bazen spor puanlarini haftalik yukseltiyo kaptan o puandan hesaplayabilirsin

Zipzip- Zipzip- adım puanları aynı mı yine?
Bu arada ben 2.000 kadar adımı eksik söylüyorum, çünkü evde otururken, arada uzanırken de istemsizce belime takılı oluyor adımsayar. Haksızlık olmasın diye düşük söylüyorum adımları dediğim gibi. Sizler nasıl yapıyorsunuz adım işini?
Ben toplam adimi soyluyorum canim aksam 10 bin oldugunda
Ayirt etmiyorum cunku bazen telefon elimde olmadığında cok da hareket ettigim oluyor evde
Spor puanlamasını yazıyormuyuz Zipzip- Zipzip- o kuşum ben anlayamadım yaptığımız sporu mu yazacağız puan hesaplamaya gerek var mı
Evet canim ilk sayfada puanlarımız var hesaplayip N Nidsalii etiketlersen spor listesine dahil eder 🤗🤗
Birde bu hafta
Leslie tum videolar dakikasi 10 puan
Adim 1000 tanesi 30 puan
Bolgesel dakikasi 10 puan

Bakalım kapisiyoz mu 😁?

Ha ha

Sende dene pili değiş gitti 2 kilo

Ne mübarek insansın maşallah cuma günü mü doğdun 🤩🤩

Dursun o sen bakarken belki 52.4 olursun 🤩

İnşallah

Evet o benim

Belli canım 🥰

Çok tatlısın ya 😁
Ya sorma ne mübarek ne mübarek adamlar gitti yarım saat sonra yine gitti. Meğer komple bina portunda sorun varmış. Port değişecek miş yarın kısmetse tabiiii😡

Kalppare Kalppare istersen katilabilirsin free listeden devam edersin ordakiler icin kati kurallarimiz yok 🤗🤗
Bizim nisan anneleri grubunda bu takim çok methedildi 🥰 biz bi gaza geldik😅ama bi baktım ilk sayfaya buz oldum..iki bebegim var..biri 7 aylik biri3.5 yasinda..onlarla ne yedigimi anlamiyorum..spor yapmaya vaktim yok..ama oturmaya da vaktkm yok butun gunum spor zaten 😁 bir de bebegim alerjik bir bebek olduğundan sut ve sut urunleri yiyemiyorum su anda.bu zamana kadar da coklu besin alerjisi vardi ve bu nedenle sadece ekmek ve yesillik yedim..kilolar aldi basini gitti..diyet yapmak istiyorum ama cesaretim yok..ama madem davet edildim..icabet etmemek olmaz 🥰 yarım basliyayim insAllah 😉

Bizim nisan anneleri grubunda bu takim çok methedildi 🥰 biz bi gaza geldik😅ama bi baktım ilk sayfaya buz oldum..iki bebegim var..biri 7 aylik biri3.5 yasinda..onlarla ne yedigimi anlamiyorum..spor yapmaya vaktim yok..ama oturmaya da vaktkm yok butun gunum spor zaten 😁 bir de bebegim alerjik bir bebek olduğundan sut ve sut urunleri yiyemiyorum su anda.bu zamana kadar da coklu besin alerjisi vardi ve bu nedenle sadece ekmek ve yesillik yedim..kilolar aldi basini gitti..diyet yapmak istiyorum ama cesaretim yok..ama madem davet edildim..icabet etmemek olmaz 🥰 yarım basliyayim insAllah 😉
Bugun alt tarafta iki uc defa adını görünce bakayim kimmis dedim nisan annelerindeki mesajini gordum kurallari cok katıymış diye 😊
Bende cagirayim dedim
Daha oncede bir annemiz vardi sut urunleri alerji yapiyordu bebeginde insallah zamanla duzelir bu durum
Kendini tanit istersen ilk sayfada formumuz var🤗

Hayırlı akşamlar kızlar 🥰
Bugünkü menümü paylaşayım ben
Sabah 08.00 1 büyük su bardagı limonlu su şekersiz türk kahvesi

Öğlen 13.30 kırmızı biber li yumurta 3 Dilim peynir 1 dilim ekmek

Akşam 18.20 1 kase erişteli mercimek corbası
4 litre su
10.000 adım =300
30 dakika leslie =300

Eklentiler

• Screenshot_20201107-205850_Samsung Health.webp
    Screenshot_20201107-205850_Samsung Health.webp
    13 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlı akşamlar kızlar 🥰
Bugünkü menümü paylaşayım ben
Sabah 08.00 1 büyük su bardagı limonlu su şekersiz türk kahvesi

Öğlen 13.30 kırmızı biber li yumurta 3 Dilim peynir 1 dilim ekmek

Akşam 18.20 1 kase erişteli mercimek corbası
4 litre su
10.000 adım =300
30 dakika leslie =300
Adimi tamamlamissin tebrik ederim canim 🤩🤩🤩
Ama yedikleirin bana az geldi yine :(
Oglen yumurtanin yanina yesillik zeytin ekleyebilirsin
Aksam da corba az olmus yanina yogurt yada salata ekleseydin

Bugünkü menüm:
8:30
Az tereyağında pişmiş yumurta, bir dilim beyaz peynir, 2 zeytin, salatalık, yeşillik, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay.
13:00
😔 Annem katmer yapmıştı yarım yedim 😔
15:00 muz
17:00 1 tabak ekşili köfte 1 kase yoğurt,bir küçük Salkım üzüm
2 lt su.
Zipzip- Zipzip-
Leslie dün ve bugün 15 er dk=150 *2=300puan
Adım bugün 1000=30 puan
Bölgesel 5 dk =50 puan
380 puan N Nidsalii

Back
X