• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü YAZIO ya yazmıştım ara öğün çok oldu sanki pek diyet olmadı bugün malesef Zipzip- Zipzip-
11bin adım ayrıca 35 dk eliptik yaptım N Nidsalii

Eklentiler

• A6935698-CC4D-4E84-8AA3-64CAEE74717C.webp
    A6935698-CC4D-4E84-8AA3-64CAEE74717C.webp
    24 KB · Görüntüleme: 21
  • 127C77E4-E7BC-42FC-9DCE-EC614C08767C.webp
    127C77E4-E7BC-42FC-9DCE-EC614C08767C.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 044448E3-BB8A-4F7A-A240-BFDA6A0C3A78.webp
    044448E3-BB8A-4F7A-A240-BFDA6A0C3A78.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 9AFE1870-758B-41F8-B27C-CBFD800FF18F.webp
    9AFE1870-758B-41F8-B27C-CBFD800FF18F.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 22
Günlük spor hedefimi 2katı yaptım tabi adımların birazı iş yaparkenki ama böyle fazla spor anca haftada 1 olur
Bacaklarım tersine gidiyo şuan herşey yarın minik bi eksi için

20.000 adım 600puan

60dk boosted. 240puan

Toplam 840puan

N Nidsalii
Ne yaptin kız sen bugün pert olmuşsundur
Maşallah sana :nazar: :nazar:

Afiyet olsun

İdeal kilondasın rahat ol canım

Ben varım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun
Diyet spor yapmayınca kendimi boşlukta hissediyorum huzursuz oluyorum sanki kendime ihanet etmiş gibi.

Alıştığım rutin bozulmuş olduğu için kaygılı oluyorum.

Ama iştah patlaması olmuyor şükür .Her şeyi yiyebilirim psikolojisi yemekler kaçmıyor ne zaman istersem yerim mantığına dönüşüyor.

Diyette canım çeker gözüm dönerdi şimdi gözüm de gönlüm de aramıyor.

Bugün ablamlarla konuştum ikiside kilodan dertli dediler sen incecik oldun dedim 7 aydır uğraşıyorum 🤪🤪

Diyet spor yapmayınca kendimi boşlukta hissediyorum huzursuz oluyorum sanki kendime ihanet etmiş gibi.

Ama iştah patlaması olmuyor şükür .Her şeyi yiyebilirim psikolojisi yemekler kaçmıyor ne zaman istersem yerim mantığına dönüşüyor.

Bugün ablamlarla konuştum ikiside kilodan dertli dediler sen incecik oldun dedim 7 aydır uğraşıyorum 🤪🤪
Sporsuz ben de öyle sanki yiyomuşum gibi hemde spor yapınca yeme isteğim de gidiyo
Ama ara ara canım bişeyler istiyo yalan değil

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık marul 2 kaşık lor 1dilim peynir 1 Haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 dilim tb ekmeği

Ara 2 dilim ayva

Akşam tavuklu mantar sote yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Kızlara dayilari pizza söyledi kızarmış tabutunda iki ısırık yedim

Akşam çayın yanında bir avuç karışık kuru üzüm ve leblebi

3 litre su
Spor yok akşama kadar ayaktaydım 4000 adım olmuş
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Sporsuz ben de öyle sanki yiyomuşum gibi hemde spor yapınca yeme isteğim de gidiyo
Ama ara ara canım bişeyler istiyo yalan değil
Cuma günü yiyeceğim de kendine haftada bir gün o yiyeceği bekle kilo verince gönül rahatlığıyla yersin.

Sen mezun mu oluyorsun yılbaşına?

Bugunku menum
Sabah 1 yumurta domates salatalik bir dilim peynir yarim simit 5 zeytin sekersiz cay
Ogle 1 kepce mercimek corbasi 5 yemek kasigi bamya yemegi 3 yemek kasigi pirinc pilavi
Aksam mantarlı tavuk sote 3 yemek kasigi eriste yogurt
3 litre su 8600 adim

Benim eşimde bana diyoki naptın kendine sen hala uğraşıyorsun, Bi deri Bi kemik kaldın😆 bilmesem çok zayıfım dicem ama eski halime göre düşünüp kıyaslıyorlar, ah şu son 2 kilo yapıştı bana sanki Bi ileri bir geri gidip duruyorum 😏😏
Yılbaşına hedefim vardı tutmayacak artık zorr😏😏

Cuma günleri baska tartı ile tartılacaksınız (tartılacaksanız mı yazacaktın ) derken ben mi yanlis anliom sen mi yanlis yazdin canim. Hep ayni tarti ile tartilmamiz gerekmiyormuydu al sana acemi sorusu :))

Ben o oğlunu yerim yaa izninle :KK43: küçük demekki oğlun. Ayyy bebek özledik benim ufak 18 yaşında olunca valla onu öpüyoz yokluktan :)) corona yüzünden kimsenin bebeginide sevemez olduk valla cok ozledik yaaa küçük çocuğu olanlarda bu yönden şanslısınız kizlar :KK43:

Canim eşin onun psikolojisinde haala. Doğrusu yanlışına bakma onun lafının sen cok cektiniz daha yeni cikti hastaneden yazık ne yapsin. Bugün ben adımımın neredeyse tamamını koşarak yaptim evde cokta güzel oldu. Hiç ihtiyacımız yok dışarıya boşver. Yine o baksin bebisinize sen gir odana bence. Bugünlerde gecer inşallah canım
8 bucuk aylık oğluşum...
Öpe öpe doyamıyorum ben de başka kimin çocuğunu böyle öpebilirim ki dimi ama...
Seninkinin yanında fındık fıstık 🤭🤭🤭
Benim 3 tane ev akşama kadar yıkılıyor...😄😄😄
Senin yaşın kaç maşallah en küçüğüm 18 ise 🤭🤭

Benim eşimde bana diyoki naptın kendine sen hala uğraşıyorsun, Bi deri Bi kemik kaldın😆 bilmesem çok zayıfım dicem ama eski halime göre düşünüp kıyaslıyorlar, ah şu son 2 kilo yapıştı bana sanki Bi ileri bir geri gidip duruyorum 😏😏
Yılbaşına hedefim vardı tutmayacak artık zorr😏😏
Ay canım ya ben senin hedefin için kesin gözüyle bakıyordum ...
belli de olmaz belki verirsin...

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık marul 2 kaşık lor 1dilim peynir 1 Haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 dilim tb ekmeği

Ara 2 dilim ayva

Akşam tavuklu mantar sote yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Kızlara dayilari pizza söyledi kızarmış tabutunda iki ısırık yedim

Akşam çayın yanında bir avuç karışık kuru üzüm ve leblebi

3 litre su
Spor yok akşama kadar ayaktaydım 4000 adım olmuş
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Afiyet olsun canım

Cuma günü yiyeceğim de kendine haftada bir gün o yiyeceği bekle kilo verince gönül rahatlığıyla yersin.

Sen mezun mu oluyorsun yılbaşına?
Yok daha nerdeeee yılbaşına 59.9 u göreyim demiştim ama zor
Hedef 55

Haklısın canımın istediği bi öğünü cumaya yaparım ödül olur

Ay canım ya ben senin hedefin için kesin gözüyle bakıyordum ...
belli de olmaz belki verirsin...
Sona yaklaşınca Bi zorlandım nedense, artık imkansız cnm ya 10 günde versem versem 1 kg veririm ancak, su orucuna girmem lazım hedefi tutturmak için ama migrenim var imkansız yapamam. Sağlık olsun artık 10 güne olmazsa 20 güne olur kısmet artık. Buna da şükür diyorum 81 den 62 ye inmekte süper bukadar sürede.

Bugunku menum
Sabah 1 yumurta domates salatalik bir dilim peynir yarim simit 5 zeytin sekersiz cay
Ogle 1 kepce mercimek corbasi 5 yemek kasigi bamya yemegi 3 yemek kasigi pirinc pilavi
Aksam mantarlı tavuk sote 3 yemek kasigi eriste yogurt
3 litre su 8600 adim
Afiyet olsun canım
Erişte az olabilir ama öğlen de pilav yemişsin
Bence koruma menüsü olmuş herşeyden ölçülü

Sona yaklaşınca Bi zorlandım nedense, artık imkansız cnm ya 10 günde versem versem 1 kg veririm ancak, su orucuna girmem lazım hedefi tutturmak için ama migrenim var imkansız yapamam. Sağlık olsun artık 10 güne olmazsa 20 güne olur kısmet artık. Buna da şükür diyorum 81 den 62 ye inmekte süper bukadar sürede.
Ben de son 1 aydır kıvranıyorum resmen senin gibi sona gelince vermem çok zor oldu oluyor da...
Iki hafta 200 gr verdim bu geçen hafta 100 gr verebildim öyle böyle gidiyor su son 600 gr kaldı onu da vereydim 😒😒😒
Bu cuma ya mezunum ya da izne ayrılacağım bünyemi azcik şaşırtmam lazım mezun olamazsâm listeyi de etkilemek istemiyorum
Tabi her şey kismet..
Senin hedefin kaçtı???

Back
X