• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar önemli gelişmeler oldu hemen aktarıyorum:)a.sa.sa.sa.s
kızlar hiç bahsettim mi bilmiyorum sanıyorum asime ve kütoya anlatmıştım neyse ne zaman maddi olarak sıkışsak eşim Vakıa suresi okur . bunu defalarca denedik ne kadar çıkmazda olursak olalım yüce Rabbim bize yardım etti:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

biliyorsunuz ev yaptırıyoruz ve kayınvalidemin parası bitti. birkaç hafta içerisinde yüklü bir para gelecek inşallah bahçelerden birisini satıyor eşimler.
neyse eşim gitti ustalara parasını vermek için çok yakın bir arkadaşından para aldı 2.5 milyar ve bu hafta sonuna kadr ödeyeceğinin söylemişti.Binlerce kez şükür ki bugüne kadar hiç borcumuzu geçiktirmedik. o kadar çok borç ödedik ki ve Rabbime şükürler olsun bir gün bile geciktirmedi ki eşim bu konuda çok hassastır. ama bu sefer takıldık kaldık gelecek para yoktu nasıl ödeyeceğim diye uyku girmiyordu günlerdir gözüne

ben kredi başvurusunda bulunmuştum asim biliyor ve benim üniversite zamanında kredi kartım yüzünden kredi notum çok düşük eşimin ise çok yüksek ama arabanın kredisi olduğu için ona kredi vermiyorlar neyse.. ben aramıştım bankayı durumu öğrenmek için olumsuz neticelendiğini söylediler:a015::a015::a015:

tabi biz bundan umudu kestik extra gelirleri belgeleyemiyoruz zeytin falan var ama belgelenmediği için gelir düşük gözüküyor. dün akşam eşime dedim ki sen yine Vakıa oku .. oda okudu ve 1 saat önce bana bir telefon kredinizi almaya gelmiyormusunuz??:1shok::1shok::1shok:

ben şok oldum tabi çünkü hiç ummuyordum ve az önce gittik imzayı attık bugünparayı alıp borcumuzu yine zamanından ödeyeceğiz çok şükür.

bunu niye anlattım kızlar bu duayı sıkıntıda olduğunuz zaman okuyun Yüce Mevlam size muhakkak yardım edecektir. Ref özellikle sana söylüyorum Rabbim gerçekten kulu sıkışınca hızır gibi yetişiyor Binlerce kez şükürler olsun yine bırakmadı bizi....
paylaşmak istedim.:asigim::1hug::1hug::1hug:

Özgecim yazını okuyunca çok şaşırdım , sevindim ve etkilendim çok sağol canım ilk işim o duayı internetten bulup okumak olacak. İnşallah bizede Allah yardım eder yoksa bizde 1 sene önce almış olduğumuz (krediyle) evi satmak zorunda kalıcaz :( çok sağol canım arkadaşımmmm:1hug:a.s.

özgecim çok sevindim canım. allah öyle büyük ki isyan etmeden istemek lazım. allahım kimseyi darda koymasın :Saruboceq:
bende okuyayım bari. hiç duymamıştım ben bu anlamını :utangac:

özgecim çok sevindim canım. allah öyle büyük ki isyan etmeden istemek lazım. allahım kimseyi darda koymasın :Saruboceq:
bende okuyayım bari. hiç duymamıştım ben bu anlamını :utangac:

canım amin inşallah vallahi bugün eşimle konuşurken dediki herkese söyleyeceğim bu duayı okusun diye diyordu okuyun hatta duanın açıklamasında diyorki bu duayı okuyun ve okutun Allah herkese borcunu ödemeyi nasip etsin

canım refim biliyorum nasıl sıkıntı içinde olduğunu o kdar emek verdiğiniz eviniz inşallah elinizden gitmez o melek yavrunun yüzü suyu hürmetine inşallah sıkıntılardan kurtulacaksınız ama hiçbirzaman neden dememek gerekli bir lokma ekmeğe muhtaç da olsak şükür çok önemli:Saruboceq::Saruboceq
:

Özgecim birşey sorucam eşin türkçe mi okuyor yoksa arapça mı bu duayı acaba hangi dilde okumalıyım bilen varsa yardımcı olur mu??????????

129.jpg

ben arapça öğrenmiştim KURANI KERıMıN 13, SAYFASINA KADAR OKUMUŞTUM AMA DAHA SONRA OKULLAR AÇILINCA VE HıÇ OKUMAYINCA UNUTTUM.

NıŞanlımda ılerde bana derse uzaydan gÖzÜkÜyorsun hayatım dıye bılemem yanı ben Önlemı mı alayım Şımdıden.

Back
X